Ruh hastasi erkeklere miknatisim galiba

Yildizsezen

Atam izindeyiz ∞ <3
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
952
1.453
43
27
Allahim bana secip sayiyla mi yolluyor nerede dengesiz ruh hastasi varsa icimdeki miknatis cekiyor mudur nedir nelerle ugrasiyorum...
Özetle dershanede tuvalete giderken neden ona sormadan gidiyormusum diye trip atan, v yaka giysem yol ortasinda kufreden (tabiki mahfettim hicbir erkek giyimime karisamaz babam bir kez olsun karismamisken) , annesinin falci falci dolasmasini normal sayan falda seni gormusler mini etek giymissin diye ciddi ciddi anlatan, markete gittigimde trip atan neymis cikmayacakmisim, gripken antibiotik icmedim mandalina yedim diye neymis ilac icmem lazjmmis diye benimle kavga edip aglayip konusmayan, bu sacmaliklarina hic taviz vermeyip bagirip cagirdim diye gece vakti evden montsuz cikip sogukta kendini donduran ruh hastasi eski sevgilime pat tekmeyi bastim. Ilk ciktigimiz bikac hafta sevip sonraki zamanlarda resmen sogudum. Ya bir erkek dusunun arkadaslarinizin yaninda tukuruyor surekli yemek masasinda pis pis seyler anlatiyor midem kaldirmadi sogudum. Bu sacma tavirlari bayinca ayrildim. Yemin ediyorum anlattiklarimda eksik var fazlasi yok. Bu vasat herif bugun de sinifta rus kizlariyla yattim diye bagira bagira anlatiyor midem bulandi. Beniml cikarken de yilda kizlari gosterip hepsi bana bakip senin yerinde olmak istiyor degerini bil diyordu hasta. Isin asli bu kisi opusmeyi bile bilmiyor. Hatta bilmemenin yanindan gecmiyor en son optugunde piercingimi kopariyordu o derece duygusuz ve cirkin opusmek olur. 1.5 saat telefonda zina yapmam yapani sevmem diye agzimi aramis kıromançi lutfen bir opusmeyi ogrenip oyle atip tut midem kalkiyor valla. Kadini bulmussun da irki kalmis rus diye belirtiyor bide cok kiskandim sanki. Haftaya bir sureligine annem isi sebebiyle yurtdisina gidiyor ve kendimi tutamayip reglin duygusalligiyla da aglarken erkek kiz tum arkadaslarim tek tek teselli ederken bu ruh hastasi arkada agla agla diye sarki soyleyip oynadi. Ne kadar kotu insanlar var anne konusunda herkes hassastir ve ne konu olursa olsun dusmanim bu kadar icten aglasa ben mutlu olamazdim cidden igrenc bir insansin sen

O daha ergen. Senin baktığın pencereden bakamaz. O da büyüyecekte şu yaşları sana denk gelmiş. Ama tabii ki yaptıkları iğrenç. Görmezden ve duymazdan gel ne kadar umursamazsan o kadar kudurur

Bu tiplerin hepsinin sizi bulması kötü olmuş. Ama normal erkeklerde var. Siz de rastlarsınız umarım bir gün onlara. Eski sevgiliniz gibi erkeklere de asla taviz vermemek gerek.

şu hareketlerden birini yapan sevgilim olsa direk tekmeyi basardım, niye bu kadar kendine karıştırdın ki. öyle sert olmalısın ki şu cümlelerin birini bile sana kurmamalı. ne haddine ne giymişsin falan.

şu hareketlerden birini yapan sevgilim olsa direk tekmeyi basardım, niye bu kadar kendine karıştırdın ki. öyle sert olmalısın ki şu cümlelerin birini bile sana kurmamalı. ne haddine ne giymişsin falan.

Cok serttim hic taviz vermedim ruh hastasi gibi montsuz disari cikip agladi bana anlatti telefonu kapamadi vicdan yapayim diye sirf ruh hastasi. Cikarken de cok soguktum hani mesafe koyalim demistim. Yanasmaya calisinca en sonunda patlayip bagrinip ayrildim.

Bununla biteli baya oluyor bugun yine bulasmaya calisti galiba baska birinden hoslandigimin kokusunu aldi hasta... O yakisikli sempatik turk erkeginin zemzemle yikanmis goruntusunda kumral mavi gozlu yakisikli cocuga da merdivende semt oturusu yaparken yakalandim zaten. Haftalardir cool cool girisler atiyordum bulundugu ortama gram dikkatini cekememistim. Bugun o oturusuma bakip gulumsedi rahat misiniz diye... Bunun annesinden dolayi nazara seye inanir oldum midem bulaniyor suan bu vasatliga.

Bence seçimlerini gözden geçir... daha önce de benzer tiplerden şikayet ettiğini okumuştum. ilgini çeken tiplerle, olmasını istediğin tipler arasında uçurum var... belli ki rahat ,hesap sormak yada vermek istemediğin bir hayat istiyorsun. o zaman v yaka giymene dahi müdahale edecek tipleri alma hayatına.

Yaşın kaçtı bu arada? dershane falan demişsin de lise mi üni mi yoksa kpss falan mı?

Son düzenleme:
Her çıktığın çocuğu ilk başta övüyor, şöyle iyi böyle iyi diye, en son gömüyorsun.
Bu çocuğu övdüğün ilk başlıkta sana mutlu olamayacağını, içimden bi sesin böyle dediğini yazmıştım.
Güzelim sorunları biraz da kendinde ara ciddiyim, sende de büyük problemler var.

Once sevgili olup sonra mı tanışıyorsunuz anlamadım ki..
Bilmiyor musunuz nasıldır hali tavrı huyu suyu tanımıyor musunuz?

Benim taviz vermeme alttan almama problemim var. Asiksam dibine kadar asigim hep uclarda yasiyorum sevsem bile zamanla aska donusmuyor veya soguyorum tavirlari batiyor hep. Kendi hedeflerim icin herseyi yapiyorum notlarim cok iyidir hep is hayatinda basariliyimdir. Ama ask hayatimda elde edince gercek yuzlerini goruyorum ve paat soguyorum. Aşık da degildim zaten asik olmadigim erkekle mantigim dahilinde olmaya calistim sonrasinda bu tuhaf yuzunu gosterdi baslarda cidden iyiydi hakkini yiyemem. Surprizler yapardi insan gibi davranirdi sonra arkadaslarina saygisizlk bana saygisizlik nefret boyutuna getirdi ve devam etmek istemedim. Evet hatirliyorum yorumunuzu da konusmustuk eski konumda :)

İşe her gün birinden hoşlanmayı bırakarak başlayabilirsin hepsi aynı lacivertin moku fark ettiysen sana bir konunda da erkekleri biraz bırakmanı söylemiştim geleceğimden önemli diyorsan buyur yaşa :)

Yaa sey benim hoslanti dedigi sevgi degil de begeni gibi oluyor devami gelmeden kaliyor. Yakisikli cocuk begeniyorum konusup huylarini sevdiysem iyi diyorum o kadar hic bir sekilde hayatimi etkilemiyor. Takinti boyutuna girip asla hayatimi etkilemiyor yani suanki durum

Once sevgili olup sonra mı tanışıyorsunuz anlamadım ki..
Bilmiyor musunuz nasıldır hali tavrı huyu suyu tanımıyor musunuz?

Arkadastik hatta baya yakindik ee haliyle arkadasken gayet iyi biriydi insan arkadasina bu saydiklarimi yapamaz cunku. Kiskancligi ve tuhaf dengesiz halleriyle duygusal iliski kuramadim sogudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…