rugan pantolon

Valla ayı gibi yiyorum desem yalan olmaz :) ama tabi sporla birlikte kas olayım için ayrı bir yemek programı uyguluyorum pantolon şahane zaten ya bayıldım ben de
Cok iyi yapiyorsun valla zayıf olunca spor yapanlar gercekten dedigin gibi dolgun duruyo. Eskiden zayif olunca hasta gibi dururdu insanlar simdi sporla birlikte guzel sonuclar cikiyor ortaya :KK9:

Cok iyi yapiyorsun valla zayıf olunca spor yapanlar gercekten dedigin gibi dolgun duruyo. Eskiden zayif olunca hasta gibi dururdu insanlar simdi sporla birlikte guzel sonuclar cikiyor ortaya :KK9:

Bana doktor öle dediğinde annem kızmıştı adama :D ne diyo bu diye ama cidden işe yarıyor

Tabi ki dolgun görünürsün valla benim önceki halimi görseydin kollarım da kıllar çıkmıştı zayıflıktan artık göğüs kafesim dışarı fırlamıştı ben kendimi hiç beğenmiyordum evden çıkmak istemiyordum hiç yaz gelemesin hep kış olsun kat kat giyineyim isterdim spor bana iyi gelen tek şey oldu maddi durumunu bilmiyorum ama iyi bi hoca bulursan gerçekten memnun kalacağına eminim
Benimde gogus kafesimdeki kemikler belli oluyor :)
Bazen geriliyorum gercekten de beni anlayan birinin olmasi cok hosuma gitti tavsiyelerin icin cok cok tesekkur ederim canim benim
Maddi durumum iyi cok şükür bir spor salonu ayarlicam evime yakin 2 tane var gidip ortami da görürürüm kista geldi tam.spor zamani

Benimde gogus kafesimdeki kemikler belli oluyor :)
Bazen geriliyorum gercekten de beni anlayan birinin olmasi cok hosuma gitti tavsiyelerin icin cok cok tesekkur ederim canim benim
Maddi durumum iyi cok şükür bir spor salonu ayarlicam evime yakin 2 tane var gidip ortami da görürürüm kista geldi tam.spor zamani
Rica ederim işe yarayınca bana bi dua edersin :)

Back
X