- 9 Aralık 2009
- 17.181
- 54.759
- 1.123
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Haberi olan kim pekiHıhı gördük 25 tane dizdin ama 24’ünün senin koca adayın olduğundan haberi yoktu
Kalan bir tane de 6 yıl önce kaçmış.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haberi olan kim pekiHıhı gördük 25 tane dizdin ama 24’ünün senin koca adayın olduğundan haberi yoktu
Kalan bir tane de 6 yıl önce kaçmış.
copcatanlığa giriştiğine göre ayarlarsın artıkŞimdi her parçan için ayrı koca da istersin sen.
ne iş yapıyor bu adam?aynı şehirde misiniz?Adam benden 8 yaş büyük ve oldukça zeki biri
Boyle ucuz numaralara kanacak biri değil
güzell , alımlı olduğum söylenir çevremde
hatta çok güzelsin neden sevgilin yok şaşırıyorum diyende çok
Cidden bunu çok diyor çevremdekiler
Kesinlikle katılıyorum, ilki sen ikincisi de bizlerkadınlar ikiye ayrılır
Hayatı kocadan ibaret sananlar ve diğerleri![]()
ahahahhahahaHaberi olan kim peki![]()
6 yıl önce kaçıp izini kaybettirmeye çalışan bu konunun ana karakteri olan abimiz.Haberi olan kim peki![]()
Yanılıyorsun tatlımKesinlikle katılıyorum, ilki sen ikincisi de bizler![]()
ahahahhahaha
Kudracıkın hayal dünyası epey geniş
copcatanlığa giriştiğine göre ayarlarsın artık![]()
Aşk acısı cekiyorum burda biraz saygı bee6 yıl önce kaçıp izini kaybettirmeye çalışan bu konunun ana karakteri olan abimiz.
ben sana mı taşınsam ne.buzdolabım da var alır gelirim bakkkkadınlar ikiye ayrılır
Hayatı kocadan ibaret sananlar ve diğerleri![]()
Sen öyle san bebeyim. Koca koca diye 25 tane adamın peşinde koşan ben değilim. Kim olduğunu söylemem amaYanılıyorsun tatlım
Sen ilkinde başı çekiyorsun
isteyeceğim son şey zaten senden birini ayarlamanı istememYok be, çevremde o kadar nefret ettiğim biri yok henüz. Olursa yaparım sana, söz.
Aaa yetti beSen öyle san bebeyim. Koca koca diye 25 tane adamın peşinde koşan ben değilim. Kim olduğunu söylemem ama![]()
Hem de senin dolap kisliklarla doludur yemek hazırlaması da kolay olur sana... Çünkü biliyorsun umutsuzun bir gram faydası olmaz o işte.ben sana mı taşınsam ne.buzdolabım da var alır gelirim bakkk![]()
gel canım ne olursan ol yine gelben sana mı taşınsam ne.buzdolabım da var alır gelirim bakkk![]()
Yarısı evli çeyreği nisanlı otekilerinde sevgilisi varSen öyle san bebeyim. Koca koca diye 25 tane adamın peşinde koşan ben değilim. Kim olduğunu söylemem ama![]()
Ablacım eline erkek eli değmiyor ne takılması ne gününü gün etmesiAaa yetti be
Hayatını tek bi adama adamışsın
Benim istediğim kişiyle takılmamı günümü gün etmemi bekarlığımı sultanlığımı cekemiyorsun işte