- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
Kelin ilacı olsa başına sürer misali olay resmen.. Ben bazen zikir ile rahatlıyorum. Bazen öyle bişey olsaydı bu bu olurdu deyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Siz de oğlum şu an benimle, insanlık hali bir gün hasta da olabilir ama bu durum benim düşündüğüm şeyler yüzünden olmayacak kendi yazgısı neyse onu yaşayacak ben her zaman onun yanında olacağım onu korumak için bakmak için. Onun dışında kalan faktörler için benim elimden hiçbir şey gelmez diyebilirsiniz kendinize bunu tekrar edebilirsiniz sürekli faydası olabilir.Bende cok fenayim aslinda. Oglumu hep hasta dusunuyorum. Cokk mutsuzum boyle hayat gecmiyor.
Biliyorum kuruntuyu ben eski anksiyete bozukluğu yaşayan insanlardan biriyim en çok çektiğim şeylerden biriydi :) ama deney tahtası gibi doktorların üzerimde bi yığın kimyasal şey denemesini kabullenemedim bi türlü ttabi herkese göre değişir ama beni daha kötü yapıyor ilaçlar kabullenemedigim için. Özel veya devlet çok araştırın mutlaka en iyisini bulup ona gidin çünkü mesela bazı doktorlar ilaç mumessilleriyle de anlasabiliyolar :) dediğim gibi hormonel bir sorun değilse kaygı ssri hormonu eksik değilse ilaca hiç gerek yok. Önce mutlaka ve mutlaka kaynak bulunmali. Tetikleyiciler belirlenmeli. Hormon kaynaklı bir kaygı mi psikolojik travmatik bir kaygı mi bu tespit edilip buna göre tedavi uygulanmali. Bu 5 dakika da bulunucak bir sorun değil malesef. O yüzden çok dikkatli seçin doktorunuz 10 dakika dinleyip ilacı yazıp yolladiysa bi doktora daha gidin doktorunuzun testler yaptığına sizi uzun uzun dinledigine ve sorduğu sorulara da dikkat edin mutlaka. Ama iyi bir doktor diyosaniz gelelim lustrale. Ilk başta yan etkileri çok oluyor ancak 10 15 güne geçiyor vücut ilaça alisiyor. Bu ilaçların etki süresi minimum 3 aydır. Çünkü ilaç yemekten sonra en erken 45 dakka sonra kaniniza karışır. Kandan süzülür beyninize iletilir orda birikmeye başlar. Bir ilacın beyne giden miktarı çok çok çok miniktir. (0.0001 mm biriktigini düşünün) birikip birikip birikip olması gereken düzeye ulaşır ve olmasi gerektiği gibi olursunuz :) ilacı ictiginiz gibi etki goremezsiniz gördüm diyen psikolojik etkilenmistir. Cocugunuzla ilgili kaygı içinde belki şu düşünce biraz yardimci olur "o sizin değil o size Allah'ın emaneti. Emanet e elbette iyi bakacaksiniz ama onun da bambaşka bir kaderi var siz o kadere müdahale edemezsiniz. Siz tedbirinizi alın gerisini Allah 'a emanet edin O zaten bize ana merhametiyle yaklaşır :) umarım yardimci olabilmisimdir birazcıkBen gercekten cok kotuyum. Kendimi frenlemem laxim. Basit bir ornek vereyim. Oglum kolunu carpmis morarmistir. Ben en kotusunu dusunup beynimde kurup bir haftayi kendime zehir ederim. Oglums ve esimede. Onun icin bana ilac sart. Ozele gittim. Gecen yil ama oda paxil verdi gonderdi.
Hadi ya. Ben bu ilaca cok guveniyordum. Hangi ilsc brnim bu halimi iyilrstirecek.Dğerini bilmiyorum fakat Lustral senin bu kuruntulu halini iyileştirmez. Seni sadece daha sakin ve az telaşlı yapar... Bir nevi boşvermişlik yaşarsın gayet bilinçliyken. İlacı bıraktığında da kuruntulu haline geri dönersin.
Ya bu hissi sever ilaca devam edersin ya da sevmezsin sendeki etkisini kullanmazsın.. Ya kullanmayıp eski kuruntulu halini yaşarsın ya da kendini kendinin değiştirebileceğine ve kuruntularından seni senin kurtaracağına inanır bunun için kendine güven telkin eder uygulamaya koyarsın...
Ben dr değilim. Size ilaç öneremem. Zaten bu konuda ilaç yanlısı biri değilim. Daha önce bana verilen bir ilacı kullanmamla yaşadığım olumsuz bir hikayem var.. Öyle bir görüşmeyle 10 dk lık konuşmayla verilen ilacın doğru olduğunu sanmıyorum.Hadi ya. Ben bu ilaca cok guveniyordum. Hangi ilsc brnim bu halimi iyilrstirecek.
Belki de farklı bir yol denemelisin, hipnoz gibi mesela?Kendi kendimi telkin edemiyorum.
Offf bende sanki daha kotu oluyomusum gibi oluyor.Ben dr değilim. Size ilaç öneremem. Zaten bu konuda ilaç yanlısı biri değilim. Daha önce bana verilen bir ilacı kullanmamla yaşadığım olumsuz bir hikayem var.. Öyle bir görüşmeyle 10 dk lık konuşmayla verilen ilacın doğru olduğunu sanmıyorum.
ilk başlarda öyle oluyormuş sonra düzeliyormuş.. Tahammül etmesi zor biliyorum direnmeye çalışın yine deOfff bende sanki daha kotu oluyomusum gibi oluyor.
Çok mantıksız ama... TTerapilere 3 ay sonra basliycsm. Dr once ilaclari kullan. Bi bakalim dedi. 3 ay donrs terapilere baslatirim dedi.
Benim fikrim, ilaçtan önce terapiye ihtiyacınız var.. Bu arada da gerekli testleriniz yapılmalı ve eğer gerekli görülüyorsa size uygun ilaç verilmeli.. Anladığım kadarıyla siz de bir an önce ilaç içip bu kuruntulu durumunuzdan kurtulmak istiyorsunuz.. Yönteminiz yanlış... Önce sabırlı olmalısınız, terapi ve testlerden sonra gerekli görülürse size uygun ilacı kullanmalısınız... Dr unuza şaştım kaldım gerçekten...Offf bende sanki daha kotu oluyomusum gibi oluyor.
Yapmayın allah aşkına sizin gibi bir sürü anne var biri side ben.Ben gercekten cok kotuyum. Kendimi frenlemem laxim. Basit bir ornek vereyim. Oglum kolunu carpmis morarmistir. Ben en kotusunu dusunup beynimde kurup bir haftayi kendime zehir ederim. Oglums ve esimede. Onun icin bana ilac sart. Ozele gittim. Gecen yil ama oda paxil verdi gonderdi.
Çok mantıksız ama... T
Benim fikrim, ilaçtan önce terapiye ihtiyacınız var.. Bu arada da gerekli testleriniz yapılmalı ve eğer gerekli görülüyorsa size uygun ilaç verilmeli.. Anladığım kadarıyla siz de bir an önce ilaç içip bu kuruntulu durumunuzdan kurtulmak istiyorsunuz.. Yönteminiz yanlış... Önce sabırlı olmalısınız, terapi ve testlerden sonra gerekli görülürse size uygun ilacı kullanmalısınız... Dr unuza şaştım kaldım gerçekten...
Arkadaslar. Ruh sagligim iyi degil. Doktor 2 tane ilac verdi. Biri lustral digeri invega bu ilaclari kullanan varmi.
haa bir de unutmadan dr lar bunu leblebi gibi her onune gelene yaziyor. bakiyorlar bir sey bulamiyorlar psikolojik deyip cikiyorlar isin icinden (istisnalar elbette var). sonuc olarak bu ilaclari icmemekte fayda intihara egilimi artiyor. faydasindan cok zarari var.Arkadaslar. Ruh sagligim iyi degil. Doktor 2 tane ilac verdi. Biri lustral digeri invega bu ilaclari kullanan varmi.
Arkadaslar. Ruh sagligim iyi degil. Doktor 2 tane ilac verdi. Biri lustral digeri invega bu ilaclari kullanan varmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?