Canım kaset testlerin hassasiyeti az oluyor2 gün önce Days doctor yaptım çok net pozitif çıkardı. Yorumları görünce tabi ki güvenmedim. Bugün Roll marka kaset test buldum ve onu yaptım bayaa silik çıktı. Merak ettiğim konu Roll marka testin beta algılaması nasıl düşük mü yoksa yalancı çizgi mi regli günüme 2 gün var. Days o kader net çıkardıysa 2 güne bu testin de bayaa net çıkar ması gerekmez miydi ayy kafam karıştı :)))
galiba öyle canımCanım kaset testlerin hassasiyeti az oluyor
Yanıtınız için teşekkürler yarın kan vereyim en iyisi idrar testleriyle bi sonuca varılmıyor :)Roll markayı birkaç kere kullandım yalancı pozitif çıkarmadı hiç hamile olunca onda ve bir gebenin günlüğünün testiyle silik çizgiyle öğrendim adet günüm de doğru düzgün geçmemişti hem de yani bence güvenilir bir test
Bence hamilesindir testleri atabilir misingaliba öyle canım
Bence hamilesindir testleri atabilir misin
Attım canım ama bugün kan verdim az önce yine test aldım yaptım şimdi 5 dk oldu çok ama çok silik görünmeyecek şekilde çıktı yarın adet günüm sanırım yokBence hamilesindir testleri atabilir misin
Ama benim dün çıktı yani kurumada diyemem 10 dk içinde çıktı bugün yaptım yok bişey tertemiz kan verdim offBen kullandım cok kullandim hic kuruma cikarmadi
Kan cikti miAma benim dün çıktı yani kurumada diyemem 10 dk içinde çıktı bugün yaptım yok bişey tertemiz kan verdim off
Hayır yarın çıkacak sağlık ocağında verdimKan cikti mi
Evet çok ince var gibi ama kaset test yapma bence çok geciktiğinde çıkıyor onla
Bugün yaptım çıkmadı canım. İlk gebeliğimde kaset testle 4 gün kala öğrenmiştim yarın adet günüm olsa kasette de çıkardı artık nasip :)Evet çok ince var gibi ama kaset test yapma bence çok geciktiğinde çıkıyor onla
Geç döllenme olabiliyor benim adetim iki gün geçti erken gebelik testi çok silikti kasette hiç yoktuBugün yaptım çıkmadı canım. İlk gebeliğimde kaset testle 4 gün kala öğrenmiştim yarın adet günüm olsa kasette de çıkardı artık nasip :)
Ama onun için reglinin düzensiz olması gerekiyor diye biliyorum ben günü gününe adet oluyorumGeç döllenme olabiliyor benim adetim iki gün geçti erken gebelik testi çok silikti kasette hiç yoktu
Ben de az once test yaptım 2 gun gecti reglim boyle ciktiHayır yarın çıkacak sağlık ocağında verdim
Benimde 2 gun gecti cok cikmadi çizgi cok cok silik asagiya attımGeç döllenme olabiliyor benim adetim iki gün geçti erken gebelik testi çok silikti kasette hiç yoktu
2. Fotoğrafta var gibi duruyor canımBen de az once test yaptım 2 gun gecti reglim boyle cikti
Benimde hep düzenliydi 30 günde bir olurdum hep hiç gecikmez ya da erken gelmezdi vucüdumuz robot değil bazen erken bazen geç hatta iki kere bile yumurtlanabiliyor çünkü benim bat 20 ağustostu 2 temmuzdan beri akıntım oluyordu 1 hafta geç döllenmiş meselaAma onun için reglinin düzensiz olması gerekiyor diye biliyorum ben günü gününe adet oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?