- 1 Şubat 2016
- 428
- 584
- 103
- 32
Merhaba kızlar. Erkek arkadasımla ilgili şikayetlerimi yazıcam bunlar dışında hiçbir sorun yok olarak düşünebilirsiniz. Hemen soruna geçeyim erkek arkadaşım fotoğraf çektirmekten kaçıyor. Önemli bi günde çekiliyorsa uzaktan anca öyle bir defa kareye girer sadece 1tane bu şekilde fotoğrafımız var. Kendimizi mi çekicez ergen gibi diyor.Farklı bi yere gelmişiz çekilelim anımız olsun, başkasından isteyelim bizi çeksin o da yok.Plan yapıyorum uyar kendisinin hiçbir planı olmaz ve çok üşeniyor gezmeye benim de hevesim kaçıyor onla gezerken hava soğuk veya sıcak oturalım işte der gezme havası yok.Hergün görüşsek neyse ama uzak mesafedeyken de gelince sus pus oturur. Hep ben konu açıp onu güldürür konuşturur ben sussam ortamda çıt çıkmaz.Hayal kurarım gerçekleri hatırlatır o belli olmaz bilemeyiz der biter o hayal.Son zamanlarda onu eğlendirmeye çalışmaktan bizim için hayal kurup plan yapmaktan yorulduğumu farkettim. Yorumları bekliyorum bir de soru :Tüm iyi özellikleri bunları örter mi yaşanır mı böyle ben şımarıklık mı yapıyorum? Arkadaşlarım sadık saygılı dürüst adamı bulmuşsun bunuyorsun, eğlenceli adamlar ya aldatır ya da evlenince onlar da böyle oluyor diyorlar genelde halimden anlayan yok gerçekten böyle mi sevgilileri eşleri pasif olmayan kadınlar da cevaplarsa mutlu olurum. Ben eğlenceli sorumsuz değil biraz ilgili hayat enerjisi olsun istiyorum, sevgi herşeye yetmiyor malesef.