hala icimde sevgi var diyordum ama emin değilim artikSorunuza cevap bulabiliyor musunuz?
ruhu yok kalbi yok.. Aynen kani cekilmisAdamın kanı çekilmiş.
İlgilenmeyi bırakın uzunca bir süre.
Aklı başına gelirse bakarsınız.
kizimin baba diye bağırması beni.bitiriyor. Defalarca düşündüm ve dedim ki evet mutsuz bir evlilik daha çok zarar verir diye. Cesaret edemiyorum .. Uzun zamandır hayatımda var. KorkuyorumMuhtemelen kızınız için
Ayrılırsak ne olur ne kadar etkilenir diye düşünüyorsunuz bu sizi frenliyor olabilir
Mutsuz bir evlilikte büyümesi etkiler mi ne kadar etkiler onuda düşünüp kıyaslamak lazım
Hakkınızda hayırlısı
kizimin baba diye bağırması beni.bitiriyor. Defalarca düşündüm ve dedim ki evet mutsuz bir evlilik daha çok zarar verir diye. Cesaret edemiyorum .. Uzun zamandır hayatımda var. Korkuyorum
Cesaret edemiyorum bir.türlü. Korkuyorum .. Acaba kurtarma şansımız var mi hala diyorum.Bende smdi ayni seyi sorcaktm niye evlisin ? Ev islerini gormek icin mi ?
Cesaret edemiyorum bir.türlü. Korkuyorum .. Acaba kurtarma şansımız var mi hala diyorum.
zamanla düzeliriz diyor sürekli ama gecmiyo iste.. Aile terapisini de kabul etmiyor beyfendi..Butun yasam enerjimi aliyor demissiniz.
Esiniz uzgunum ama ruh emici adeta.
Ilgi yok sevgi yok saygi da yok cinsellik de yok diyorsunuz. Sizi bir arada tutan sey ne cocuk mu ? Onunda psikolojisini bozmayin ya guzelce ifade et hislerini ona gore bir tutum sec idare et bir sure baktn olmuyo katlanmak durumunda degilsin. Ya da aile danismanndan yardm alin.
zamanla düzeliriz diyor sürekli ama gecmiyo iste.. Aile terapisini de kabul etmiyor beyfendi..
Bence hemen ayrilmayi kafaya koymayın zor bir durum evet ama acaba altindaki sebepler ne öğrenme şansiniz yokmu belki eşinize çok yakin birinden?olamazmi20 aylık kızım var. Eşimle doğumdan itibaren sorunumuz var. Bi ara ayrıldık ayrı yaşadık. Olmadi birleştik yine. Ama gel-gelelim esimin içinde zerre sevgi.olduğuna inanmıyorum. Söylediğim herşeyi.yanlış anlamaya meyilli. Ne espiriden anlar ne espri yapar. Ne.muhabbet eder ne cinsel anlamda yaklaşır. Ne güzel bir çift laf eder. İçimdeki bütün enerjiyi aliyor. Yasama sevincimi de. Neden evliyim diye soruyorum kendime
20 aylık kızım var. Eşimle doğumdan itibaren sorunumuz var. Bi ara ayrıldık ayrı yaşadık. Olmadi birleştik yine. Ama gel-gelelim esimin içinde zerre sevgi.olduğuna inanmıyorum. Söylediğim herşeyi.yanlış anlamaya meyilli. Ne espiriden anlar ne espri yapar. Ne.muhabbet eder ne cinsel anlamda yaklaşır. Ne güzel bir çift laf eder. İçimdeki bütün enerjiyi aliyor. Yasama sevincimi de. Neden evliyim diye soruyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?