- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ay benim olayim " olay" beybisiOlay yaratmaya calisma bebisko
Her insanin basina gelebilecek birsey bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay benim olayim " olay" beybisiOlay yaratmaya calisma bebisko
Her insanin basina gelebilecek birsey bu
Abartmacidden makarna bile haşlamıyor olabilir mi?
Ne romantizmi ne piknik tupuSenin
Piknik tupun var romantizm icin
Sen beni nerden biliyosun sekerim?
Aaaa ustume iyilik saglik, iftira mi atiyorum ben sana yağnıı?Ne romantizmi ne piknik tupu
Uydurmayin ayol
Piknik tupum olmadigina gore oyle gorunuyor beybiAaaa ustume iyilik saglik, iftira mi atiyorum ben sana yağnıı?
Benim prensiplerim var sekerim, ben piknik tüpü var dediysem kesin vardir, git bak balkona, musluk altina, cikicak o tüp bi yerdenPiknik tupum olmadigina gore oyle gorunuyor beybi
Niye inanmayayım Umutsuzcum, sizin evde bi yatak var, başka da bi şey yok zaten. Biz anladık onu.Inanmicaksiniz ama camasir makinamiz bozuk
umutsuzun yatağı çift kişilik gep geniştir kıza iftira atmayınNiye inanmayayım Umutsuzcum, sizin evde bi yatak var, başka da bi şey yok zaten. Biz anladık onu.
O da abinle yengenin arasına yatamazsınız diye alınmış belli ki. Yatabilseniz onu da almazdınız.
Tupe bakmaya gitti, 2 dakkaya gelirumutsuzun yatağı çift kişilik gep geniştir kıza iftira atmayın![]()
umutsuzun yatağı çift kişilik gep geniştir kıza iftira atmayın![]()
Yok astroloji gibi sahte bilimlerle ilgilenmiyorum şekerim. O senin uzmanlık alanındır kesinHa şunu bileydin
Uyku saatime kadar takip ediyorsun yani beni
Burcumu, yukselenimi falan da merak ediyorsan utanmadan sorabilirsin![]()
Bildiğim kadarıyla annesiyle uyuyordu ama ben umutsuzun yaşancısıyım. Yani evet çift kişilikumutsuzun yatağı çift kişilik gep geniştir kıza iftira atmayın![]()
Oha. 30 yaşında kadın..Bildiğim kadarıyla annesiyle uyuyordu ama ben umutsuzun yaşancısıyım. Yani evet çift kişilik![]()
Oha. 30 yaşında kadın..
daha gençmiş .oooo umutsuzvaka koca bulma şansın en az 20 sene daha var.keyfine bakkkkkkOha. 30 yaşında kadın..
Kimin tupu var
Yine mi sen yaaSenden bahsetmiyordur bence. Senin gelin adayı olman için önce gelin aday adayı olabilmen lazım![]()
20 sene daha mi vaktim var yanidaha gençmiş .oooo umutsuzvaka koca bulma şansın en az 20 sene daha var.keyfine bakkkkkk