Ruh hastasi erkeklere miknatisim galiba

Birkaç konu önce ballandıra ballandıra anlattığınız adam bu değil miydi? "Çok kötü günler geçirdikten sonra sonunda mutluluğu buldum" falan diyordunuz. Adam pis, iğrenç bir yaratıkmış başından beri, gözünüze perde inmişti zaar.

Iyyy iğrendim okurken. İyi sabretmişsin. Geçmiş olsun canım. Allah düzgün insanlarla karşılaştırsın bi ömür inşallah bu yaşadıklarında senin nazar boncuğun olsun

Yalan soylemek karakterime gitmez baslarda iyiydi. Sonralari belli etti soguttu. Mesela diyorud su karsidan gelen adam katil mi degil mi dusunuyorum falan diye. Grip olurdu doktora gidecrgi zaman kisik kisik sesle korkuyorum ölucrm falan fiye gunumu zehir ediyordu 1000 kez arayip. Bunlari bastan yapsaydi over miydim hic?

Yalan söylediğinizi ima etmedim :) Duyduğunuz ilgiden dolayı gerçek yüzünü göremediğinizi düşünmüştüm. Ama eski sevgiliniz de klasik erkek davranışına düşmüş, ikna edene kadar iyi sonrasında tam bir hanzo.

Yok hayir hayir siz ima ettiniz demedim tabiki. Hani ben buraya kotu huylarini yazdim ya bikac kisi bastan boyleymis kabullenmisim gibi anlamis. Baslarda iyiydi o konuda yalan soyleyemem sonradan kırolasti demek istedim

Garip olsam sirf yalniz kalmamak adina dandik iliskisini yurutmeye calisanlardan olurum. Hayatimda kimseye taviz vermedigimden beni tanimayan birine de bana garip deme haddini vermem
Enteresan bi üslubunuz var yazdıklarınız garip geldi bana küfür etmişim gibi bi muamele neden ?

Ayrıca nazar boncuğu ne alaka ?

Ya bu senin geçen konuda öve öve bitirmediğin sana elini sürmeyen sevgilin değil mi?

Enteresan bi üslubunuz var yazdıklarınız garip geldi bana küfür etmişim gibi bi muamele neden ?

Ayrıca nazar boncuğu ne alaka ?

Küfür ettiginize dair bir imada bulunmadigima gore? Bu sizin tabirinizle enteresan bir üslub ve sinirle yazilmis bir konuda muhtesem bir uslup ve ust duzey bir kibarlik beklemez bence kimse. Dedigim gibi kufrettiniz hakaret ettiniz diye bir sey ima edip saygi sinirlarini asmiyorum tabiki de

Ya sen bu çocuğun sana yaptıklarını baya baya sindirememişsin herhalde, genelde yazdığını görüyorum eski erkek arkadaşını hep :) Boşver işte kafa yapısı olarak ergen, daha da ömrü billah düzelmez. Yapı o çünkü yetiştirilme şekli o. "Ohh ne güzel kurtuldum elin ergeninden" de geç. Umarım kafa yapına uygun bir erkek de karşına çıkar üniversite döneminde veya iş hayatında.

Ay insallah valla gerci onlarsiz daha mutluyum ama. Genelde yazdigim ondan onceki olan o daha buyuk bi ruh hastasiydi da ustume araba surme konusu benimdi mesela... Insallah duzgun birine asik olurum ileride

Demek ki insanlar hakkında peşin hüküm vermek yanlış. Bu arada ayrıldın mı?

Ayrıldım ayrıldım baya oluyor hatta. Çok sizofrence davrandı takmadım da annem tee dunyanin obur ucunda olacak bir sure. Boyle hassas bir noktayla bir anda aglamisken dalga gecmesi cok edepsizceydi bu kadarini beklemezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…