Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rontgen filminden doktor değilse kimse bişey anlayamaz kiKızlar 3 gündür devam eden göğüs ağrım var acile gittik gogus için röntgen istedi doktor ve göğüs bölgemde koyu lekeler var sizce nedir
Burada doktor arkadaşlar da olduğu için sordum şaka mısınız sizYahu böyle teşhis mi konur, doktora soracaksınız bunu
Hastanelerde süründüğüm için + ağrım olduğu için belki de hiç bakma fırsatım olmamıştırKonuyu açıp 1 dk sonra gitmişsiniz, demek ki pek merak etmiyorsunuz yorumları da![]()
Acilde ki doktor hiçbir şey demedi kan ve idrar testi vermiştim kanında enfeksiyon var dedi gönderdiRontgen filminden doktor değilse kimse bişey anlayamaz ki
Acilde doktor röntgeni çekip gonderdi mi?
Tani olarak ne dedi?
Kalp yada göğüs hastaliklarindan birine git dedi
Arkadaşım sen şaka mısın niye bir şey çıksın isteyeyim kendi kendine saçmalıyorsun başka bir şey değil umarım bir gün aynı durumda kalırsınız da aynı tepkiyi alırsınızDoktor baktı muhtemelen bir şey yok dedi
Ama konu sahibi illa bir şey çıkmasını istiyor gibi anladım
Zannediyor ki akciğer filminde kocaman bir tümör var ama doktor göremedi
Genel cerrahiye göründüm memografi için gün verdilerMutlaka doktora gidin randevu alın.Burada kimse bilemez ki
Kızlar 3 gündür devam eden göğüs ağrım var acile gittik gogus için röntgen istedi doktor ve göğüs bölgemde koyu lekeler var sizce nedir