Romanson

UcukMavi

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
10.655
734
413

geçenlerden markafoniden bir gözlük almıştım onu geri gönderdim oturmadı yüzüme bende bugün bunu aldım.romanson marka ben çok beğendim

hayırlı olsun canım,ne kadara aldın acaba ?bende bi bakayım markafoniyee,,
cnm bunu markafoniden almadım diye yine bir alışveriş sitesi tavsiye ederim burayı da takip et.kargo ile 99 tl oldu ama peşin fiyatına 4 taksitle aldım

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm bunu markafoniden almadım diye yine bir alışveriş sitesi tavsiye ederim burayı da takip et.kargo ile 99 tl oldu ama peşin fiyatına 4 taksitle aldım

canım şimdi baktım ,en güzel modeli sen almışın,bende beğendim onu,bunun renk tonları var çerçevesinin,seninki koyu kahve olanmı,bide kahverengisi var,kodunu yazarmısın tam olarak,bide yüzünde nasıl durdu,bende almak istiyorum,fiyatı uygun geldide,,,

Son düzenleyen: Moderatör:

evet en güzelini aldım cnmbenimki kahverengi olan kodu
R5146468 cnm.daha bugün verdim şiparişi ama tipler herkese gidiyor bu sene bu tarzlar moda

evet en güzelini aldım cnmbenimki kahverengi olan kodu
R5146468 cnm.daha bugün verdim şiparişi ama tipler herkese gidiyor bu sene bu tarzlar moda

ya canım ben ürünün özellikleri kısmında kodunun 920-L05 kahverengi olarak gördüm,senin verdiğin kodda yok

yok cnm daha gelmedi ayın 9 unda bitti kampanya bugün yarın gönderirler herhalde

hala hazırlanıyo diyo gelmez cumartesi cnm.ancak hafta içinde gelir sabırsızlanıyorum bende

hala hazırlanıyo diyo gelmez cumartesi cnm.ancak hafta içinde gelir sabırsızlanıyorum bende

ayy sabırsızlandım bende heee,,,en geç pazartesi gelir ozaman işgünü doluyo çünkü,,,acaba yüzüme yakışacak mı,gözlükçülerde bu tarz denemiştim yakışıyodu,baakalım beğeniriz de beklediğimize değer

bende çok merak ediyorum ama pzts ye de yetişmez gibi geliyo bana pztesi anca kargoya verilir.benim elime en erken çarşamba geçer pzts.kargoya verirlersede oda

bende çok merak ediyorum ama pzts ye de yetişmez gibi geliyo bana pztesi anca kargoya verilir.benim elime en erken çarşamba geçer pzts.kargoya verirlersede oda

ama canım 7 iş günü diyo en geç sitede,yani 7 iş günü içerisinde teslim etmek zorundalar,,,

ayy hala hazırlanıyor diyor,kargoya hala verilmemiş,,,çok uzun sürdü yaa
seninki de gelmedi dimi hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…