- Konu Sahibi romantiiksiz
-
kızlar elimde olan resimlerle başlıyorum zamanla eklemeler yapıcam
Eki Görüntüle 821088 Eki Görüntüle 821091 Eki Görüntüle 821092 Eki Görüntüle 821093 Eki Görüntüle 821094 Eki Görüntüle 821095 Eki Görüntüle 821096
Ilk yorumun benden olsun tatlim askla kullan cicilerinicok guzeller devamini bekliyoruz
teşekkür ederim çok incesin.devamı gelcek de yarını bekleyemedim heveslendim pc deki fotoğrafları atiyim dedim
Iyi yapmissin canim yarin duzenlersin ilk msjini bakariz bizde goruruz cicilerinibende dayanamiyorum buraya hemen eklemek istiyorum aldiklarimi
tamam canım sen nişanlı mısın? çeyiz hazırlığı zor değil mi,eksik hiç bitmiyo
Degilim canim 2 senelik bi iliskim varaskerde suan yarim insallah gelince siz nisan biseyler olcak dugunumuz kismetse 2015 yazinda olcak askerden donecegi icin biraz toparlanalim istiyoruz . Sen nisanlimisin? Evet zor ceyiz ya bide herseyimiz olsun istiyoruz en guzellerini istiyoruz tabi hersey para o yuzden cok zor ama benim biti sükür sadece gunluk yemek takimim utum ve elektrikli supurgem kaldi onlarida bilerek biraktim utu ve elektrikli supurge her sene yenileniyor yemek takimida henuz asik oldugum bi yemek takimi cikmadi malesef
öncelikle Allah kavuştursun canım bende asker yolu bekledim zordur bilirim(hoş hala şafak sayıyorum ya neyse) bende nişanlıyım tatlım nişanlım Bosna Hersekte çalışıyo nasipse bizde hazirana evleniyoruz.ne güzel çoğu şeyi almışsın.düşüncen de çok mantıklı bende onları en sona bırakıyorum.yemek takımları zaten tekdüze modeller ama kahvaltı takımıma aşık oldum diyebilirim
Amin canim tesekkur ederim az kaldi 10 gunumuz var senide Allah kavustursun insallah hersey gonlunuzce olur
azcık kalmış ne güzel Rabbim hepimizin sonunu hayır etsin canım
canım topiğin hayırlı olsun. çeyizlerin çok güzelmiş özellikle kahvaltı takımının rengi insanın içini açıyor:) güle güle kullan
hayırlısı olsun ,güzel çeyizlerini mutlu günlerde kullanırsın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?