Lekeler, Çiller rozasea yardım

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

FeliciaMonet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
7
1
36
merhaba kızlar, bende rozasea rahatsızlığı var. yanak ve burun bölgemde kızarıklıklar. doktora gittim, roza krem vermişti işe yaramadı pek. tedavide hep sivilce ilaçları kullanıyorlarmış, en etkilisi roaccutanmış. ama ben öyle ağır bir tedavi istemiyorum sırf kızarıklık için. ne önerirsiniz?

Bende de vardı o benim sadece yanaklarımda vardı. Hastaneye gittim bir sürü kremler verdi kullandım ve suan sadece hoş bi pembelik var yanaklarımda ki bu sıcak havalarda. En çok işe yarayan yüksek faktörlü güneş kremi. Güneş kremini yaz kış sürekli kullan hiç ihmal etme . Bi zaman sonra azaldığını göreceksin . Geçmiş olsun. .:KK54:

Bende de vardı o benim sadece yanaklarımda vardı. Hastaneye gittim bir sürü kremler verdi kullandım ve suan sadece hoş bi pembelik var yanaklarımda ki bu sıcak havalarda. En çok işe yarayan yüksek faktörlü güneş kremi. Güneş kremini yaz kış sürekli kullan hiç ihmal etme . Bi zaman sonra azaldığını göreceksin . Geçmiş olsun. .:KK54:
Teşekkür ederim canım. Çok uzun süre dışarıda kalmayacaksam ihmal edebiliyorum güneş kremini. Ama sadece korunmayla olmayacak sanırım. Temelli kurtulmak istiyorum bu illetten.

O Roza kremi aksatma canım bi de doktor bana yatıştırıcı krem vermişti onu da kullanmıştım ben 2 aya düzeldi baya . Tabi hiç aksatmadım ben güneş kremini sende bi dene istersen . Inşaellah faydalı olur yazdıklarım :KK36:

O Roza kremi aksatma canım bi de doktor bana yatıştırıcı krem vermişti onu da kullanmıştım ben 2 aya düzeldi baya . Tabi hiç aksatmadım ben güneş kremini sende bi dene istersen . Inşaellah faydalı olur yazdıklarım :KK36:
canım kremin adını yazarmsn sana zahmet

La Roche posay markalı yatıştırıcı krem vermişti bi de işte Roza isimli krem . Eczacıya söylerseniz verir o size :)

antirednes dermokozmetik ürüenlerini kullanıyorum. benim sorunum sıcakta, spor yaparken fena halde kızarmak. şimdilik memnunum.

X