Ruh sagligim iyi degil

Farmakoloji eğitimi almamış doktor yoktur. Ben ilk mesajınızda hormonal değilki neden kullanasın cümlesine cevap yazdım . Onu da kabul etmediniz. Yukarıda duruyor mesajınız dönüp okuyun . Evet doktorların vicdanı rahat çünkü gerçek bir Farmakoloji eğitimi alıyorlar hastalığa da uzman doktor olarak hakimler. Herkes tutturmuş 5 dk diye sanki doktor bayılıyor 5 dk olmasına. Tanısında Eminki yazıyor ilacı . Ve evet sizden iyi biliyor. Bilgi konusuna diplomaya takılmışsınız ben hastaya oluşabilecek durumlardan örnek verdim bilgimi Tabiki kullanıcam burdan sizle bilgi Savaşı yaptığımı nerden çıkardınız. Hangi bölümden alıyorsunuz diplomayı merak ettim gerçekten . Hasta da hem fikir edinmiş olur. Farmakoloji değil ve düşünüyorum bulamadım.hastalar için var ilaçlar . Vücudunda bir Kimyası var ve bozulunca müdahale gerekir. Hala kendi alanınız olmayan konuda bilgi yazıyorsunuz ve cevap vermek durumunda hissediyorum . Burayı insanlar okuyacak ve yanlış yönlenebilirler.

Vücut kimyasini iyi biliyorum merak etmeyin :) bana şunu söyler misiniz ya problem beynin kimyasiyla yani ssri hormonlariyla alakali değilse ? Sizin alaniniz nedir bende merak ettim gerçekten ben bir bilim insaniyim bildiğim kadarıyla insanlara yardimci olmak benim vazifem ayrıca burda sayfalarca aynı şey yazilmisken neden benim yazdigima taktiginizida merak ettim

Çünkü sizin Yazdığınız bilim insanıyım deyip konuya hakim olmamak .vücut kimyasını maalesef bilmiyorsunuz . Yorumlarımızdan Anlaşılıyor . Ilk yorumunuzu okudunuz mu ? Sizinki hormonal değil ki kullanasın yazmıştınız. Insanlara bilginiz doğrultusunda yardımcı olun Tabiki . Ama alanınız olmayan bir konuda bilim insanıyım diyerek yanlış yönlendirmeyin . Bu sağlık çünkü . Bana göre böyle diyemezsiniz. Tüm Dünya'da tek tıp . Bir mühendiste bilim insanı . Bi sürü meslek sayılabilir . Ama hiç biri bilmeyip yazmaz . Bn de onların Alanına karışmam .Şimdi ilaçlar sadece eksik olanı takviye yapmaz burdan başlamak gerek konuya . Bazen semptomatik olur tedavi . Ya da depresyon sadece beyinle alakalı patolojilerde olmaz . Ben tıp doktoruyum. Siz neden yazmıyorsunuz . Gerçekten merak ediyorum bölümünüzü ?

Siz tartışma yaratmak istiyorsunuz gerçekten ugrasmak istemiyorum. Konulariniza baktım da genelinde insanlara kendi bildiğiniz doğru diye dayatiyorsunuz :) ben biyologum doktoramida kanser biyolojisi üzerinde yapıcam yani kolay kolay bişeyler bilmeden mezun etmiyorlar insanı. Hanımefendi nin konusunu meşgul ediyosunuz alaniniz nedir demiştim doktor musunuz değil :) yani sizinde alaniniz psikiyatri değil benim de değilse uzatmanın bi manası yok ben başka bilgi verdim hanımefendi anlamistir sizin yanlış demeniz bi bilgiyi yanlış yapmaz her alanı geçtim ben tam 8 sene bu rahatsizliklarla uğraştım yani emin olun birçok teorik bilbilginin üstünde bilgim var :) bilginizi ihtiyaca olana verin bana değil. Istediginizi de yazın laf yetiştirmekten sıkıldım. Sevgiyle kalın

kimseyle tartışmadım. bu da yeni moda mesajlarınıza baktım ben psikiyatri eğitimi aldım hanımefendi ve evet bir biyolog bilemez. şimdi ben de sizin mesajlarınızı topladım buyrun okuyun yazdıklarınızı. bir biyolog olarak siz bir hastaya aman yapma doktoru dinleme diyemezsiniz. kaldıki yukarda yazmışsınız hormonal değilki etki etsin diye.sonradan demedim dediniz ama kırmızı yeri okuyun. bilmiyorsunuz alanınız da değil. bu hastaya yazık değil mi? nasıl kendinizde doktorculuk oynama hakkı buluyorsunuz. benim hangi mesajım dayatmacı. eğer bir yanlış varsa düzeltirim hayat görüşüm bu. siz de alıntılayın lütfen okudum şöyle demekle olmuyor malesef. en yeni psikiyatrist 10 sene uğraşmış oluyor hanımefendi kaldıki sizin hasta hastalık bilginiz yok. biyolog olmanıza saygı duyuyorum ama konuyu siz buraya çektiniz. neyse ben bilgimi ihtiyacı olana verdim. inşallah böyle yönlendirmeleri dinlemez hastalar. sağlık çok ciddi konu.hoşçakalın.

sayın altop. mesajlarınız genellikle iyi degılim, kotuye gidiyorum... insanın en iyi doktoru yine kendisidir der annem. Lütfen siz de biraz gayret gösterin kendinizi dinlemeyin. Ben de şu aralar iyi degilim ben de de hastalık korkusu var ama bir şekilde yenmeliyiz. ben doktora gidip ilaç almak istemiyorum. bakıyorum ki kafam haslıklara gidiyor hemen başka şeylerle ilgileniyorum hasta insanların yanına gitmemeye calışıyorum çünkü etkileniyorum. örnegin birisi beyninde ur mu var ola ki ben duydum benim hemen başım agrır veya bacagımı agrıyo sanıyorum ki bacagım şiş (anlatabilmişimdir inşallah) ortamladan uzak durmaya çalışıyorum. ben çok mutlu surekli gülen bir insandım hazırandan bari böyle melankolik halim var. inatla dr a gitmiyorum kendim çözmek istiyorum. umarım sizde başarırsınız.

Belki de farklı bir yol denemelisin, hipnoz gibi mesela?

arkadaşlar hipnoz gerçekten çok etkili oldu ben kilo vermek için kullandım ama arkadaşlarım fobilerinde de kullandılar iyice araştırdık psikiyatri derneği de direk kabul ediyor ve uyguluyor biz de özellikle bir doktordan almayı tercih ettik. İstanbuldakiler için önerebileceğim Dr. Görkem Gökçelioğlu var. Hem tüm sorularınızı birebir cevaplıyor hem de biz fayda gördük. Maslak ve kozyatağında yerleri var. telefonla da direk bağlanabiliyorsunuz kendisine. 0212 705 36 37 telefon numarası. www.academydoctors.com internet siteleri ama şu an yenileniyor sanırım açamadım. düşünürseniz görüş alabilirsiniz.

Arkadaslar. Ruh sagligim iyi degil. Doktor 2 tane ilac verdi. Biri lustral digeri invega bu ilaclari kullanan varmi.
Altop merhaba, lustral lustral cok yaygın olan bir antidepresan. Ilk iki hafta farkli semptomlar gösterebilir, aşırı uyuku, mıde bulantisi gibi sonra geciyor ve etkisini göstermeye başliyor. Doktorun önerdiği şekilde kullanman cok önemli. Komşu, arkadaş yani hekim olmayan birinin tavsiyelerini uyarak kesinikle ilacı ne birak nede dozunu arttır yada azalt. Ruh sağliğin, ilac kullanarak biraz düzelir ama asıl tavsiyem sana kendine iyi bir psikolog bulman. Ruh sağlımiz durduk yerde bozulmuyor. Konuşarak aşamiyacağimiz hiç bir sey yoktur.Iyi bak kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…