Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Rosense in doğal pudra kapatıcı fondötenini kullanan var mııı???

chemist89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2009
346
1
96
İstanbul
Kızlar rosensein pudrasını fondötenini kapatıcısını fln kullanan var mı?doğalmış bu yüzden ilgimi çekti merak ettim.kullanan memnun kalan var mı?

bunu bende merak ediyorum ya doğalmış almak istiyorum çantamda bulunsun rosensenin pudra ve fondötenini kullananlar bizi bilgilendirsinlera.s

düşündüm taşındım bu rosense ürünlerini de makyaj sandığıma eklemeye karar verdim tam takım almak istiyorum hemde temizleme köpüğü,tonik,fondöten,kapatıcı,pudrasını ve el kremini bilgisi olan paylaşsın kızlar yağlı cilde iyi gelir mi ki acaba:uhm:

canımmm makyaj ürünlerindeki basarısı cilt bakım urunlerını pek etkılemems maalesef...gül suyu hariç ben tonık ve temızleme urunlerını tavsıye etmıyorum işe yaramıyo hiç yani en azından bende işe yaramadı..ama pudrası cok guzel cildim yaglı olmasına ragmen cok dogal ve canlı bi matlık saglıyo..pudrası 20tl tavsıye ederim..keske gramajı biraz fazla olsa..

ben kullanmadım ama.. ilarzu'yu bilirsiniz a.s o çok memnun pudra ve farlarından. fondöteni bilemeyeceğim. a.s.

bu rosense ürünlerinin maddelerini chanelden alıyomuş galiba hem öyle olması hemde doğla olması aklımı kaydırdı buna doğruCADIARZU

yaa tonikleri yaramıyo mu diyosun kız aynı marka olsun dedim işte hani makyaja başlamadan temizleyici ve tonikle cildini temizliyosun ya onlarda rosense olsun bi bütün olsun demiştim ama iyi diğil mi diyosun yani yıkıldım şuan yada yıkılmak üzereyim iştekafamçokkarıştı

yok canım ya neutrigna deep clean serısını al bence hiç bi işe yaramıyo ya ben begenmedim..ama pudrasını al derim

hmm zaten ben nivea ve dermokil kullanıyodum onlara devam ediyim o zaman deediğinden de alıyım onu kullanıyım aslında sadece fondöten ve pudrasını alayım bariCADIARZU

sağol tatlım zaten avonda boşa para kaybettiğim yetti yıllar önce şimdi ayaklarımı sağlam basıyorum hep eczanede satılanlardan alıyorum vallaa.s

inanmazsın varya 100 den fazla krem ıvır zıvır attım avondan aldığım bide bunlara harcadığım paralrı düşün:gitme:

ben pudrasının,fondöteninin,rimelinin,göz kaleminin falan doğal olduğunu düşünmüyorum sadece gülsuyu ve gülyağı doğal o kadar.bi ruj bi pudra nasıl doğal olabilir ki ya, ya da bi ruj bi rimel

canım zaten dogal degil dogal içerikliler yani mesela rujlarda kursun yok..kımyasal madde oranı düşük yani..yoksa mineral vitamin içeren şeyler diiller..jojoba yagı gül yagı fln oluyo içlerinde..

aman sanki yzümüze sürdüğümüz her şey doğal mı hepsi kimyasal ürünlerle yani:umursamaz:

Bende kapatıcısı ve pudrası var
Pudrası şahane. Cildim yağlıyken de kullandım, çok memnundum.
Bitti şimdi. Tekrar alırım.
Kapatıcısını öneremeyeceğim ama...
Fondotenini ise denemedim...
kaydirigubbakcemile5

pudrayı ben sevmedim yaaa akşam aldım 3 tonu vardı en açık rengini aldım sözde 202 nosu, ama çok koyu, kırmızılık var sanki süngeri bile pembe pembe oldu tenimde bembeyaz değil üstelik neyse ki pahalı değildi 9,5 liraya almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…