- 17 Haziran 2013
- 3.571
- 2.544
- 333
- Konu Sahibi Yildizsezen
-
Sizde biraz garipsiniz sanki
Birkaç konu önce ballandıra ballandıra anlattığınız adam bu değil miydi? "Çok kötü günler geçirdikten sonra sonunda mutluluğu buldum" falan diyordunuz. Adam pis, iğrenç bir yaratıkmış başından beri, gözünüze perde inmişti zaar.
Yalan soylemek karakterime gitmez baslarda iyiydi. Sonralari belli etti soguttu. Mesela diyorud su karsidan gelen adam katil mi degil mi dusunuyorum falan diye. Grip olurdu doktora gidecrgi zaman kisik kisik sesle korkuyorum ölucrm falan fiye gunumu zehir ediyordu 1000 kez arayip. Bunlari bastan yapsaydi over miydim hic?
ka. hafta sabrettin?
Yalan söylediğinizi ima etmedim :) Duyduğunuz ilgiden dolayı gerçek yüzünü göremediğinizi düşünmüştüm. Ama eski sevgiliniz de klasik erkek davranışına düşmüş, ikna edene kadar iyi sonrasında tam bir hanzo.
Enteresan bi üslubunuz var yazdıklarınız garip geldi bana küfür etmişim gibi bi muamele neden ?Garip olsam sirf yalniz kalmamak adina dandik iliskisini yurutmeye calisanlardan olurum. Hayatimda kimseye taviz vermedigimden beni tanimayan birine de bana garip deme haddini vermem
Enteresan bi üslubunuz var yazdıklarınız garip geldi bana küfür etmişim gibi bi muamele neden ?
Ayrıca nazar boncuğu ne alaka ?
Ya bu senin geçen konuda öve öve bitirmediğin sana elini sürmeyen sevgilin değil mi?
Ya sen bu çocuğun sana yaptıklarını baya baya sindirememişsin herhalde, genelde yazdığını görüyorum eski erkek arkadaşını hep :) Boşver işte kafa yapısı olarak ergen, daha da ömrü billah düzelmez. Yapı o çünkü yetiştirilme şekli o. "Ohh ne güzel kurtuldum elin ergeninden" de geç. Umarım kafa yapına uygun bir erkek de karşına çıkar üniversite döneminde veya iş hayatında.
Evet surmeyis nedenini merak ettigim sevgilim... Tabi o konuyu actigim donemde boyle biri degildi tekrar altini cizeyim bunun
Demek ki insanlar hakkında peşin hüküm vermek yanlış. Bu arada ayrıldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?