rudii Burun Estetiği Ameliyatı - revizyon

benim 2 ay oldu,kıkırdağın orası şiş gibi oraya kuvvetlice bastır,büyük ihtimalle geçicek gibi duruyor dedi,geçmezse düzeltirim dedi,sol tarafta benim sağdan süper duruyor soldan sanki hafif kemerli duruyor ,bastırıyorum yumuşak bişey değil,şayet geçerse hafta hafta sizinle paylaşıcam bu süreci:)

peki canım içerdeki şişliklerin tam inmişmiydi nefesin tam düzelmşmiydi tıkanma hiç oluyormu şu an ben 46 cı gunum hala gulerken nefesimi veremiyorum burnumun içine yığılıyor gibi nefes almamda srun yok ama gülme de sorun var şişlikler içerde bana ağırlık hissde veriyor

benim burun direği dik değilde gerideydi,hala tam düzelmedi,ama şişlikler indi gibi ucu biraz hala toparlak ama o kıkırdak sağ profilden çoook kötü görünüyor masajda yapıyorum tam yumuşamıyor sanırım masaj bir işe yaramicak,,sol profil süper sağ taraf aynen eski kemikli burnum ne yazıkki,üstüne üstlük de uzun duruyor(belki ucu şiş diyedir bilmiyorum)

peki canım içerdeki şişliklerin tam inmişmiydi nefesin tam düzelmşmiydi tıkanma hiç oluyormu şu an ben 46 cı gunum hala gulerken nefesimi veremiyorum burnumun içine yığılıyor gibi nefes almamda srun yok ama gülme de sorun var şişlikler içerde bana ağırlık hissde veriyor

benim hala öyle, normal korkma bende nefesi verebiliyorum alamıyorum içi şiş tabii,zaman zaman açılıyor,senin için gülerken bir nefes verim dedim,benimde öyle oldu sanırım kasılıyor ondan:)benim 2 ay oldu

benim hala öyle, normal korkma bende nefesi verebiliyorum alamıyorum içi şiş tabii,zaman zaman açılıyor,senin için gülerken bir nefes verim dedim,benimde öyle oldu sanırım kasılıyor ondan:)benim 2 ay oldu

senin kemikte oyama yapıldı mı ben seni daha önceden hatrlyorum sanki hatta tıkanıklıkla ilgili konu açmamışmıydın rizede estetik oldun diye biliyom yanlışşsa düzelt her sey iyi gidiyor diye yazmıştın
benim kemik hiç ellen medi kıkırdaktan hafif eğrilik düzeltildi ucunda törpüleme oldu sağlıkla ilgili sorun yoktu inşalah ciddi bi sorun cıkmazsa nefesim idare edrse daha elletmem diye düşünüyorum ağzım cok yandı
bi de düşme falan diyolar ya çok korkuyorum düşecek diye nasıl bi sey olduğunu da bilmiyorum paranoyak durumdaym yani
ay ne zormuş bu iş

ben yarın tekrar ameliyat oluyorum,5-10 dk süreceğini söyledi,tümsek var onu düzelticek,lokal-sedasyon şeklinde olucak ama benim korkum 2 ay önce oldum ameliyatı,bu esnada ucu düşük oldu onu çok hafif kaldırıcak,ameliyattan kısa süre sonra tekrar ameliyat olan var mı?

merhaba,baya bir süre geçmiş gerçi,sonucunuz nasıl şuan ve nasıl bir ameliyat bu rötuş ameliyatı??

kızlar ben daha önce de yazdım bir kaç başlığa Serkan beye ameliyat oldum ben 1 yıl önce ama hiç memnun değilim burnumun sol tarafı yukarıda sağ tarafı aşağıda,çok belirgin ödemlerim kaldı burun ucumda,geçecek geçecek dedi durdu ama geçmedi maalesef 2.ameliyatı olman lazım çok küçük bir operasyon dedi geçen hafta tekrar bir operasyon geçirdim dediğine göre şişlik tampon falan olmayacaktı ama bir çıktım resmen yeniden ameliyat olmuşum tampon alçı dikiş hepsi var. :(( onu da kabul ettim ama hala istediğim gibi değil hala simetri sorunu var resmen.Şu an burun ucum çok şiş ama eski ödemler hala yerinde elime geliyor dokununca deliriyorum o yüzden çok mutsuzum. Her şeyin geçeceği vaat edilen ameliyatta çektiğim acıyla ve daha fazla ödemle kaldım sadece. Resmen kendimi salak gibi hissediyorum. benden size tavsiye Serkan beye ameliyat olmayın ben yandım siz yanmayın. Hastanede tanıştığım bir kız Ersal beye ameliyat olmuş onunla konuştum fotoğraflarına baktım nasıl özendim anlatamam. Cemil beyle ya da Ersal beyle görüşün derim ikisinden birine karar verin ama karar sizin sonuçta. Çok fazla soran insan var diye bilgilendirmek istedim ben. sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Back
X