Rosi teknigi

suu2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2018
262
77
98
32
Kızlar rosi tekniği nedir bilen varmi. İki yerden araştırdım biri diyorki rosi tekniği eş yerine başkasının sperm öyle yapılan tüp bebek Bi başkası diyor erkkekden alınan başı olan kuyruğu olmayan kocanozdan ama alınan hücre

Kızlar rosi tekniği nedir bilen varmi. İki yerden araştırdım biri diyorki rosi tekniği eş yerine başkasının sperm öyle yapılan tüp bebek Bi başkası diyor erkkekden alınan başı olan kuyruğu olmayan kocanozdan ama alınan hücre
Başkasından alınan spermle mümkğn değil. Yasal değil. Hiç bir merkez o riski almaz.

Merhaba arkadasim rosi teknigi sperm olmayan erkekte bulunan yuvarlak hucreyle round spermatid( yani kuyruksuz hucre) yada elonge kuyrugu olusmaya baslamis hucreyle. Örnek verecek olursam benim esimde cikan yuvarlak hucre henuz kuyruk evresine gelememis hucre aralik ayinda rosi uygulandi ama malasef negatif..

Merhaba arkadasim rosi teknigi sperm olmayan erkekte bulunan yuvarlak hucreyle round spermatid( yani kuyruksuz hucre) yada elonge kuyrugu olusmaya baslamis hucreyle. Örnek verecek olursam benim esimde cikan yuvarlak hucre henuz kuyruk evresine gelememis hucre aralik ayinda rosi uygulandi ama malasef negatif..
Negatif die üzülmeyelim kızlar herseyin olumlusunu düşünelim. Ben dün gece eşimle çöl konuştum. Eşim tese olacak. Bi hafta sonra. Yani ddim sperm çıkabilir cikmayabilir. Çıktı dielim tutabilir tutmayabikir herseye hazırlıklı olmak zorundayız. İnslalah ta hersey olumlu gider yazarım buraya hamileyim die sizinde en güzel haberlerinizi alırım inslalah

Negatif die üzülmeyelim kızlar herseyin olumlusunu düşünelim. Ben dün gece eşimle çöl konuştum. Eşim tese olacak. Bi hafta sonra. Yani ddim sperm çıkabilir cikmayabilir. Çıktı dielim tutabilir tutmayabikir herseye hazırlıklı olmak zorundayız. İnslalah ta hersey olumlu gider yazarım buraya hamileyim die sizinde en güzel haberlerinizi alırım inslalah
Amin insallah

Başkasının olsaydı çok sayıda bebek olurdu teknik başarılı denirdi.
Tabiki başkasının değil.
Daha çok yeni sayılır normal tüp bebeğe göre.
Düşük ihtimalle mucize gerçekleşiyor.

İlerleyen yıllarda eminim daha ilerleyecektir.

Selam kizlar ben 16 yildir evliyim esim azospermi 1 kere tese ,1 kere microtese ameliyati gecirdi ama.sperm bulunamadi seneledir kulladigimiz ilaclar bitkiseller gitmedigimiz doktor kalmadi ama hic bi care.bulamadik hep.sonuc sifirdi.Bu sene tesadufen internette gezerken Prof.Dr.Recai pabuccu nun rosi teknigi uyguladigini gordum hemen zaman gecirmeden gorusmeye gittik esimi heme urolog doktoruna yonlendirdi testler yapildi ve rosi teknigi olmasi icin hucrelerinin grade 4 olmasi gerekiyormus ama esimin ilk.muaynede 2 grade.cikdi ve 3 aylik igne ve hap tedavisine basladilar 3 ay sonunda cok sukur 4 grade olmusdu ve bi sonraki ay beni.tup bebege hazirladilar benim.yumurta toplama gunu esimde microtese oldu hucreleri aldilar rosi teknigi uygulandi yani sperm oncesi olusan spermatidlere elektirik verilip buyun kuyruk olusduruluyor sukurler olsun 1 tane dolendi embriyo.olusdu bana transfer oldu ama o ay tutunamadi. Dr Recai hocam.1 ay dinlen subat ayi yeniden baslayalim esinin dondurulmus hucreleri var dedi ve bu ay yeniden basladik yumurtalarim.toplandi 6 tane embriyo olusdu 2 tane transfer edildi 4 tanesi donduruldu sukurler olsunku su an hamileyim rabbim.tamamina erdirir insallah sizlerede umut olsun diye yazmak istedim rabbim bu yolda ugrasan kimseyi evlatsiz birakmasin tez sizlerede nasip.etsin insallah kesinlikle rosi teknigini denemenizi tavsiye ederim biz doktorumuzdan cok memnnun kaldik 🙏🙏

Back
X