Ruhen çok yorgunum intihardan başka bir şey düşünemiyorum

Bu tedavi sürecine bile yetecek takatim kalmadıysa peki
Siz kendinizi her türlü çözüme kapatırsanız .Kimse size yardımcı olamazki .Neden bu hale geldiniz ?Sorun ne illaki ağır şeyler yaşadınız .Biraz açarsanız belki farklı fikirler verebiliriz.Veya benzer şeyler yaşamış birileri size daha farklı yol gösterebilir .

Peki burada biraz açsan derdini?
Belki senin gibi olan birileri vardır.
Belki sana bir çıkış yolu gösterecek fikir verecektir birisi.
Dünyadaki eeenn büyük derdin sende olduğunu sanmıyorum. Sende biliyorsun bunu.
Hatta senin yaşadıklarının sadece sana özel olmadığını da biliyorsun.
O yüzden inanabilirsin birisi sana yardım edebilir.
Bu bir psikolog da olabilir, buradan anonim bir kadın da.
Allahtan korkun baki kalsın, sakın yanlış birşey yapma. Ve kalbini aç biraz haydi.

Bende atlattım aynen senin gibi ruh haliindeydim bundan 1,5 sene önce aynen ALLAH inancım beni kurtardı bundan sen allaha sarıl dua et kendini telkin et cik dolaş dışarı da parkta çocuk cıvıltısı duy kendine uğraşsak bir şeyler bul kitap oku inan ki geçicek biraz sabır arkadaşım sabır

Kalbim tahmin edilmesi güç derecede hassas. Zihnim takıntılı. Aklıma korktuğum ve istemediğim bir şeyler geldiğinde onu kafamda kurup buna inanıp korkuyorum. Daha kötüsü buna göre davranıyorum. En ufak şey beni incitiyor günlerce ağlatıyor. Beni seven insanların verdiği sevgiyi ve değeri yitirdim bunlara hakim olamayıp. Daha kötüsü geçmişe dair kurtulamadığım pişmanlıklarım var. Kendime olan öfkem ve acıma duygum tarafından ele geçirildim. Bu hayatta her şeyimi verdiğim insanın gözünde dünyanın en kötü en gereksiz en boş en yanlış insanıyım.

Seni bu kadar üzen dertlerini paylaşsan emin ol çok daha faydalı yorumlar gelir.
Hem rahatlamış olursun.

Seni bu kadar üzen dertlerini paylaşsan emin ol çok daha faydalı yorumlar gelir.
Hem rahatlamış olursun.
Kalbim tahmin edilmesi güç derecede hassas. Zihnim takıntılı. Aklıma korktuğum ve istemediğim bir şeyler geldiğinde onu kafamda kurup buna inanıp korkuyorum. Daha kötüsü buna göre davranıyorum. En ufak şey beni incitiyor günlerce ağlatıyor. Beni seven insanların verdiği sevgiyi ve değeri yitirdim bunlara hakim olamayıp. Daha kötüsü geçmişe dair kurtulamadığım pişmanlıklarım var. Kendime olan öfkem ve acıma duygum tarafından ele geçirildim. Bu hayatta her şeyimi verdiğim insanın gözünde dünyanın en kötü en gereksiz en boş en yanlış insanıyım.

Benim bu beladan tamamen kurtulmam mucize demek gibi o kadar zor ve imkansızlaştı ki.

Değerini belirleyen insanlar değil.
Olamaz. Buna izin vermemelisin.
Herkes eksiklerle, yanlışlarla dolu aciz bir kul sadece.
Hepimizin pişmanlıkları, takıntıları var.

Senin durumunu zorlastiran ise bu duyguların kontrolünü kaybetmen.

Az düşünerek başlasan, zihnini kendini bir şeylerle meşgul etsen orada kazandığın zaman sana ilaç olacaktır.
Denedin mi?

Eh be heleki değmeyen biri için değer mi .Sen kendin değerlisin varsın gereksiz şahıs seni değersiz görsün .Yazık gerçekten çok yazık kimse için değmez .Çık açık havada yürüyüş yap .Bir hayvan sev .Hatta imkanın varsa bir evcil hayvan edin .İnan insana çok iyi geliyor .Ben mesela kötü yaşadığım o kadar şeyler oldu .Gittim köpek aldım kedi aldım .Köpeğimle yürüyüşe çıktım onla oynadım .Acaip iyi geliyor insana tavsiye ederim.Hayat her şeye rağmen yaşamaya değer bunu unutma .

Size bunu düşündüren nedir?
Rahatsizliklariniz mi var, ailevi sorunlar, işsizlik mi vs vs
Illaki bir probleminiz vardir anlatın derdinizi rahatlayin ama lütfen tedaviyi bırakmayın

Insan bazen bilmediği kişiye dertlerini açmak istermiş nasılsa bir daha.nkerden giricem diye en yakınları indirir ama yabancı dinler ve ufakta olsa teselli verir madem buraya konuyu açtın biz seni sen bizi tanımıyorsun dök içinde onları rahatlarsın inanki

Öyle evet. Böyle bile o kadar zorlanıyorum ki. Verdiğim emeklerin karşılığı değersizlik diyelim. Benim hassaslığım da buna tuz biber oldu. Kafamda kurmalarım. Bana bu yaşatan kişiye de kendme de hayatı zehir etmem. Bana değer vermeyen biri için kendimi bu hale getirecek kadar zorlamam. Psikolojimi de kalbimi de harcamam.

Suan bende bu fikire adım adım yaklaşıyorum sanırım

Başka biri yani bu sevgili mi esmi

Size bunu düşündüren nedir?
Rahatsizliklariniz mi var, ailevi sorunlar, işsizlik mi vs vs
Illaki bir probleminiz vardir anlatın derdinizi rahatlayin ama lütfen tedaviyi bırakmayın
Özel hayat, kafa yapım, düşüncelerim yani kafamın içi. Karakterim... çevrede ki insanlar ve yaşananlar.. hepsi beni üzmeye çabalıyor adeta

Anlat imkansız diye bir şey yok bak rahatlayacaksın anlat lütfen bende buraya anlatmıştım
Takıntılı olduğum bi toksik ilişki ve kopmama asla isin vermeyen bir karakterim var düşünce yapıp... verdiğim emeklerin karşılığını görseniz insan düşmanına reva görmez bazı şeyleri..

Inanin hepimizin hayatinda okadar olaylar oluyor ki su 10 yilda neler neler yasadim sevdiklerim neler yasadilar haksiliga ugramalar mallarina el konulmalar aile icinde gecimsizlik babamin evimizi satip keyfi bir ise bulasip batirmasi mi okadar cok sey oldu ki inan biri gecmeden yeni bir olay yeni bir üzüntü cok şükür bir kısmı gecti gitti he gecerken bizi mahvetti cok gorulsuk yiprandik her gece yarini bugünü dusunmekle gecti ama gecti simdi yeni imtihanlarla uğraşıyoruz hayat bu dertsiz kim var ki inemli olan bu imtihanlarla basa cikmak bolca dua edin maneviyata yuklenin size iyi gelmeyen hicbirseyi yapmayin tek kalmamaya çalışın elbet geçecek bu günler inanan bir insansanız en büyük gunahlardan biri olduğunu unutmayin lütfen rabbim ruhunuza saglik dinginlik versin yardımcınız olsun inşallah gecer bu yasadiklariniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…