Ruhum çürüdü

papatya999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
122
37
98
Yalnız olmak o kadar zor ki
Koskoca şehirde Yapayalnız 2 aydır agliyorum allahım nasıl geldim ben bu okula benim niye daha fazla arkadaşım yok.
Okuldan çıkıyorum sonra sabahtan aksama kadar yurtta yalnız dışarı atıyorum kendimi vakit geçsin diye ama yorgunluktan ölüyorum sonrada hiç dinlenemiyorum canım yanıyor hemde çok çok fazla bazen kendimi yoldan geçen bir arabanın altına atmak istiyorum yani o derece sorun bende sanırım ben arkadaş edinemiyorum.

Kk gir burda bir çok kişi var senle aynı şehirde bir çok kişi vardır buluşma ayarlayın yurtta bir çok kızla arkadaş olmak çok kolay sonuçta hepiniz yanlizsiniz içten bir günaydın bir merhaba ile başla gördüklerine hemen tanisirsiniz

Öyle yapıyorum ama herkesin bir arkadas grubu var kimse arasına almak istemiyor kimseyi malesef

Daha okullar yeni başladı bana da böyle olmuştu ama alışırsın biçok öğrenci bu şekilde :/

Herkes mi grup?
İllaki vardır yalnız takılan biri.
Ya da gözüne kestirdiğin bir arkadaş grubunun yanına git atıştırmalık birşeyler al benide aranıza alın ya okula bi geldim herkes gruplaşmış falan de samimi ol ben sonradan katıldığım bi kursta öyle yapmıştım çok güzel arkadaşlıklar edindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…