- 10 Nisan 2014
- 42.600
- 114.002
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
at gitsin.içinde kalacağına adam düşünsünnn gerisiniiiCanısı mutfak zaten yapılı tek eksik buzdolabı
Yahu bırak ev işlerini boşver gönül işlerinden bahsedek adama mesaj atam mı he

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
at gitsin.içinde kalacağına adam düşünsünnn gerisiniiiCanısı mutfak zaten yapılı tek eksik buzdolabı
Yahu bırak ev işlerini boşver gönül işlerinden bahsedek adama mesaj atam mı he
amann birer koca zor bulmuşlar seni kıskanıyorlar işte.Yahu haftalardır görüşmek isteyen sürekli soran sallamadığım biri var
Tabi siz buna da inanmazsınız
Acaba bakım ürünleri satma işinde çalışan ve aylık kotasını daha dolduramamış biri olabilir mi?Yahu haftalardır görüşmek isteyen sürekli soran sallamadığım biri var
Tabi siz buna da inanmazsınız
ya cevap vermezseat gitsin.içinde kalacağına adam düşünsünnn gerisiniii![]()
![]()
vermezse önüne bakarsınn.yeni maçlar var sırada boşverrrrrya cevap vermezse
Yada inşallah verir verdi diyelim ne diyeceğim 6 yıl geçtikten sonra
Rüyamda seni gördüm iyi misinnnnnnn çok endişelendim yaaa diyebilirsin.ya cevap vermezse
Yada inşallah verir verdi diyelim ne diyeceğim 6 yıl geçtikten sonra
Gece oranı açıkta bırakma tatlımHıhı, güldüm ama ağzımla değil.
Hem karşılaşma ihtimalimiz sıfır ortak tanıdığımızda yok mesaj atsam ne kaybederim kivermezse önüne bakarsınn.yeni maçlar var sırada boşverrrrr
Napsın zavallı adamcağız, ütü yaparken seni aldığı güne lanet ediyordur net
Karısı anca yiyip içip yatmayı bilir elinden bi iş gelmez
Adam benden 8 yaş büyük ve oldukça zeki biriRüyamda seni gördüm iyi misinnnnnnn çok endişelendim yaaa diyebilirsin.
Umutsuz işalla 5 tane bulur koca. Arka arkaya 5 kocaamann birer koca zor bulmuşlar seni kıskanıyorlar işte.![]()
İstesem 10 koca adayı dizerim anındaUmutsuz işalla 5 tane bulur koca. Arka arkaya 5 koca![]()
Kocişin var ki sorabiliyor. Olmayanlara kim soracakAy ben de güldüm valla yaaa benim kocişim de noldu diye sordu sesli güldüm![]()
burdakileri çözmüşsün sende tatlımamann birer koca zor bulmuşlar seni kıskanıyorlar işte.![]()
Senle muhattap olan yok ki arkadaşlarımla yazısiyorumSen halen burda mısın yaa
Bağımlılık yapıyorum bak benden söylemesi![]()
6 yıl önce pek zeki değilmiş kanar gibi geldi ama 180 derece değişti diyorsan bilemem.Adam benden 8 yaş büyük ve oldukça zeki biri
Boyle ucuz numaralara kanacak biri değil
sen yazdıklarının farkında değilsin galiba
asıl kırılan hatta paramparça olan benim
Hıhı gördük 25 tane dizdin ama 24’ünün senin koca adayın olduğundan haberi yoktuİstesem 10 koca adayı dizerim anında
kadınlar ikiye ayrılırKocişin var ki sorabiliyor. Olmayanlara kim soracak![]()