- 10 Nisan 2014
- 42.556
- 113.912
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
at da kurtulalımmm.yoksa 3 konu daha açarsın bu adam içinMesaj atmak icin cesaretimi topladım
Atayim mi ne dersiniz kizceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
at da kurtulalımmm.yoksa 3 konu daha açarsın bu adam içinMesaj atmak icin cesaretimi topladım
Atayim mi ne dersiniz kizceler
6 yil once en son gorusmemizde cok kotu seyler oldu yine de atmam dogru olur mu bilemiyorum kiat da kurtulalımmm.yoksa 3 konu daha açarsın bu adam için
Bi düş yakamdan yahu. Yapıştın cevap vermiyorum işte 20 mesaj attın. Profilimde gezdin umursamadım. Sıkıldım senden umutsuz, eğlence bitti, sıkıcı oldun artık. Hadi bi sal beni. Yeter.Tine bedduan tuttu bak
Karantinaya girdi bana tam koca bulacakken
Eserinle gurur duy
eskiden bu kadar yazmazdı.başka br umutsuz bu sankiBi düş yakamdan yahu. Yapıştın cevap vermiyorum işte 20 mesaj attın. Profilimde gezdin umursamadım. Sıkıldım senden umutsuz, eğlence bitti, sıkıcı oldun artık. Hadi bi sal beni. Yeter.
Yav yazsın zamanında yazsın diyalog kuralım en azından. Üç gün önce yazdığım mesaja kalkıp şimdi cevap vermesi bayıyor beni. Anlıyorum jetonu anca düşüyor muhtemelen ama ben sıkıldım valla. Elin antikasını eğleyemiyecem.eskiden bu kadar yazmazdı.başka br umutsuz bu sanki
Geçmiş olsun, sende yok değil mi inşallah?teşekkürler kudra.ama en çok umutsuza koca arayamayacağım ya ona üzüldüm![]()
Belli değil . Reklamda denildiği gibi: dedim olabilirrrGeçmiş olsun, sende yok değil mi inşallah?
Evet izole odasında. Maskeyle girşyorum. Yaşlı annem var onu da odasından çıkarmıyorum eşim de ayrı oda da. Ama sonuç çıkmadan önce hep birlikteydik bulaştıysa zaten 1 2 güne belli olacakmışGeçmiş olsun. Nasıl durumu? Kızınızla aranıza mesafe koydunuz mu?
Yok sekerim uyumadim henuzUmutsuz uyudun mu? Benim uyanık kalmam lazım gel iki laflayalım![]()
Evet izole odasında. Maskeyle girşyorum. Yaşlı annem var onu da odasından çıkarmıyorum eşim de ayrı oda da. Ama sonuç çıkmadan önce hep birlikteydik bulaştıysa zaten 1 2 güne belli olacakmış
Ceyceycim gecmis olsun hepinize, insallah sana bulasmaz, bulaşsa da hepiniz ayakta atlatirsiniz.pozitif kuzum çocuk.karantinadayız topluca.2 gün geçsin biz de teste gideriz.
İcinde adam olmadiktan sonra neyleyim geniş yatağı abdbabsbumutsuzun yatağı çift kişilik gep geniştir kıza iftira atmayın![]()
İcinde adam olmadiktan sonra neyleyim geniş yatağı abdbabsbumutsuzun yatağı çift kişilik gep geniştir kıza iftira atmayın![]()
Sen mi sikayet ettin de banlandimBi düş yakamdan yahu. Yapıştın cevap vermiyorum işte 20 mesaj attın. Profilimde gezdin umursamadım. Sıkıldım senden umutsuz, eğlence bitti, sıkıcı oldun artık. Hadi bi sal beni. Yeter.
Aklin fikri adamda zatenİcinde adam olmadiktan sonra neyleyim geniş yatağı abdbabsb
Ahahhaha baya capkinsinnasıl yani 6 sene önceki insanı mı düşünüyorsun cidden?
ben geçen sene gezdiğim kişilerin isimlerini unuttum çoktan.
geçen bir arkadaşımla bahsi geçti, instagramından bişey göstermek istedim de çocuğun soyadını unuttum iyi mi. gösteremedimsen 6 sene öncesinden bahsediyorsun.