Ruh-u Revan

Tine bedduan tuttu bak
Karantinaya girdi bana tam koca bulacakken
Eserinle gurur duy
Bi düş yakamdan yahu. Yapıştın cevap vermiyorum işte 20 mesaj attın. Profilimde gezdin umursamadım. Sıkıldım senden umutsuz, eğlence bitti, sıkıcı oldun artık. Hadi bi sal beni. Yeter.

eskiden bu kadar yazmazdı.başka br umutsuz bu sanki
Yav yazsın zamanında yazsın diyalog kuralım en azından. Üç gün önce yazdığım mesaja kalkıp şimdi cevap vermesi bayıyor beni. Anlıyorum jetonu anca düşüyor muhtemelen ama ben sıkıldım valla. Elin antikasını eğleyemiyecem.

Geçmiş olsun. Nasıl durumu? Kızınızla aranıza mesafe koydunuz mu?
Evet izole odasında. Maskeyle girşyorum. Yaşlı annem var onu da odasından çıkarmıyorum eşim de ayrı oda da. Ama sonuç çıkmadan önce hep birlikteydik bulaştıysa zaten 1 2 güne belli olacakmış

Evet izole odasında. Maskeyle girşyorum. Yaşlı annem var onu da odasından çıkarmıyorum eşim de ayrı oda da. Ama sonuç çıkmadan önce hep birlikteydik bulaştıysa zaten 1 2 güne belli olacakmış

Geçmiş olsun tekrar. İnşallah sizde yoktur da en iyi şekilde ilgilenirsiniz kızınızla.
Umarım en hafif şekilde atlatır.

nasıl yani 6 sene önceki insanı mı düşünüyorsun cidden?
ben geçen sene gezdiğim kişilerin isimlerini unuttum çoktan.
geçen bir arkadaşımla bahsi geçti, instagramından bişey göstermek istedim de çocuğun soyadını unuttum iyi mi. gösteremedim :D sen 6 sene öncesinden bahsediyorsun.

nasıl yani 6 sene önceki insanı mı düşünüyorsun cidden?
ben geçen sene gezdiğim kişilerin isimlerini unuttum çoktan.
geçen bir arkadaşımla bahsi geçti, instagramından bişey göstermek istedim de çocuğun soyadını unuttum iyi mi. gösteremedim :KK70: sen 6 sene öncesinden bahsediyorsun.
Ahahhaha baya capkinsin

Back
X