• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ROMANTIK e$e sahip oLanLar BURAYAAA :)

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Eveeeet, öbür topik de cilveden bahsettik.....
Simdide Erkeklerden bahsedelim!! Erkekler neler yapar Bayanlara acabaa?
ROMANTIK olurlarmi ???? E$leriniz romantikmi bayanlar? Sizin icin neler yaparlar?
Romantizim nedir bizim icin, hadi anlatinnn yasadiklarinizi....... paylasalim...:dance: :teytey:

haydaaaaa hic mi yok e$i romantik olannn......?

Eşim olacak insan benden daha çok romantiktir a.s Özel günler haricinde aklına estiğinde çiçek alır, işyerinde canı sıkılınca alır bir kağıt, içinden geçenleri yazar akşam bana verir sengözlerimebaksanab

Eşim olacak insan benden daha çok romantiktir a.s Özel günler haricinde aklına estiğinde çiçek alır, işyerinde canı sıkılınca alır bir kağıt, içinden geçenleri yazar akşam bana verir sengözlerimebaksanab

negüzell hihoyyyt, bende istiorum yaaaaa, bir erkekden bir GÜL bile almadimm, oda olacak insallah :)

aloooooooo kimse yokmuuu
bayanlar romantizim herhalde uzak bir kelime sizin icin, kimse yazmyior

daha flört döneminde göstermisdi nekadar yaratici ve romantik oldugunu saolsun aklima geldikcede yazarim canimcigim
ilk bulusmamiz onlarin dükkanindaki büroda gerceklesmidi :)

annem babam biraz sert olduklari icin böyle erkek arkadas falan konularinda bi cumartesi öglen araliginda ugramisdim yarim saatligine birde baktim büroyu güllerle donatmis ve calisma masasini bosaltmis yemek hazirlatmis ikimiz icin saolsun öyle baslamisdi :)

ayy negüzel :) simdiki tanistigim kisid eilk bulusmada bana baka bakaaa ASLI GÜNGÖR ASK HERSEYE DEGER sarkisni acti kipkirmizi kesldim :) dans etmek istedi iziin vwermedim :)

benimkde valla romantikdir sözlerle olsun beni sevmesiyle olsun saolsun biricik bebüşüm o benim..
hediyede alır aniden tatlı hareketlerdede bulunur aman seviom bu çocuu bennn

benimkde valla romantikdir sözlerle olsun beni sevmesiyle olsun saolsun biricik bebüşüm o benim..
hediyede alır aniden tatlı hareketlerdede bulunur aman seviom bu çocuu bennn

insallah bende öyle sevilirim ve severimmmm...........

benim de sewgilim çok romantikdir sürpriz doğum günleri,laf arasında söyleyip unuttuğum şeyleri hayata geçirmesi,bebek gibi sevmesi,şaşırtmaları,küsünce barıştırmaları,ağlamaları,romantik hayalleri,didinmeleri,kapı önünde yatmaları...ama ben öyle diilim we zaman zaman bozulur buna ama napiim o beni böle sevdi değişemem dimisırnaşık şey

valla bekarken daha romantikler.eşim evlenme teklifi etmek için restoran kapattırmış,bütün garsonları,dekoru,yemeği,müziği ,tatlıyı ayarlamış öle bi organzasyon yapmıştı.3 yıl oldu evleneli ama toplasam 3 kere içten romantik olmamıştır.evlenene kadar bunlar.ya hep öle ol yada hiç olma da beklemeyelim dimi.belli ki içinde yaratıcılık var eeee şimdi nie yapmıyosun azıcıkta olsa bişiler yawww:delphin:

Bir soz vardir insallah kimse kizmaz, ama oyle gercektende,
"koprugu gecene kadar ayi'ya dayi diceksin" bu soz cok guzel soylenmis evlendikden sonra pek bi degisken oluyorlar kendileri

Back
X