Nakış Rokoko tekniği ile gül yapımı

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

tijeen

www.tijeence.blogspot.com
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
2.881
890
688
Diğer
ay_yuzlum umarım istediğin budur canım

netten alıntıdır

kurdele ile yapımı da çok şık duruyor kızlar denemelisiniz :)

Son düzenleme:
eveet tijen abla buydu öğrenmek istediğim... yoksa sende mi çorumlusun leb demeden anladın leblebiyi... çok teşekkür ederim...

bununla bebeğim için yaptığımız örgü kıyafetlere işleme yapmak istedim ama nasıl olduğunu bilmiyordum tekniğin adınıda bilemediğim için aradığımdada bulamadım.
senin topiclerini takibediyorum kurdela nakışını öğrendim sayende ilk yaptığım eseri eklerim aklıma sen geldin çooook teşekkür ediyorum

işine yaradığına sevindim canım
bu kadar geç cevap verdiğim için kusuruma bakma lütfen,havlun şirin olmuş ve iğne oyası da baya ağır durmuş ellerine sağlık canım
bebiş yeleğide çok şık ,umarım aynen istediğin gibi işlersin
bebeğinide iyi günlerde sağlıkla büyüt tatlım sevgilerimlee

... sayenizde çok değişik şeyler yaratıyorum

bunun yapımı çok basit ve gösterişli ben bu tekniği simli kurdele ile yapıyoırum çok daha şık duruyu paylaşım için teşekkürler

bunun yapımı çok basit ve gösterişli ben bu tekniği simli kurdele ile yapıyoırum çok daha şık duruyu paylaşım için teşekkürler

evet simli kurdele ile çok şık dururu eminim
bende şu anda deri üzerine kurdele nakışı işliyorum
salon takımı olacak
bitince yayınlarım en kısa zamanda kikikkikiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…