rudii Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

rudii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
108
1
96
Adana
ben yarın tekrar ameliyat oluyorum,5-10 dk süreceğini söyledi,tümsek var onu düzelticek,lokal-sedasyon şeklinde olucak ama benim korkum 2 ay önce oldum ameliyatı,bu esnada ucu düşük oldu onu çok hafif kaldırıcak,ameliyattan kısa süre sonra tekrar ameliyat olan var mı?

ben yarın tekrar ameliyat oluyorum,5-10 dk süreceğini söyledi,tümsek var onu düzelticek,lokal-sedasyon şeklinde olucak ama benim korkum 2 ay önce oldum ameliyatı,bu esnada ucu düşük oldu onu çok hafif kaldırıcak,ameliyattan kısa süre sonra tekrar ameliyat olan var mı?

normal şartlarda üzerinden 6 ay geçmesi gerekiyor.
ancksa benimde ilk ameliyatım başarısızdı 2.ameliyatımı olcaktım 2.ayın sonunda başka bir doktor olabilirsin demişti.
fakat sonuç olarak 17 ay sonra oldum..
burnun oturması 6 ay sürüyor. burnun şeklini tam olarak görmeden 2.bir operasyon çok sağlıklı gelmiyor bana. ancak o psikolojiyle ne yazık ki anlamıyor insan bunu..
umarım herşey istediğin gibi olur..

Canım albaştan aynı şeyleri yazmaktansa benim konumdaki ilk sayfaları okursan aynı şeyi yaşadım oradan daha net aşamaları kaydedebilirsin.Çok geçmiş olsun korkulacak bir şey yok rahat ol bende 2 ay sonra olmuştum revizyonu ameliyattan sonu iyi olsun önemli olan o...

ya bende stres içindeyim,ben anesteziden(lokal-sedasyon) tırsıyorum açıkçası iki ameliyat arasındaki zaman farkı az olduğu için,şekil olarak çok oynamicak,revizyon değil rötuş dedi,ikisi sanırım farklıymış,bide benim burun direği içerde gibi duruyor o yüzden burun ucuda düşük görünüyor,oraya kıkırdak eklerim dedi,sabaha ameliyat olucam,iyi dileklerinizi esirgemezseniz sevinirim

ya bende stres içindeyim,ben anesteziden(lokal-sedasyon) tırsıyorum açıkçası iki ameliyat arasındaki zaman farkı az olduğu için,şekil olarak çok oynamicak,revizyon değil rötuş dedi,ikisi sanırım farklıymış,bide benim burun direği içerde gibi duruyor o yüzden burun ucuda düşük görünüyor,oraya kıkırdak eklerim dedi,sabaha ameliyat olucam,iyi dileklerinizi esirgemezseniz sevinirim

bana da ilk ameliyatta doktor öyle yapalım dedi ve burada bir arkadaş vardı özelden konuşmuştuk çok az bir sızı oldu demişti ancak bende başka sıkıntılar olunca vazgeçtim 2 buçuk ay önce revizyon oldum korkma canım umarım her şey yolunda gider ...

ya bende stres içindeyim,ben anesteziden(lokal-sedasyon) tırsıyorum açıkçası iki ameliyat arasındaki zaman farkı az olduğu için,şekil olarak çok oynamicak,revizyon değil rötuş dedi,ikisi sanırım farklıymış,bide benim burun direği içerde gibi duruyor o yüzden burun ucuda düşük görünüyor,oraya kıkırdak eklerim dedi,sabaha ameliyat olucam,iyi dileklerinizi esirgemezseniz sevinirim[/QUOT

Dualarım seninle canım.Stres yapma.En azından doktorun ilgili ve alakadar biriymiş ki sedasyon veriyor hafif uyku halin olacak.Benim o 10 dk lık düzeltme işlemini canlı canlı yapmıştı.Hala inanmıyorum ya ben nasıl böyle bir şeye itiraz etmedim.Lokal dedi 10 dk dedi bende tamam dedim nereden bilecektim hiçbir uyuşturma işlemi yapmadan direk burnuma dalacağını.Sanki ben doktorum bu tarz şeylere alışkınım...Lokal de olsa hafif uyku hali verilmesi çok iyi birşey.Birde kısa sürecek olması seni bir nebze olsun rahatlatsın.Herşey gönlünce olsun.Bir bakmışsın yarın olmuş ve sen yorum yazıyorsun:)

selamlar,sabah gittiğimde doktor kıkırdak gibi duran çıkıntının eriyeceğini söyledi,ucuda çok şiş ,biraz daha bekliyelim 1 ay daha dedi,hala memnun olmazsan o zaman ameliyat yapim,boşuna şimdi açmayım dedi,masaj verdi tam kıkırdağın üstüne sert şekilde bastırıyorum,çıkıntı bence gitmicek gibi ama beklicem artık 1 ay daha,beklicem ama sol taraf bildiğiniz yukarda sağ taraf aşağıda inanılmaz bir eğrilik var,göze batıyor,umarım geçer

canım sen kaç ay olmuştu ameliyat olalı ve kıkırdak burnunun ortasında mı çıktı oraya mı bastır dedi dr masajla?

benim 2 ay oldu,kıkırdağın orası şiş gibi oraya kuvvetlice bastır,büyük ihtimalle geçicek gibi duruyor dedi,geçmezse düzeltirim dedi,sol tarafta benim sağdan süper duruyor soldan sanki hafif kemerli duruyor ,bastırıyorum yumuşak bişey değil,şayet geçerse hafta hafta sizinle paylaşıcam bu süreci:)

selamlar,sabah gittiğimde doktor kıkırdak gibi duran çıkıntının eriyeceğini söyledi,ucuda çok şiş ,biraz daha bekliyelim 1 ay daha dedi,hala memnun olmazsan o zaman ameliyat yapim,boşuna şimdi açmayım dedi,masaj verdi tam kıkırdağın üstüne sert şekilde bastırıyorum,çıkıntı bence gitmicek gibi ama beklicem artık 1 ay daha,beklicem ama sol taraf bildiğiniz yukarda sağ taraf aşağıda inanılmaz bir eğrilik var,göze batıyor,umarım geçer

son halinin fotosunu eklesene.

normal şartlarda üzerinden 6 ay geçmesi gerekiyor.
ancksa benimde ilk ameliyatım başarısızdı 2.ameliyatımı olcaktım 2.ayın sonunda başka bir doktor olabilirsin demişti.
fakat sonuç olarak 17 ay sonra oldum..
burnun oturması 6 ay sürüyor. burnun şeklini tam olarak görmeden 2.bir operasyon çok sağlıklı gelmiyor bana. ancak o psikolojiyle ne yazık ki anlamıyor insan bunu..
umarım herşey istediğin gibi olur..

canim ikinci ameliyatini kimde oldun bende dusnuyorumda bilgi verirsen seviniri

ben tam 3 kere ameliyat oldum. İlk ameliyatım sonrası seninkiyle aynı bir sorunumun oldu doktor 6 ay sonra yeniden ameliyat etti o kıkırdak dediği yeri düzeltti burun ucumu kaldırdı fakat yine aynı sorun ortaya çıktı.2 hafta önce yeniden ameliyat oldum burun ucum yeniden kaldırıldı tümsek yeniden törpülenip doku yerleştirildi şuan bekliyorum bakalım inşallah yeniden aynı sorun ortaya çıkmaz. sedasyon yöntemiyle benim 2. ameliyatım yapıldı fakat ben müthiş acı hissettim hayal meyal hatrlıyorum tam hatrlanmıyor zaten ameliyat boyu ağlamışm 3. ameliyatta isteğim üzerine doktor uyuttu.

Back
X