Ruh hali değişikliği

yok yavrum ya ilk tedavide 12 yaşında başladım en son tedavimde 25 yaşındaydm eskişehir osmangazide diş bölümü yok diş hastanesi var sizin çene cerrahına gitmeniz lazım şahsi fikrim özele gitsin. diş teli başlangıçta zor ama alııyorsun sonra sorun olmuyor dkkat edecek sadece ve 3 haftada 2 haftada 1 kontrol olacak lastikleri gerilecek o kadar.
Peki önerebileceğin diş cerrahı var mı Eskişehir’de

yok yavrum ya ilk tedavide 12 yaşında başladım en son tedavimde 25 yaşındaydm eskişehir osmangazide diş bölümü yok diş hastanesi var sizin çene cerrahına gitmeniz lazım şahsi fikrim özele gitsin. diş teli başlangıçta zor ama alııyorsun sonra sorun olmuyor dkkat edecek sadece ve 3 haftada 2 haftada 1 kontrol olacak lastikleri gerilecek o kadar.
Hmm öyle de yaparız bende çok kötü hasta oldum geçen gün çöktüm yine sinir stres yaptım dün iki defa acile gittim bi kafede bayıldım kaldım serum falan taktılar

ruh hali değişkenliğini sık yaşıyorum insan gün içinde birkaç moda bürünebilir mi yahu çok sıkıldım üstelik anksiyete hastasıyım 7yıldır ilaç alıyorum

Bende de aynı durumlar var ya onu geçtim rezil olduğumla kalıyorum her ortamda

ruh hali değişkenliğini sık yaşıyorum insan gün içinde birkaç moda bürünebilir mi yahu çok sıkıldım üstelik anksiyete hastasıyım 7yıldır ilaç alıyorum

olsun canım bu senin bir parçan bununla yaşamayı öğreniyoruz bir şekilde kanser değiliz elimiz ayağımız tutuyor çok şükür bunada daha niceleri var. zor biliyorum ama tedavi gerçekten işe yarıyor @NoSmoking biz her zaman yanınızdayız ve güçlüyüz bunu unutma lütfen

olsun canım bu senin bir parçan bununla yaşamayı öğreniyoruz bir şekilde kanser değiliz elimiz ayağımız tutuyor çok şükür bunada daha niceleri var. zor biliyorum ama tedavi gerçekten işe yarıyor @NoSmoking biz her zaman yanınızdayız ve güçlüyüz bunu unutma lütfen
Çok tşk ederim yaaa sağolun evet sanırım alışacam böyle yaşamaya şükür ki kanser değiliz rabbim onlarada bize de şifa versin

Kızlar merhaba geçen yıl konusmusuz yine mesaj atayım dedim yalnızım bu aralar okul derdine uzun zamandır doktora gitmedim ama yine başıma gelmeyen kalmadı nasıl ayakta durabiliyorum onu da bilmiyorum aslında uzun zamandır kendi kendimi gözlemliyoruz etrafında beni anlayabilecek insanlar yok okulu zar zor bitirdim formasyon falan da almıştım artık bir öğretmen adayıyım aslında durumunun ne olduğunu da kavradım evet bir doktor teşhis koymadı ama bonolar olduğumdan emin oldum hem araştırdım hem kendimi gözlemledim bu ay iyi bi doktora gideceğim özellikle şubat mart ayında çok kötü depresif bir hale girdim saatlerce ağladım günlerce içinden çıkamadım olecekmisim gibi hissettim sonra her yıl bu aylarda aynı durumu yaşıyorum zaten normal bir yerde çalışıyordum sonra bu paranoya halim depresif halim başlayınca calisamadim mayıs ayı biraz daha iyi geldi bu seferde daha uçlarda yaşamaya başladim hiç normal bi ruh halim yok ya çok depresifim ya da uclardayim kendime hiç bakmıyorum aslında güzel sayılabilecek bir kızım ama saçımı bile taramiyorum çoğu zaman şimdi bize niye anlatıyorsun diyeceksiniz belkide anlatacak kim varki kimse anlamıyor birde ailem biraz cahil oldukları için isteseler de anlayamazlar kızlar kendime hiç özgüven yok eziğin tekiyim iş yerinde sadece işime bakıp kimseyle konuşmadığı için herkes bana tepki aldı bunu kibar bir dille anlatım siz kadın olarak anlamışsınızdır o yüzden işten çıktım boyle

Sanırım üç yıl önce başladı ama hep biraz vardı üç yıl önce yaşadığım sıkıntılar daha da arttırdı sürekli kafamda bi şeyler kuruyorum insanların arkamdan konuştuğunu düşünüyorum bi gün yataktan çok enerjik mutlu kalkıyorum her şeyin üstesinden gelecekmiş gibi geliyor. Ertesi gün sanki kıyamet kopmuş gibi hissediyorum çaresiz berbat sürekli geçmişte yaşadıklarım aklıma geliyor dengesiz tavırlarım var bazen bilerek tartışma çıkarıyorum arkadaşlarımla bundan zevk alıyorum sonra pişman oluyorum bilerek yapıyorum ama tuhaftır isteyerek yapmıyorum kendi öz kardeşimin bile yaptıklarından kötü anlamalar çıkarıyorum bu yüzden bi kaç arkadaşımla arkadaşlığımı bile bitirdim şimdi düşünüyorum ya benim kafamda kurdugum hatta emin olduğum gibi değilse ya ben böyle olduğuna inanıyorsan bazı şeylerin iki yıldır ölüm korkusu da yaşıyorum sanki hemen ölecekmişim gibi geliyor daha bi sürü şey buna benzer
konuşmalarında kendimi gördüm ben bipolar hastasıyım

Back
X