- 22 Nisan 2021
- 1.771
- 2.591
- 53
- Konu Sahibi Rhea Silvia
-
ıgg ‘ler bagısıklık olcuyor ıgm’lerde o anki gecırdıgını dıye bılıyorum yanı sanırım sen o anda bunları gecırıyodunMerhaba hanımlar. Geçen yıl bu zamanlar hamileydim düşükle sonuçlandı. O zaman yapılan teste şimdi bakabildim antirubella ve antitoxoplazma igM ler görseldeki şekilde çıkmış.
Normal değerin altında yani pozitif mi negatif mi daha önce geçirmiş miyim bilemedim.Bilen yardımcı olabilir mi lütfen
Evet canım öyleymiş ama değerin üstündeyse geçiriyor olmam gerekmiyor mu? Değerin altında negatif çıkmış o yüzden tereddüt ettim. Bi de ikisini birden nasıl geçirebilirim kiıgg ‘ler bagısıklık olcuyor ıgm’lerde o anki gecırdıgını dıye bılıyorum yanı sanırım sen o anda bunları gecırıyodun
Bilmediğim yerden geldi ama öğrenelim, hamileyken mi yapıldı bu testler
Evet canım hamileyken yapıldı. İlk aylarda yapılan bir testmiş. Referans dışı ama daha düşükBilmediğim yerden geldi ama öğrenelim, hamileyken mi yapıldı bu testler
bu degerlerın aralıgında olması lazım senınkıler bak bu deger aralıgında degıl.ben şimdi kendı testlerıme dönüp baktım bak benimkinin referans aralıgı farklı demek hastaneye gore degısıyor ben de daha once gecırmısım bagısıklıgım pozıtıf cıkmıstı .O anda ne negatıf tabı.Senınde bagısıklıgın pozıtıf artık sıkıntı yapmaEvet canım öyleymiş ama değerin üstündeyse geçiriyor olmam gerekmiyor mu? Değerin altında negatif çıkmış o yüzden tereddüt ettim. Bi de ikisini birden nasıl geçirebilirim ki
İnşaallah pozitiftir canım toxo geçirmiş olma ihtimalim yüksek zaten 4 yıldır kedi besliyorum. İlk başlarda aşısı yoktu. Sokak kedileriyle de aram iyidir. İlla o paraziti önceden kapmışımdır diye düşünüyorum.bu degerlerın aralıgında olması lazım senınkıler bak bu deger aralıgında degıl.ben şimdi kendı testlerıme dönüp baktım bak benimkinin referans aralıgı farklı demek hastaneye gore degısıyor ben de daha once gecırmısım bagısıklıgım pozıtıf cıkmıstı .O anda ne negatıf tabı.Senınde bagısıklıgın pozıtıf artık sıkıntı yapma
Bir de çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Allah bebeğine sağlıcakla kavuştursun seni inşaallah bize de nasip olsunbu degerlerın aralıgında olması lazım senınkıler bak bu deger aralıgında degıl.ben şimdi kendı testlerıme dönüp baktım bak benimkinin referans aralıgı farklı demek hastaneye gore degısıyor ben de daha once gecırmısım bagısıklıgım pozıtıf cıkmıstı .O anda ne negatıf tabı.Senınde bagısıklıgın pozıtıf artık sıkıntı yapma
ben de nasıl önce gecırmısım hıc fıkrım yokİnşaallah pozitiftir canım toxo geçirmiş olma ihtimalim yüksek zaten 4 yıldır kedi besliyorum. İlk başlarda aşısı yoktu. Sokak kedileriyle de aram iyidir. İlla o paraziti önceden kapmışımdır diye düşünüyorum.
amin inşallahBir de çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Allah bebeğine sağlıcakla kavuştursun seni inşaallah bize de nasip olsun
Çiğ sebze meyve ve etten de bulaşıyormuş canım belki öledir senin de.ben de nasıl önce gecırmısım hıc fıkrım yokama bağısıklıgının olması ıyı bısey tabi.Hamılelıgını daha rahat gecırırsın
Once dedim nasil referans araliginda olup referans disi oluyor ama anladigim kadari ile pozitif oldugu icin o anda enfeksiyon mevcut oldugu icin cikmis bu sekilde. Hepsi mevcutmus yani o zamanlar bilmem dogru anlayabildim mi.. igg bidahaki gebelikte pozitif cikacak yani bagisiklik olacak bu degerlere gore ama ilk gebelikte o anda mevcutmus yani pozitifmis bu degerler. Dogru mu bilmem baktim birazcikEvet canım öyleymiş ama değerin üstündeyse geçiriyor olmam gerekmiyor mu? Değerin altında negatif çıkmış o yüzden tereddüt ettim. Bi de ikisini birden nasıl geçirebilirim ki
Doğrı söylediklerin de. Benim referans dışı değerim aralıktan daha düşük olunca ve ikisini aynı anda geçirme ihtimalim çok düşük olduğundan şüpheye düştümOnce dedim nasil referans araliginda olup referans disi oluyor ama anladigim kadari ile pozitif oldugu icin o anda enfeksiyon mevcut oldugu icin cikmis bu sekilde. Hepsi mevcutmus yani o zamanlar bilmem dogru anlayabildim mi.. igg bidahaki gebelikte pozitif cikacak yani bagisiklik olacak bu degerlere gore ama ilk gebelikte o anda mevcutmus yani pozitifmis bu degerler. Dogru mu bilmem baktim birazcik
Valla bilemedim bende de elisa bakilmis onceden rutin testlerde onlarda da farkli degerlerDoğrı söylediklerin de. Benim referans dışı değerim aralıktan daha düşük olunca ve ikisini aynı anda geçirme ihtimalim çok düşük olduğundan şüpheye düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?