rrglin 7. günü HSG çekileceğim. Sonraki günlerde ilişkiye girmem uygun mudur acaba?

sabahmeltemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
1.495
27
48
Aydın
kızlar sadece 1 kez klomen ve ovitrelle tedavısı oldum tutmadı. Doktorum ıkıncı denemeden once hsg cekılıp bır problem var mı bakalaım dedı. ve bır ay aradan sonra bu ay hsg cekılecegım anestezılı. doktoruma soracagım ama deneyımlı olanlara sormak ıstıyorum veya sızın doktorlarınız ne dedı radrasyon aldıktan sonra kac gun ıcınde vucuttan cıkar kı? adetın 7. gunu cekılıp yıne 10 12 14 16 gıbı ılıskııye gırsek mı kı?belki de doktorum gene klomen verır bılmıyorum.

Sakın canımm ben enfeksiyon kaptım o film çekildikten sonra 1 hafta bekle en az bence çünkü açık yer sonuçta mikrop kapabilirsin

canım zaten 7.gunu hsg cekılecegım. bır hafta zaten beklemıs olurum sonra calısma yapacagız ınsallah tabı doktoruma soracagım ama ona sormadan once burda deneyımlerı olanlardan ogrnmk ıstedım bır de 7. gunu aldıgım radrasyon 1 hafta sonra gırecegım ılıskıyı etkıler mı acaba

Benim bildiğim bir sıkıntı olmaz, zaten aldığımız radyasyon çok az bir şey, işlem çok kısa sürdüğü için sorun değil diyebiliyorum. Bende geçen ay çektirmiştim, o ayı yinede boş geçirmek istemedim. Gerçi olmadı ama sen yinede boş geçirme, nede olsa zaman bu işlerde çok değerli..

Bana dediği hazır film çekilmişken hamile de kalırsan ii olur dedi ilişki önerdi ama ben filmden bir hafta sonra aşırı kanama yaşadım doktora gittim enfeksiyon zehirlenmişimbide böle istersen Bekle sen bilirsin artık doktorunlada konuş hayırlısı

enfeksiyon kapmaman için girmemelisin zaten doktorun söyler büyük ihtimalle bana 10 gün yasak koymustu doktor zateb film çekildigim günden itibaren bir hafta antibiyotik içtim o arada hiç ilişki yaşamadık 10 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…