- 7 Ağustos 2016
- 952
- 1.453
- 43
- 27
- Konu Sahibi Yildizsezen
-
Bırak şu Türk erkeklerini boşver biraz ufkunu genişlet yav
İçim şişti ya, bu ne. Hem ruslarla birlikte oldum diyo hem zinanın günahlığından bahsediyo dengesiz manyak.
dershanede tuvalete giderken neden ona sormadan gidiyormusum diye trip atan, v yaka giysem yol ortasinda kufreden (tabiki mahfettim hicbir erkek giyimime karisamaz babam bir kez olsun karismamisken) , annesinin falci falci dolasmasini normal sayan falda seni gormusler mini etek giymissin diye ciddi ciddi anlatan, markete gittigimde trip atan neymis cikmayacakmisim, gripken antibiotik icmedim mandalina yedim diye neymis ilac icmem lazjmmis diye benimle kavga edip aglayip konusmayan, bu sacmaliklarina hic taviz vermeyip bagirip cagirdim diye gece vakti evden montsuz cikip sogukta kendini donduran ruh hastasi eski sevgilime pat tekmeyi bastim.
şu hareketlerden birini yapan sevgilim olsa direk tekmeyi basardım, niye bu kadar kendine karıştırdın ki. öyle sert olmalısın ki şu cümlelerin birini bile sana kurmamalı. ne haddine ne giymişsin falan.
İşe her gün birinden hoşlanmayı bırakarak başlayabilirsin hepsi aynı lacivertin moku fark ettiysen sana bir konunda da erkekleri biraz bırakmanı söylemiştim geleceğimden önemli diyorsan buyur yaşa :)baska birinden hoslandigimin kokusunu aldi hasta..
Her çıktığın çocuğu ilk başta övüyor, şöyle iyi böyle iyi diye, en son gömüyorsun.
Bu çocuğu övdüğün ilk başlıkta sana mutlu olamayacağını, içimden bi sesin böyle dediğini yazmıştım.
Güzelim sorunları biraz da kendinde ara ciddiyim, sende de büyük problemler var.
İşe her gün birinden hoşlanmayı bırakarak başlayabilirsin hepsi aynı lacivertin moku fark ettiysen sana bir konunda da erkekleri biraz bırakmanı söylemiştim geleceğimden önemli diyorsan buyur yaşa :)
Once sevgili olup sonra mı tanışıyorsunuz anlamadım ki..
Bilmiyor musunuz nasıldır hali tavrı huyu suyu tanımıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?