Herkese merhaba,
Oğlumuz 34 haftalık doğdu ve 8 gün küvezde kaldı.. Bu sebepten önümüzdeki Perşembe Zeytinburnu ermeni hastanesinde Rop muayenesi vaokuduklarımdan ve duyduklarımdan çok etkilendim çok stresliyim hem muayene süreci geriyor beni eümde birşey çıkmasından korkuyorum. Bir an önce sorunsuz şekilde geçsin inşallah şu süreç inşallah hiç birşey çıkmaz. Gerçi burada okuduklarım biraz içime su serpti ama söz konusu göz ve minicik bir bebek olunca insan ister istemez geriliyor :/
ermeni has huseyin yetik takipetti kizimi kor demislerdi sonra huseyin beye giturdum mukemmel biri paragoz deil. suan 21 aylik kizim canavar gibi gozleri hic bir operasyonda gecirmedi
Herkese merhaba,
Oğlumuz 34 haftalık doğdu ve 8 gün küvezde kaldı.. Bu sebepten önümüzdeki Perşembe Zeytinburnu ermeni hastanesinde Rop muayenesi vaokuduklarımdan ve duyduklarımdan çok etkilendim çok stresliyim hem muayene süreci geriyor beni eümde birşey çıkmasından korkuyorum. Bir an önce sorunsuz şekilde geçsin inşallah şu süreç inşallah hiç birşey çıkmaz. Gerçi burada okuduklarım biraz içime su serpti ama söz konusu göz ve minicik bir bebek olunca insan ister istemez geriliyor :/
Bizimde randevumuz hüseyin beyleinşallah sıkıntımız geçer bizimde. Teşekkürler cvp için geçmiş olsun sizede çok sevindim
Bnm bebegimde erken dogdu rop muayenisi 28gunluk oldugunda baslandi surekli kontrol ediliyor.su an 65 gunluk haftaya son rop muayenesi var sorun cikmazsa uc ay sonra yine olacak.bizim doktorumuz pek aciklama yapmiyo sadece sorun yok iki hafta sonra kontrole gelin diyo o kadar....Selam arkadaslar bugunbebeyimin rop
Muaynesini yaptir im. Erken dogdugu icin goz damarlari atkada dedi.obbesgunsonra tekrar bakilacak benim gibi .ayni sorunu yasayan varmi.lutfen beni bilgilenfirirmisiniz
önce ankarada bir doktora muayene ettireceğiz eğe gerekirse hüseyin bey e gitmeyi düşünüruzEğer istanbul a gelebilme imkanımız varsa hızlı tren ile filan hüseyin yetik e gelin şimdiki muayehanesi mecidiyeköy de nurol towers ta çağlayan adliyesinin yanında metrobüs direk önünden geçiyor hüseyin bey konusunda gerçekten 1 numara
Eğer istanbul a gelebilme imkanımız varsa hızlı tren ile filan hüseyin yetik e gelin şimdiki muayehanesi mecidiyeköy de nurol towers ta çağlayan adliyesinin yanında metrobüs direk önünden geçiyor hüseyin bey konusunda gerçekten 1 numara
Rop tedavimiz 4.5 ayda tamamlandi normalde 5.5 ay surermis huseyin beyin muabe ucreti 500 tl en son kizimizi 1 yas kobtrolu icin temmuzda goturdukönce ankarada bir doktora muayene ettireceğiz eğe gerekirse hüseyin bey e gitmeyi düşünüruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?