Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yarın tekrar ameliyat oluyorum,5-10 dk süreceğini söyledi,tümsek var onu düzelticek,lokal-sedasyon şeklinde olucak ama benim korkum 2 ay önce oldum ameliyatı,bu esnada ucu düşük oldu onu çok hafif kaldırıcak,ameliyattan kısa süre sonra tekrar ameliyat olan var mı?
ben yarın tekrar ameliyat oluyorum,5-10 dk süreceğini söyledi,tümsek var onu düzelticek,lokal-sedasyon şeklinde olucak ama benim korkum 2 ay önce oldum ameliyatı,bu esnada ucu düşük oldu onu çok hafif kaldırıcak,ameliyattan kısa süre sonra tekrar ameliyat olan var mı?
ya bende stres içindeyim,ben anesteziden(lokal-sedasyon) tırsıyorum açıkçası iki ameliyat arasındaki zaman farkı az olduğu için,şekil olarak çok oynamicak,revizyon değil rötuş dedi,ikisi sanırım farklıymış,bide benim burun direği içerde gibi duruyor o yüzden burun ucuda düşük görünüyor,oraya kıkırdak eklerim dedi,sabaha ameliyat olucam,iyi dileklerinizi esirgemezseniz sevinirim
ya bende stres içindeyim,ben anesteziden(lokal-sedasyon) tırsıyorum açıkçası iki ameliyat arasındaki zaman farkı az olduğu için,şekil olarak çok oynamicak,revizyon değil rötuş dedi,ikisi sanırım farklıymış,bide benim burun direği içerde gibi duruyor o yüzden burun ucuda düşük görünüyor,oraya kıkırdak eklerim dedi,sabaha ameliyat olucam,iyi dileklerinizi esirgemezseniz sevinirim[/QUOT
Dualarım seninle canım.Stres yapma.En azından doktorun ilgili ve alakadar biriymiş ki sedasyon veriyor hafif uyku halin olacak.Benim o 10 dk lık düzeltme işlemini canlı canlı yapmıştı.Hala inanmıyorum ya ben nasıl böyle bir şeye itiraz etmedim.Lokal dedi 10 dk dedi bende tamam dedim nereden bilecektim hiçbir uyuşturma işlemi yapmadan direk burnuma dalacağını.Sanki ben doktorum bu tarz şeylere alışkınım...Lokal de olsa hafif uyku hali verilmesi çok iyi birşey.Birde kısa sürecek olması seni bir nebze olsun rahatlatsın.Herşey gönlünce olsun.Bir bakmışsın yarın olmuş ve sen yorum yazıyorsun:)
selamlar,sabah gittiğimde doktor kıkırdak gibi duran çıkıntının eriyeceğini söyledi,ucuda çok şiş ,biraz daha bekliyelim 1 ay daha dedi,hala memnun olmazsan o zaman ameliyat yapim,boşuna şimdi açmayım dedi,masaj verdi tam kıkırdağın üstüne sert şekilde bastırıyorum,çıkıntı bence gitmicek gibi ama beklicem artık 1 ay daha,beklicem ama sol taraf bildiğiniz yukarda sağ taraf aşağıda inanılmaz bir eğrilik var,göze batıyor,umarım geçer
normal şartlarda üzerinden 6 ay geçmesi gerekiyor.
ancksa benimde ilk ameliyatım başarısızdı 2.ameliyatımı olcaktım 2.ayın sonunda başka bir doktor olabilirsin demişti.
fakat sonuç olarak 17 ay sonra oldum..
burnun oturması 6 ay sürüyor. burnun şeklini tam olarak görmeden 2.bir operasyon çok sağlıklı gelmiyor bana. ancak o psikolojiyle ne yazık ki anlamıyor insan bunu..
umarım herşey istediğin gibi olur..
ikinci hatta üçüncü ameliyatları okudukça vazgeçicem sanırım