Saç Rengi ve Saç Boyama Rose gold saç rengi acillllll

Kimliksiz471

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2016
7
1
6
30
Arkadaslar rose gold sac rengini elde etmek icin hangi boyalari kullanmaliyim yada kendim yapabilirmiyim burdaki kuafrler hic iyi degil ve bilmiyorlar acil yardımcı olur musunuz ?

Eklentiler

• 5de6688f9c7b53f1e694215af346c5cd.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 2.501

kızlar merhaba.belki 1-2 senedir istediğim bir renk bu.konunun açıldığını görünce yazmak istedim.birileri yardımcı olursa çok sevinirim. bu tonlarda rose gold istiyorum.hangi boya karışımlarıyla elde edebilirim. saç uçlarımdaki boya akınca sarıya dönük bir renk oldu.hafif kahvelik var içinde.belki biraz daha açabilirim. ombre gibi dursun sarı parlayan yerlerim kapansın istiyorum.tercihim kalıcı bir boya kullanmak.en kötü ihtimal manic panic gibi birşeyde kullanabilirim. ama karışım hangi markada nasıl elde ederim bilmiyorum

yeni boyalar cikti ben onlardan alicam loreal paris colorista pembe var ayni boyle oluyor tabi sac renginin açık olmasi lazim girmesi icin gratis te var 25 tl .d

yeni boyalar cikti ben onlardan alicam loreal paris colorista pembe var ayni boyle oluyor tabi sac renginin açık olmasi lazim girmesi icin gratis te var 25 tl .

o boyaları gördüm uygulayan arkadaşlarım var ilk yıkamada gidiyor bu arada bende saçımı boyamış oldum. pembe şeftali tonlarında oldu.şu an rengini çok seviyorum bu tonlarda kullanıcam. ama o rose gold günün birinde olacak inş :))))

sac renginiz acık olsada o boyalar cok dandik platin sarısı bile tutmuyor benden söylemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…