Erkek İnfertilitesi ROSI tekniği uygulayan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin inş bugün 4.günüm adet ağrılarım var karnımda gerginlik ama biz negatif e alıştırdık kendimizi Perşembe günü kan vericem
testini 8.gün mü yapıcaksın yani bana 12 .günü verdiler çarşamba yapıcam bende kendini öyle şartlandırma canım Allahtan Ümit kesilmez bu ğünleri
Yaşamamız bile mucize değil mi öyle düşün kaç senelik evlisin bu arada

testini 8.gün mü yapıcaksın yani bana 12 .günü verdiler çarşamba yapıcam bende kendini öyle şartlandırma canım Allahtan Ümit kesilmez bu ğünleri
Yaşamamız bile mucize değil mi öyle düşün kaç senelik evlisin bu arada
Evet 8.gün yapıcam varsa çıkar zaten 8 yıllık evliyiz 9 a girdik hatta

İnşallah çıkar canım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🙏🙏🙏🙏 umudunu kaybetme 🙏🙏🙏
Hiç ümidim yok bana kalsa ilaçlarıda bırakıcam eşim bıraktırmıyor bi ümit işte hayırlısı demekten başka elden bişi gelmiyor sonucu yazarım yine buraya

Hiç ümidim yok bana kalsa ilaçlarıda bırakıcam eşim bıraktırmıyor bi ümit işte hayırlısı demekten başka elden bişi gelmiyor sonucu yazarım yine buraya
Hmm anladım cnm neden peki bu kadar umutsuzsun
Belki tutmuştur öyle düşün bırakma sakın ilaçlarını bu kadar emekten sonra sonucu görmeden vazğeçme ilerde pişman olup keşke dememek içim devam et bu işim önemli yanı pozitif düşünmek ❤️

Hmm anladım cnm neden peki bu kadar umutsuzsun
Belki tutmuştur öyle düşün bırakma sakın ilaçlarını bu kadar emekten sonra sonucu görmeden vazğeçme ilerde pişman olup keşke dememek içim devam et bu işim önemli yanı pozitif düşünmek ❤
Embriyo kalitesi çok üzdü beni ümitsizliğe düştüm bide ağrım sancım olunca psikoloji m alt üst oldu bakalım ne olacak sen nezaman vereceksin kan

Embriyo kalitesi çok üzdü beni ümitsizliğe düştüm bide ağrım sancım olunca psikoloji m alt üst oldu bakalım ne olacak sen nezaman vereceksin kan
Embriyo kalitesini kafana takma cnm ben bir çok sayfada okudum en düşük kalitede embriyosu olupta hatta doktorun bile koyalım ama umudum yok dediği bir ton arkadaş var tutmuş ağrı benimde ilk ğünden beri hep var sanki her an regli olucakmışım ğibi bende çarşamba yapıcam kan testi ben dün idrar yaptık ama bişey Çıkmadı bende korkuyorum ama yapıcak bişey yok hayırlısı artık 🙏🙏

Embriyo kalitesini kafana takma cnm ben bir çok sayfada okudum en düşük kalitede embriyosu olupta hatta doktorun bile koyalım ama umudum yok dediği bir ton arkadaş var tutmuş ağrı benimde ilk ğünden beri hep var sanki her an regli olucakmışım ğibi bende çarşamba yapıcam kan testi ben dün idrar yaptık ama bişey Çıkmadı bende korkuyorum ama yapıcak bişey yok hayırlısı artık 🙏🙏
Amin rabbim hayırlısını versin hakkımız da .keşke bütün rosi yapanlar yazsa buraya ikimiz başka yok kimse 😃

Amin rabbim hayırlısını versin hakkımız da .keşke bütün rosi yapanlar yazsa buraya ikimiz başka yok kimse 😃
Aynen cnm kimse bişey yazmıyor fazla yok mu acaba diyorum ama sanmıyorum hastane ki çoğunluk neredeyse hep rosi diye biliyorum ama bakalım belki yazan olur herkes bizim gibi korkulu ve tedirgin yazmak kimsenin aklına gelmiyor olabilir 🤗🤗🤗

Aynen cnm kimse bişey yazmıyor fazla yok mu acaba diyorum ama sanmıyorum hastane ki çoğunluk neredeyse hep rosi diye biliyorum ama bakalım belki yazan olur herkes bizim gibi korkulu ve tedirgin yazmak kimsenin aklına gelmiyor olabilir 🤗🤗🤗
Yok çok var rosi yapan ama herkes whatsap gruplarında artık buralarda takılan yok pek😊

Aaa wAtsap gruplarımı var onu bilmiyordum 😁nasıl kayıt oluyoruz bizde olalım 😁
Evet var numaranızı verin ben söyleyim ekleyebilirlerse eklesinler grup dolu demişlerdi ama telegramdan açtılar orası daha çok alıyormuş sayı olarak

Merhabalar rosi yi bize de tavsiye ettiler sizin sonuç ne oldu nasıl hissediyorsunuz

Back
X