- 30 Ocak 2014
- 725
- 295
- 123
- Konu Sahibi PelushPrenses
Gerçekten çok kötü ama.. Herşey yokuşaşağı gidiyor. İskence gibi acı çektire çektire terk ediliyorum. İçimde devamlı bir kara bulut ağlamak istiyorum ağlamak ağlamak ağlamak... bağıra bağıra... Biliyorum bu çok iyi gelecek ama imkansız şu ara ev o kadar kalabalık ki yalnız kalıp ağlayacak bir köşem bile yok. Sevgilim kıymetsiz bir çöp gibi benle muhabbeti bir anda kesti. Ve şu anda karşımda iş arkadaşım düğünü için giriş müziği dans müziği seçiyor. Kuzenim nişanlısıyla İstanbul a yanımıza gezmeye gelmiş.. Herkes mutlu yani fakat nedense o mutluluk kelimesinin hiçbir yerine bir türlü ben giremedim.
Sevgilimin psikolojisi tam anlamıyla "dengesiz" di zaten. pazar günü gezip tozma planı yaptık ve pazar gunu geldiğinde o annesiyle yemeğe gitti ben ise bunun için ona sitem bile etmedim. Hatta ona annesine selam söylemesini söyledim. Fakat ne yazıkki 2 kere görüştüğümüz annesi beni hiç mi hiç sevemedi. Ardından bir haftadır benle konuşmayı kesti 5 aylık ilişki böyle anlamsızca bitiyor 4 gündür günaydın mesajı atıyorum whatsapp da görüyor cevap bile vermiyor. dün gece aradım onu ve sen ne yaptığının farkında mısın insan bari günaydın yazar dedim ve bana ne dedi biliyor musunuz "FARKETMEDİM".. Farketmedim yatıcam ben dedi...
Sevgilimin psikolojisi tam anlamıyla "dengesiz" di zaten. pazar günü gezip tozma planı yaptık ve pazar gunu geldiğinde o annesiyle yemeğe gitti ben ise bunun için ona sitem bile etmedim. Hatta ona annesine selam söylemesini söyledim. Fakat ne yazıkki 2 kere görüştüğümüz annesi beni hiç mi hiç sevemedi. Ardından bir haftadır benle konuşmayı kesti 5 aylık ilişki böyle anlamsızca bitiyor 4 gündür günaydın mesajı atıyorum whatsapp da görüyor cevap bile vermiyor. dün gece aradım onu ve sen ne yaptığının farkında mısın insan bari günaydın yazar dedim ve bana ne dedi biliyor musunuz "FARKETMEDİM".. Farketmedim yatıcam ben dedi...