• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruh halim BERHAT :....(

PelushPrenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
725
295
123
Gerçekten çok kötü ama.. Herşey yokuşaşağı gidiyor. İskence gibi acı çektire çektire terk ediliyorum. İçimde devamlı bir kara bulut ağlamak istiyorum ağlamak ağlamak ağlamak... bağıra bağıra... Biliyorum bu çok iyi gelecek ama imkansız şu ara ev o kadar kalabalık ki yalnız kalıp ağlayacak bir köşem bile yok. Sevgilim kıymetsiz bir çöp gibi benle muhabbeti bir anda kesti. Ve şu anda karşımda iş arkadaşım düğünü için giriş müziği dans müziği seçiyor. Kuzenim nişanlısıyla İstanbul a yanımıza gezmeye gelmiş.. Herkes mutlu yani fakat nedense o mutluluk kelimesinin hiçbir yerine bir türlü ben giremedim.
Sevgilimin psikolojisi tam anlamıyla "dengesiz" di zaten. pazar günü gezip tozma planı yaptık ve pazar gunu geldiğinde o annesiyle yemeğe gitti ben ise bunun için ona sitem bile etmedim. Hatta ona annesine selam söylemesini söyledim. Fakat ne yazıkki 2 kere görüştüğümüz annesi beni hiç mi hiç sevemedi. Ardından bir haftadır benle konuşmayı kesti 5 aylık ilişki böyle anlamsızca bitiyor 4 gündür günaydın mesajı atıyorum whatsapp da görüyor cevap bile vermiyor. dün gece aradım onu ve sen ne yaptığının farkında mısın insan bari günaydın yazar dedim ve bana ne dedi biliyor musunuz "FARKETMEDİM".. Farketmedim yatıcam ben dedi...

Guclu olun bende yasadim simdi yanlizim:-) ama mutluyum.annesi hic sevmemisti beni..annesi sevmeyenden hayir gelmez helede oglu annem diyr baska birsey demiyorsa.sizi aramayani aramayin msj atmayin szde uzaklasin degerinizi yitirmeyin ne yasadiniz bilemem ama farketmez gururlu olun.dua din bugun cuma en buyuk yardimci..alla buyuk acilr vermesin..

Siz allah istdiginde ve hayirli kisiyle mutlu olacaksiniz yureginizi ferah tutun.etrafinizdaki mutlu olanlar mutlu olsun dua edin

Guclu olun bende yasadim simdi yanlizim:-) ama mutluyum.annesi hic sevmemisti beni..annesi sevmeyenden hayir gelmez helede oglu annem diyr baska birsey demiyorsa.sizi aramayani aramayin msj atmayin szde uzaklasin degerinizi yitirmeyin ne yasadiniz bilemem ama farketmez gururlu olun.dua din bugun cuma en buyuk yardimci..alla buyuk acilr vermesin..

Desteğin için sağol tatlım. Aynen bnm ki de canım anaaaam diye açar kadının tel ini. ve ben de hayatımda ilk kez bir insanla tanıştım da beni sevmedi anlayamıyorum yani genelde sevilirim ablası da annesi de beni sevmedi. zaten tanıştığımız günden beri herşey yokusasağı gidiyor.
tabii bayaa cok şşey paylaşıp yakınlaştığımız için canım daha cok acıyor
Dediğin gibi dualara sarıldım :( hayırlısı ne ise hepimiz için o olsun.

Canim hepimiz ayni yollardan geciyoruz.uzme kendini inan degmiyor kimseye..bi dengesizde beni terketti ama kismet degilmis napalim..geceleri nedense aklima geliyor agliyorum bazen ama kendime yapiyorum o unuttu bile beni ;( benimde bu ara hayatim senin gibi yolunda giden bisey yok..bunalimli depresif bi baska ben oldum..arama sakin ama bari sen yenik dusme kalbinin sesine ben yapamadim hep aradim ama kendimi ezdigimle kaldim..daha iyisi cikicak karsina emin ol..arkadasinin dugun telasinida umursama anliyorum o psikolojiyle ona hissettigini ama bizimde olcak diye olumlu dusun..sen degerlisin oncelikle hic isin olmasin baskalariyla..

Canim zaten icine sinmemis biseyler var belli bes ay da erken yani yol yakinken donmus olursun gercekten anne faktoru onemli olacagi yokmus deyip hayatina bakmali pozitif olmalisin seni takmayani sen de takma hayat dengesiz insanlarin elinde oyuncak olmak icin cok kisa Allah kalbindekini versin insaallah inan arkasindan agit yakmaya bile degmez...

Canim hepimiz ayni yollardan geciyoruz.uzme kendini inan degmiyor kimseye..bi dengesizde beni terketti ama kismet degilmis napalim..geceleri nedense aklima geliyor agliyorum bazen ama kendime yapiyorum o unuttu bile beni ;( benimde bu ara hayatim senin gibi yolunda giden bisey yok..bunalimli depresif bi baska ben oldum..arama sakin ama bari sen yenik dusme kalbinin sesine ben yapamadim hep aradim ama kendimi ezdigimle kaldim..daha iyisi cikicak karsina emin ol..arkadasinin dugun telasinida umursama anliyorum o psikolojiyle ona hissettigini ama bizimde olcak diye olumlu dusun..sen degerlisin oncelikle hic isin olmasin baskalariyla..

aynen cnm değerliyiz de ben onla yaşadıklarımdan sonra başkasıyla nasıl olurum bilemiyorum. Ve en çok koyan da bu o kadar artis bi adam ki kimseyi umursamaz ben den ayrılsın beni anında unutur. Abartıyorum belki ama resmimi görse hatırlamaz denecek gibi. Zamanında babasını kaybetmiş ondan sonra annesi ve ablası hariç kimseyi umursamaz. Ayrılıcaz ve ben ööylece gökyüzüne salınmış bi bulut gibi gidicem onun gözünde bnm için bir a bile efkarlanmayacak. İşte bu cok koyuyo..

Canim zaten icine sinmemis biseyler var belli bes ay da erken yani yol yakinken donmus olursun gercekten anne faktoru onemli olacagi yokmus deyip hayatina bakmali pozitif olmalisin seni takmayani sen de takma hayat dengesiz insanlarin elinde oyuncak olmak icin cok kisa Allah kalbindekini versin insaallah inan arkasindan agit yakmaya bile dmez...
haklısın :( hakkaten oyuncak olmuşum bakıyorum da geriye doğruu :..(

Babasi icin basi sagolsun.ama annem ablm diyen erkek uzak dursun benden.o unutursa snde unut..gozunde cok buyutme insanlari yeteri kadar deger ver sana ders.yasin kac bilmiyorum ama..hic kimseyi hayatinin odak noktasi yapma helde 5 ayda.bende hatalar ytim o yuzden yazabiliyorum bunlari.allah sevgiinden ustun tutma hic bir sevgiyi.dunyada en cok neyi ister takinti yparsan onunl sinanirsin okumstum bunu..guzel dusun bakalim haydiiiii:16:

aynen cnm değerliyiz de ben onla yaşadıklarımdan sonra başkasıyla nasıl olurum bilemiyorum. Ve en çok koyan da bu o kadar artis bi adam ki kimseyi umursamaz ben den ayrılsın beni anında unutur. Abartıyorum belki ama resmimi görse hatırlamaz denecek gibi. Zamanında babasını kaybetmiş ondan sonra annesi ve ablası hariç kimseyi umursamaz. Ayrılıcaz ve ben ööylece gökyüzüne salınmış bi bulut gibi gidicem onun gözünde bnm için bir a bile efkarlanmayacak. İşte bu cok koyuyo..

Ne yasadigini bilemiyecegim ama elbet bi baskasi girecek hayatimiza..umursamaz bi adamimi bekliyeceksin omur noyu?onlar nasilki hayatlarina devam ediyorsa bizde edicez tatlm oyle dusunme hemde oyle biriyle devam edicezki yolumuza onlari biz hatirlamiyacagiz insallah...kimse vazgecilmez degildir unutma ;)))

güzel arkadaşlarım bu yazdıklarınıza inanmak istiyorum :( evet inşallah biz de yolumuza devam edicez. Bu erkeklerin yoluna devam etme işine de ayar oldum he. Ondan sonra da kız milleti öyle kız milleti böyle derler. Kendileri bizim kadar sevgililerinden ve toplumdan darbe yeseler belki de yılana dönüşürlerdi!..

Konu sahibi tamam bugun uzul agla ama yarin yeni bir gune uyan yarin yeni ay zamani
Meditasyon yap.simdi cikmam gerek ugrarim aksam guleceksin yeniden :46:

Bir kere her serde bir hayir vardir, belki yarin belki yarindan da yakin sukrediceksin iyiki olmamis diye.. Sana msjina bile cvp vermeyecek kadar ayriliyorum senden diyemeyecek kadar aciz olan bir insandan zaten hayir gelmez, evlendikten sonrasini hayal et bir de annem ablam dedigini hayatin zinsan olacakken simdi kurtuldum diye bak olaya.. Nazini cekmeyecekse sana yeri geldiginde tahammul gosterecek kadar sevmeyecekse karsililikli fedakarlik yapmayacaksak hayatinda isi ne? Gitsin daha hayirlisi seni gercekten mutlu edebilecek bir ADAM icin yer acilsin uzme kendini bee :)

Bir kere her serde bir hayir vardir, belki yarin belki yarindan da yakin sukrediceksin iyiki olmamis diye.. Sana msjina bile cvp vermeyecek kadar ayriliyorum senden diyemeyecek kadar aciz olan bir insandan zaten hayir gelmez, evlendikten sonrasini hayal et bir de annem ablam dedigini hayatin zinsan olacakken simdi kurtuldum diye bak olaya.. Nazini cekmeyecekse sana yeri geldiginde tahammul gosterecek kadar sevmeyecekse karsililikli fedakarlik yapmayacaksak hayatinda isi ne? Gitsin daha hayirlisi seni gercekten mutlu edebilecek bir ADAM icin yer acilsin uzme kendini bee :)
işin kotu tarafı hayatıma giren her yeni erkek daha az değer verdi bana b u yüzden bu işleri bi rafa kaldırmayı düşünüyorum açıkçası :(

Demekki nasibinle karsilasmadin daha, karamsar olma bu kadar herseyin bir zamani vardir canim ummadigin bir anda olur boyle seyler dua et ve kotu dusunme

Gerçekten çok kötü ama.. Herşey yokuşaşağı gidiyor. İskence gibi acı çektire çektire terk ediliyorum. İçimde devamlı bir kara bulut ağlamak istiyorum ağlamak ağlamak ağlamak... bağıra bağıra... Biliyorum bu çok iyi gelecek ama imkansız şu ara ev o kadar kalabalık ki yalnız kalıp ağlayacak bir köşem bile yok. Sevgilim kıymetsiz bir çöp gibi benle muhabbeti bir anda kesti. Ve şu anda karşımda iş arkadaşım düğünü için giriş müziği dans müziği seçiyor. Kuzenim nişanlısıyla İstanbul a yanımıza gezmeye gelmiş.. Herkes mutlu yani fakat nedense o mutluluk kelimesinin hiçbir yerine bir türlü ben giremedim.
Sevgilimin psikolojisi tam anlamıyla "dengesiz" di zaten. pazar günü gezip tozma planı yaptık ve pazar gunu geldiğinde o annesiyle yemeğe gitti ben ise bunun için ona sitem bile etmedim. Hatta ona annesine selam söylemesini söyledim. Fakat ne yazıkki 2 kere görüştüğümüz annesi beni hiç mi hiç sevemedi. Ardından bir haftadır benle konuşmayı kesti 5 aylık ilişki böyle anlamsızca bitiyor 4 gündür günaydın mesajı atıyorum whatsapp da görüyor cevap bile vermiyor. dün gece aradım onu ve sen ne yaptığının farkında mısın insan bari günaydın yazar dedim ve bana ne dedi biliyor musunuz "FARKETMEDİM".. Farketmedim yatıcam ben dedi...

farketmemiş mi? bundan sonra sende onu farketme, bak ne güzel olur o zaman..senin şuan böyle kötü hissetmene en büyük etken o hayatındaki varla yok arası insan. şimdi sıcacık sevgi dolu bir ilişki yaşıyor olsaydın herşeyle başetmen çok daha kolay olacaktı . bu insan senin tüm enerjini emiyor. bak ben de bir vampirle zamanımı çok harcadığım için biliyorum. bunlar insanın iliğini kemiğini sömürür gibi yaşam sevincini çekip alıyor. o insanı hayatından çıkar, üzülceksin ağlıcaksın boşluğa düşeceksin ama sonra GEÇECEK. bir sevgili günaydın mesajlarına 4 gündür cevap vermiyorsa o sevgili falan değildir, sokaktaki herhangi bir insandır artık.

kendine kıymet ver ve tekmeyi bas böylesine.

Son düzenleme:
ruh hlinizi anlayabiliyorum. etrafınızdakiler bu kadar mutluyken neden ben diye sorguluyor insan. inşallah gelen gidenin anılarını süpürür.:7:

Back
X