Haklisin.canm. degismez zaten biliyorum ama artik katlanamiyorum. Ayrilalim diyorum kiz ona bile demiyorki hayirdir gec karsima bi konusalim. Ayrilcaksab ayril diye guluyor. Gucsuzsun nereye gidiceksin gidecek yerin varmi der gibi. Annem var babam vefat etti.annem ikinciye evli. Cok iyiler . Ama annemde surekli onun yaninda gibi. Beni hatali goruyorlar. O suskun ben cok konusunca karsilik verince oyle oluyorOncedende boyle oldugu icin hata sizin boyle kabullenmissiniz degismez.
Degisik birisi arkadas cevresinde de boyledir heralde.Zorla adami konusturamazsiniz ki gunluk ne komusuyorsunuz.Haklisin.canm. degismez zaten biliyorum ama artik katlanamiyorum. Ayrilalim diyorum kiz ona bile demiyorki hayirdir gec karsima bi konusalim. Ayrilcaksab ayril diye guluyor. Gucsuzsun nereye gidiceksin gidecek yerin varmi der gibi. Annem var babam vefat etti.annem ikinciye evli. Cok iyiler . Ama annemde surekli onun yaninda gibi. Beni hatali goruyorlar. O suskun ben cok konusunca karsilik verince oyle oluyor
Hic bisey konusmuyoruz desem yeridir. Eve gelende yemek yer.oturur tv karsisina elinde telefon. Onceden ben konusmaya calisirdim ama artik bende konusmak istemiyorum. Degistirmeye calismiyorum zaten degismicegini biliyorum sadece sizde boyle seyler yasiyormusunuz ruhsuz bir insan . Iyiligine iyi lafim yok saygili durust bir insan. Ama hic aşk sevgi yok bitik bukadar kisa surede heyecan kalmadiDegisik birisi arkadas cevresinde de boyledir heralde.Zorla adami konusturamazsiniz ki gunluk ne komusuyorsunuz.
Bnde bilmiyorumm :) sıkıntıdan .ruh gibi al karsina anaavrat söv banamisin demezRuh hani adam nedir?
Calistigim zamanlar kendimi daha cok iyi hissediyorum ama lise mezun deilim oyuzden is bulmam cok zor oluyor butun gun asalak gibi evde kendimi cok degersiz birise yaramaz hissediyorum. Boylede mutsuz bir evlilik olunca iyice psikolojim bozuluyor iyice moralim sifira iniyor. Elbet bendede hata vardir ama ben konusarak cozmeye calistikca sorunlari.ama o susmayi tercih ediyor. Arkadaslar sorarim. Konusmaya calisiyorum diyorum neyse anlat neyse caresi bulunur bu nedir susma bukadar iyi degil dedikce sanki beni hic duymuyor cevap vermeyi birak yuzume bakmiyorİşe girip çevre edinsen belki ilgisini sana çevirir evde bu nasılsa gitmez gibi mi düşünüyo acaba belki çalışmak size de çevre kazandırdıkça iyi gelecektir
İş bakmaya devam edin çok zor biliyorum inşallah bulursunuz maddi durumunuzu çevrenizi bilmiyorum ama hanımlar tanışma toplantıları vs yapıyor satış üyeliği yapanlar yapmasanız bile kafa dağıtmak için böyle bişeye dahil olabilirsiniz belkiCalistigim zamanlar kendimi daha cok iyi hissediyorum ama lise mezun deilim oyuzden is bulmam cok zor oluyor butun gun asalak gibi evde kendimi cok degersiz birise yaramaz hissediyorum. Boylede mutsuz bir evlilik olunca iyice psikolojim bozuluyor iyice moralim sifira iniyor. Elbet bendede hata vardir ama ben konusarak cozmeye calistikca sorunlari.ama o susmayi tercih ediyor. Arkadaslar sorarim. Konusmaya calisiyorum diyorum neyse anlat neyse caresi bulunur bu nedir susma bukadar iyi degil dedikce sanki beni hic duymuyor cevap vermeyi birak yuzume bakmiyor
Evlilik aşamasinda cok heyecanliydim. Sanki o hayattan cikip prenses gibi yasayacaktim zannetim herhalde bile bile evet kendimi kandirdim. Aile hayatim cok kotuydu zaten annem ayri babam vefat etmis. Bende bi yuva kurayim dedim. Yanliş bir secimdi bunun farkindayim zaten. Dugune 1 hafta kala kavgada ettim evlenmicem diye. Gelinlik bile almadilar ben kendim tanidigimdan kullanilmis gelinlik verdiler sagolsunlar hic gocunmadan giydim.zamaninda kayinvalide gelinlik alirsam bilezik yapmam dediginde.kocam hic demedi ben ona gelinlik alirim siz orasini dusunmeyin diye. Ama kendine 1milyar damatlik aldi bukadarda bencildi ve ben gore gore evet dedim oanki heyecana kapilarak ne salakmisim.sagolunÖnceden tanıyormuşsun neden bile bile evlendin ?
Kusura bakma ama eşin biraz odun bir adammış öyle şey mi olur ya gelinlik giymek her kadının HakkıEvlilik aşamasinda cok heyecanliydim. Sanki o hayattan cikip prenses gibi yasayacaktim zannetim herhalde bile bile evet kendimi kandirdim. Aile hayatim cok kotuydu zaten annem ayri babam vefat etmis. Bende bi yuva kurayim dedim. Yanliş bir secimdi bunun farkindayim zaten. Dugune 1 hafta kala kavgada ettim evlenmicem diye. Gelinlik bile almadilar ben kendim tanidigimdan kullanilmis gelinlik verdiler sagolsunlar hic gocunmadan giydim.zamaninda kayinvalide gelinlik alirsam bilezik yapmam dediginde.kocam hic demedi ben ona gelinlik alirim siz orasini dusunmeyin diye. Ama kendine 1milyar damatlik aldi bukadarda bencildi ve ben gore gore evet dedim oanki heyecana kapilarak ne salakmisim.sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?