• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rose55'in 5 Günde 5 kilo Diyeti

rose55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
4
0
36
Edirne
:58
merhaba forumda yeniyim.
5 gün diyetimin ikinci günündeyim "sebze günü" .bugünü atlatırsam olay tamamdır.ama bugünü nasıl çıkaracaım bilmiyorum.başağrısından ölmek üzereyim.

biliyorum arkadaşlar hem sağlıksız hem de yağ yakmayacağını bunu sadece az motive olayım başlangıç için hem de okullar pazartesi başlıyo onun için acilen yapıyorum.yoksa bütün diyetleri denemişliğimvar hepsini biliyorum.en iyi diyet kendi hazırladığın diyettir.ben kendimi tanıyorum:ekmek kesildiğinde,pilav makarna hamur işi yemediğimde rahat 3 ayda 10- 12 kilo veriyorum.çünkü ben bunları çok tüketiyorum.ama benim bu yöntemmimi ,ekmeği fazla yemeyen biri yaparsa benim verdiğim kiloyu veremez.bu böyle arkadaşlar..

biliyorum arkadaşlar hem sağlıksız hem de yağ yakmayacağını bunu sadece az motive olayım başlangıç için hem de okullar pazartesi başlıyo onun için acilen yapıyorum.yoksa bütün diyetleri denemişliğimvar hepsini biliyorum.en iyi diyet kendi hazırladığın diyettir.ben kendimi tanıyorum:ekmek kesildiğinde,pilav makarna hamur işi yemediğimde rahat 3 ayda 10- 12 kilo veriyorum.çünkü ben bunları çok tüketiyorum.ama benim bu yöntemmimi ,ekmeği fazla yemeyen biri yaparsa benim verdiğim kiloyu veremez.bu böyle arkadaşlar..

Canım bak boyle motive filan olamazsın. Olsan olsan hasta olursun. Bende senin gibi çok kısa sürede çok fazla kilo verdim bir ara 15kg kadar. Çok hızlı kilo verdiğim için bağışıklık sistemim çöktü. 2 yıla yakın ilaç kullandım. Yaşadıklarımı bir ben bir de Allah biliyor. Aylarca geceleri gözümü kırpmadığım zaman oldu. Ben bu işin çok ciddi sonuçları olduğunun canlı örneğiyim malesef. Şimdi biraz iyiyim ama ömür boyu alerjik astıma karşı tetikte olmam gerekiyor.

Back
X