Ruh-u Revan

Kardeşimi evercem sonunda burda kapılmasın diye. 🤪
Sakla çocuğu umutsuz görmesin. Ben istanbulda değilim diye şükrediyorum yoksa kocama sulanabilirdi. İstanbuldaki bütün kuzenlere haber saldım erkek olanlar kendine kadın olanlar kocalarına dikkat etsin diye.

Sakla çocuğu umutsuz görmesin. Ben istanbulda değilim diye şükrediyorum yoksa kocama sulanabilirdi. İstanbuldaki bütün kuzenlere haber saldım erkek olanlar kendine kadın olanlar kocalarına dikkat etsin diye.
Evli olması da sorun değilmiş merve merve :KK17:

Siparis verebiliyorsak 1,90 ve ustu, yaşı yaşıma uygun, yakisiklilik sart degil eli yuzu duzgun normal olsun yeter, tercihen dovmeli, yine tercihen sıska degil, hayvansever ozellikle kopek sever-bu sart, kedi kopek alerjisi olmayan, kiskanc olmayan, eglenceli, tercihen latin dansi seven bir bey olursa cok sevinirim ahshs meslek tercihim de oncelikle cerrahi branslar olmak uzere herhangi bir doktor. Mümkünse tek çocuk olsun, anne babasi uzak sehirde olsun :KK70:

Tesekkurler.

Ben de vereyim o zaman:
- boy onemli degil
- yas onemli degil
- eli yuzu duzgun olabilir ama at hirsizi gibi de gorunse duruma gore degerlendirebilirim cok muhim degil bazi at hirsizi kilikli tipler karizmatik olabiliyor
- meslek onemli degil benzer sektorden olursa iyi olur ama cok da onemli degil
- bosanmis bosanmamis olmasi onemli degil
- kedileri sevse iyi olur tabi ama kedilerimiz kardesimde kaliyor ben beraber yasamiyorum zaten o yuzden onemli degil
- kardesi olsa da olur olmasa da olur onemli degil
- dovme yuzunu gozunu kaplamiyorsa korkunclu dovme degilse onemli degil
- eglenceli olsun ama olmasa da onemli degil ben kendim de eglenirim sorun degil
- siska olmasa tabi ki daha iyi ama olsa da duruma gore degisir tek basina onemli bir kriterim degil
- latin dansi severse bu benim icin onemli degil gidip oynayabilir. baska dans severse de o kadar onemli degil, folklor filan da yapabilir, dedigim gibi, cok da onemli degil.

Evrene bu kriterlerimi siraladim hadi bakalim insallah bu kadar secicilikle biraz zorlanabilirim ama bakicaz belli mi olur mucizelere inanirim.

Ben de vereyim o zaman:
- boy onemli degil
- yas onemli degil
- eli yuzu duzgun olabilir ama at hirsizi gibi de gorunse duruma gore degerlendirebilirim cok muhim degil bazi at hirsizi kilikli tipler karizmatik olabiliyor
- meslek onemli degil benzer sektorden olursa iyi olur ama cok da onemli degil
- bosanmis bosanmamis olmasi onemli degil
- kedileri sevse iyi olur tabi ama kedilerimiz kardesimde kaliyor ben beraber yasamiyorum zaten o yuzden onemli degil
- kardesi olsa da olur olmasa da olur onemli degil
- dovme yuzunu gozunu kaplamiyorsa korkunclu dovme degilse onemli degil
- eglenceli olsun ama olmasa da onemli degil ben kendim de eglenirim sorun degil
- siska olmasa tabi ki daha iyi ama olsa da duruma gore degisir tek basina onemli bir kriterim degil
- latin dansi severse bu benim icin onemli degil gidip oynayabilir. baska dans severse de o kadar onemli degil, folklor filan da yapabilir, dedigim gibi, cok da onemli degil.

Evrene bu kriterlerimi siraladim hadi bakalim insallah bu kadar secicilikle biraz zorlanabilirim ama bakicaz belli mi olur mucizelere inanirim.
Eğitim durumu önemli mi? Kriterlerine uyan bi kuzenim var ama lise mezunu 😂

Eğitim durumu önemli mi? Kriterlerine uyan bi kuzenim var ama lise mezunu 😂

Iste bir o kriterim var Bogazici Hukuk mezunlari disinda pek de sicak bakmiyorum ama sorun su ki Bogazici Hukuk da 2021de kuruldu mezun yok ogrencileri 2000 dogumlu filan olmali yas onemli bir kriterim olmasa da cocuk damata karsiyim napicam bilmiyorum :KK53:

Iste bir o kriterim var Bogazici Hukuk mezunlari disinda pek de sicak bakmiyorum ama sorun su ki Bogazici Hukuk da 2021de kuruldu mezun yok ogrencileri 2000 dogumlu filan olmali yas onemli bir kriterim olmasa da cocuk damata karsiyim napicam bilmiyorum :KK53:
Tüh bizim oğlana yine kısmet bulamadım. Umutsuz kabul eder mi acaba? Şahane bir kayınvalide ve muhteşem 3 görümcesi olur.

Back
X