aslidirek Duruşkom benim Kayıtlı Üye 6 Ekim 2008 215 0 96 İstanbul 7 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi aslidirek #1 Arkadaşlar bu aşı özel de mi yapılıyo.sağlık ocağı hiç uyarmadı bizi.kızım 70 günlük falan.geç kalmadım umarım.bi de fiyatı ne kadardır aşağı yukarı
Arkadaşlar bu aşı özel de mi yapılıyo.sağlık ocağı hiç uyarmadı bizi.kızım 70 günlük falan.geç kalmadım umarım.bi de fiyatı ne kadardır aşağı yukarı
pnrhlt DEFNE'm Güzel Meleğim Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2008 7.149 210 363 7 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi aslidirek #2 Canım evet özel aşı. Devlet karşılamıyor. Ama sanırım eczaneden alıp götürünce sağlık ocağı yapıyor. Zaten ağızdan verilen bi aşı. Ben 140 tl'ya yaptırdım. 2.ay yada 3.ayın sonunda yapılıyor. 2 ay sonra da 2.dozu yapılıyor a.s.
Canım evet özel aşı. Devlet karşılamıyor. Ama sanırım eczaneden alıp götürünce sağlık ocağı yapıyor. Zaten ağızdan verilen bi aşı. Ben 140 tl'ya yaptırdım. 2.ay yada 3.ayın sonunda yapılıyor. 2 ay sonra da 2.dozu yapılıyor a.s.
alsu Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Eylül 2008 448 0 96 Ankara 8 Ağustos 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi aslidirek #3 aslidirek .!.: Arkadaşlar bu aşı özel de mi yapılıyo.sağlık ocağı hiç uyarmadı bizi.kızım 70 günlük falan.geç kalmadım umarım.bi de fiyatı ne kadardır aşağı yukarı Genişletmek için tıkla... Ben de 115 tlye yaptırdım özel hastanede canım
aslidirek .!.: Arkadaşlar bu aşı özel de mi yapılıyo.sağlık ocağı hiç uyarmadı bizi.kızım 70 günlük falan.geç kalmadım umarım.bi de fiyatı ne kadardır aşağı yukarı Genişletmek için tıkla... Ben de 115 tlye yaptırdım özel hastanede canım