• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruh hastasi kardeşim vol. 2

S
calisiyormusunuz[/QhQHayır

Hayır. Oğluma bakacak kimse olmadığı için şimdilik çalışamıyorum ama bu bir bahane değil Kv dem var ama aramızda 20 dk yol var ayrıca belirttiğim gibi bakmak zorunda da değil. Öyle bir durumda arkadaşlarında size yazdığı gibi bakıcı tutmaktan başka çarem yok .

Ayrıca kv dem görümcemin bebeği rahatsız olduğu için onun yanında durmak zorunda yaklaşık 12 saatlik bir uzaklıkta.

Ben sizin her sorduğunuza ve mesajınıza cevap verirken sizin sadece istediğiniz yerlere yorum yapmanız ve işinize gelmediği zaman birşey yazmamanız ayrıca ironik...

Arkadaşlarında söylediği gibi bakıcı tutacaksınız diğer çalışmak zorunda olan anneler gibi ... Herkesin bebeği çok kıymetli bırakan insanlarda bayılarak bırakmıyor bakıcıya . Bırakmıyorsanız da kendiniz bakacaksınız.

Hayır. Oğluma bakacak kimse olmadığı için şimdilik çalışamıyorum ama bu bir bahane değil Kv dem var ama aramızda 20 dk yol var ayrıca belirttiğim gibi bakmak zorunda da değil. Öyle bir durumda arkadaşlarında size yazdığı gibi bakıcı tutmaktan başka çarem yok .

Ayrıca kv dem görümcemin bebeği rahatsız olduğu için onun yanında durmak zorunda yaklaşık 12 saatlik bir uzaklıkta.

Ben sizin her sorduğunuza ve mesajınıza cevap verirken sizin sadece istediğiniz yerlere yorum yapmanız ve işinize gelmediği zaman birşey yazmamanız ayrıca ironik...

Arkadaşlarında söylediği gibi bakıcı tutacaksınız diğer çalışmak zorunda olan anneler gibi ... Herkesin bebeği çok kıymetli bırakan insanlarda bayılarak bırakmıyor bakıcıya . Bırakmıyorsanız da kendiniz bakacaksınız.[/QUOTE

Herşeyi boşverin. Ben sizin annenize 'karaktersiz' dediğiniz yerde kaldım.

Annesiniz, bende anneyim o yüzden iyi bilirsiniz ki bir çocuğu büyütmek ne kadar zor. Bu yaşa gelmişsiniz hala iki kardeş kadına zulmediyorsunuz.

Ben kızımın her altını degistirdigimde, her hasta olduğunda, her türlü cocuksal eziyetlerine katlanırken annemi anıyorum.

Kimse mükemmel degildir. Annenizin mükemmel ya da istediğiniz gibi bir anne olmasını beklemeyin. Eziyet etmeyin doğruları ve yanlışları ile sevin, sayın ve minnet duyun.

Annenizle ilgili böyle şeyler düşünürken vicdanen rahatsız hissetmiyorsanız bence sizde bir sorun var. Rahat bırakın kadını iki kardeş yazık yahu. Kadınlar evlendikten sonra ölene kadar çocuk mu bakacak bu ne ya. Arada bırakmışsınız kadını ikinize de he diyor geçiyor. Napacaktı ikinizden birini mi seçecekti?

Back
X