- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.182
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okulum tabikide ilk sırada, ama üzülünce ister istemez odaklanmada sorun yaşıyorum. Soğukluğu içimdeki her şeyi alıp götürüyor bazen. Bazen kıyamıyorum. Nasıl davrancam gerçekten bilmiyorum. Açık açık söylesem seni bu durumdan kurtaracam diye. Ya da ona farkettirmeden mi yapsam. BilmiyorumSevdiğinin durumu, (eğer bunu alışkanlık haline getirdiyse) dipsiz bir kuyu. Salladığın kovayla ne zaman su çekersin bilinmez.
İmkansız değil, ama zor. İlk mesajımdaki her şeye dikkat et işte, kendini korumak adına. Çekilmen gereken yeri iyi tahlil etmelisin.
Bilmiyorum hayattaki önem sıran nedir ancak "Okuyorum" demişsin. Okulundan-başarından taviz verecek en ufak harekette bulunman, kendi istikbaline ihanet olur, bunu unutma da...
Iş durumlarıNeden depresyon yaşıyor?Sıkıntıları mı olmuş?Aşk iyi gelir depresyona.Sabret biraz .Olmazsa sonra gidersin...Bu yüzden terkedilmek de çok koyar insana..
Okulum tabikide ilk sırada, ama üzülünce ister istemez odaklanmada sorun yaşıyorum. Soğukluğu içimdeki her şeyi alıp götürüyor bazen. Bazen kıyamıyorum. Nasıl davrancam gerçekten bilmiyorum. Açık açık söylesem seni bu durumdan kurtaracam diye. Ya da ona farkettirmeden mi yapsam. Bilmiyorum
Bu adam balik burcu muPamuk gibi kalbi var. Hayvanlara karşı çok hassas mesela. Ilk başta bu etkiledi zaten. Evet kurbanı oynuyor. Kendini bitik hissediyor. Ben pes etmeyi düşünmüyorum. Ona yardım etmek istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum. Sevgimi çok gösteremiyorum sevgimin onu korkutmasını istemiyorum. Şehirdışında okuyorum 2 haftada bir görüşüyoruz. Dolu dolu geçiyor eğleniyoruz. Geri dönünce kötü oluyor işte.
Mesajlaşıyoruz ama konuşmayı birden kesiyor. Yazıyorum cevap vermiyor bazen. Sonra konuşmayı kessem mi o yazmadığı sürece günlerce bile olsa yazmasam mı yoksa üstüne gitsem mi bilmiyorum. Şuan yine okudu cevap vermiyor mesela. Zaten sevgiliydik, ayrıldık. Dün zaman ver dedi işteSeni bu durumdan kurtarıcam dersen, görev algısı uyandırırsın, kör göze parmak...
Akışına bırak canım, anormal bir birlikteliğiniz varmış gibi değil de, her şey normalmiş, sorunsuzmuşçasına yaşayın buluşmalarınızı. Hadi sinemaya gidelim, hadi bana pamuk şeker ısmarla, hadi koşu yarışı yapalım, gel şurada oturalım vb.
Çevrendeki komik şeylerden bahset, eğlendiğin kadar eğlendirirsin... Sürekli dert anlatmasına izin verme, aşağı çeker seni.
Bir dinle... Sonra desteğini ol. Haydi gel yürüyelim biraz deyip dikkatini dağıt.
Vb...
Denemeye değer diyorsan dene...
Ama işte çekilmen gereken yeri de tahlil et diyorum, okulun var, senin de sorumlulukların var.
Sevgili gibi değil, arkadaş ağırlıklı ol.
Yani bunları diyebilirim en fazla.
Gitmiyor kiErkeklerin depresyonu biraz daha zor olabilir...Ama sana değer veriyorsa bu çok önemli..
Uzman desteği alsın mutlaka.Antidepresan gerekiyorsa kullansın.
Aslan :/ bende aslanımBu adam balik burcu mu
Yaptığımı kişisel olarak algılamayın fakat sizi kibledim. İnsanlar depresyona girebilir, kötü zamanlar geçirebilir. Onlara elin delisi manyağı deyip uzak durmamız ne kadar insancıl sizce. Burada sizin yorumlarınızı okuyan bir çok insan var. Depresyonda da olabilir. Şu mesajınızı okuyup ne kadar üzülmüşlerdir lütfen empati yapın. Kelimeleri düzgün seçelim lütfenElin delisiyle manyagiyla ugrasma kendini yorma
Şuan işler daha farklı hal aldı. Uğraşmıyorum artık.Ben ilişkinin en başında değil ama 6. ayından itibaren böyle bir süreç yaşadım. Onun hayatı tepetaklak oldu ve beni yormak, üzmek istemedi. Ayrılmak istedi, çok direndim ve ikna etmek için dil döktüm.
Ama karşımda kararlı birini görünce heralde beni göründüğü kadar sevmiyor dedim ben de bıraktım.
10 gün içinde geri döndü, sürdürdük. Onun hayatının patladığı noktadan toparlamaya çalıştık. Gerçekten zor oldu, izlerini uzun süre taşıdık. 5 yılın sonunda şimdi her şey yoluna girdi sayılır. Biraz daha yolumuz var ama sanırım evleniyoruz.
Muhtemelen seni de buna benzer bir süreç bekliyor.
Bu biraz senin direncinle ve onun sana/ikinize olan inancıyla ilgili.
Arkana bakmadan koş diyenleri de anlıyorum. Böyle bir fedakarlıkta bulundularsa bile belki sonu hüsran oldu, senin için de öyle olabilir. Bunu bilemeyiz.
Ama bence kendine sorman gereken soru: "Sonu ne olursa olsun denemeye değer mi?"
Umarım kafanı daha da karıştırmadım. M Mabbel
Bu tur insanlara bakicilik yapmak da dogru degil, psikolojisi duzgun insan bile hasta olur yaniYaptığımı kişisel olarak algılamayın fakat sizi kibledim. İnsanlar depresyona girebilir, kötü zamanlar geçirebilir. Onlara elin delisi manyağı deyip uzak durmamız ne kadar insancıl sizce. Burada sizin yorumlarınızı okuyan bir çok insan var. Depresyonda da olabilir. Şu mesajınızı okuyup ne kadar üzülmüşlerdir lütfen empati yapın. Kelimeleri düzgün seçelim lütfen