Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Rosense'nin pudrası hakkında...

• Konu Sahibi Konu Sahibi papattyya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

papattyya

Ziyaretçi
bugün aldım ilk deneme güzeldi ipek gibi daha sonraki kullanımlarda umarım memnun kalırım

Son düzenleyen: Moderatör:
kimse kullanmıyormu ayol bunca hatunun içinden :))

Kesin kullanan vardır gurbaa prenses çok beğeniyordu tavsiye etmişti herkese yalnız rosense'in makyaj ürünlerini bulmak epey zor oluyor. :D

papatya rosense pudrayı nereden aldınız acaba? istanbul da nerede bulunur biliyor musunuz arkadaşlar ?

burda bir alışveriş merkezinde stant kurdular istanbulda bence daha kolay bulrusun mutlaka satılan bir yer vardır
ayrıca ben birkaç gündür kullanıyorum ipek gibi çook memnum
birde kampanya vardı bir ürün alana bir ürün bedava
ben 4 lü far setini aldım 25 tl pudra 20 tl ama hangi ürünün fiyatı yüksekse onu ödüyosun iki ürünü 25 tl ye almış oldum
farlarıda mükemmel ötesi kesinlike topaklanma uçma olmuyor

canımmm cildin yaglımı acaba bende almak ıstıyorum ama parlama olurmu acaba gozeneklı bır cıldım varda senınkı nasıl acaba..yada rosense in oil free (yagsız) yaglı cıltler ıcın olan bir pudrası varmı acaba?

canımmm cildin yaglımı acaba bende almak ıstıyorum ama parlama olurmu acaba gozeneklı bır cıldım varda senınkı nasıl acaba..yada rosense in oil free (yagsız) yaglı cıltler ıcın olan bir pudrası varmı acaba?

benim cildim kuru ben önce krem sürüyorum ondan sonra pudrayı sürüyorum
bence yağlı ciltler için çok ideal bir pudra ipek gibi mat ama çok doğal duruyor rosensin kendi sitesine girip daha detaylı bilgi alabilirsin ama ben çok memnun kaldım

cok tesekkur ederimmm papattyya suan max factor creme puff kullanıyorum bıtsın rosense alcmm o zmnn:)

Ben de beğeniyorum Rosense pudrayı...

cildin yaglımı april canımm yaa cok kararsız kaldım parlama yada sivilcelenme olurmuki

cildin yaglımı april canımm yaa cok kararsız kaldım parlama yada sivilcelenme olurmuki

canımsivilveyle ilgli bişey diyemem ama parlak göstermesi mümkümn değil zaten pudranın genel özelliği mat ama doğal durması fondoten değilki zaten alırkende gerekli bilgiyi veriyorlaryerimseniben

Kesin kullanan vardır gurbaa prenses çok beğeniyordu tavsiye etmişti herkese yalnız rosense'in makyaj ürünlerini bulmak epey zor oluyor. :D

buyrun ısparta ya bekleriz bol bol rosense ürünleri mevcut burda :) bir ıspartalı olarak kullandın mı diye sorasınız hayır hiç kullanmadım..

rosense ürünlerini gördüm ama hiç denemedim. benm cildim de yağlıdır merak ediyorum açıkçası pudrası kapatıcılık sağlıyor mu?

Benim cildim geçen seneye kadar yağlıydı, o dönemde de kullandım bu pudrayı, hiç bir sorun yaşamadım...
Hala favori pudramdır kendisi...
:içelim:

ya arkadaşlar bişey soracam ama gülmeyin. benim lekelerim fazla yok yüzüme kapatıcılık için sadece pudra sürmem yeterli mi yoksa önce fondoten üstüne pudra mı sürülür :))) bu yaşa geldim hala makyaj özürlüyüm yaaaa. eğer pudra yeterli olur diyorsanız rosensenin pudrasını alıyım. baya tavsiye etmişsiniz

Back
X