Ruhum dağıldı, içim paramparça

Franchy

Gitme kal diyemedim.
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
23
7
88
28
Bu zamana kadar her şeyin altından kendim kalkmama hatta kendimi kaldırmayıp çevreme de elimden geldiğince destek olmama, akıl dağıtmama rağmen şu günlerde kendime yeticek aklımın bile kalmadığını farkediyorum. Hiç bir şeye halim kalmadı. Çok asabi olmaya, fevri hareketlerde bulunmaya, her şeyden çok çabuk sıkılmaya başladım. Eskiden keyif aldığım her şeyden aldığım hazzı yitirdim. Kendimden çok sevdiğim, başka kimseyi o kadar sevemeyeceğim eski erkek arkadaşımın bana yaşattıkları, sonra evlenmesi bile beni bu kadar dağıtmamıştı. Geçenlerde ortaya yeniden çıktı ve ne kadar da sevsem durumdan dolayı elimin tersiyle itmek zorunda kaldım. Doğru olan her şeyi biliyorum ama artık kalbimin en ufak bir darbeyi kaldıracak hali kalmadı, çok yoruldum her şeyden kendimden başka kimsenin faydası yok kendimi toplamam lazım, çevremi de çok kırıyorum farkındayım ama kendimi düzeltmek adına ne yapabileceğim hakkında bir fikrim yok, önerisi olan ya da aynı şeyleri yaşayıp kendini düzeltmeyi başarabilmiş birileri var mı ? Asabi, sinirlilik haliyle başa çıkabilen mesela... Geçer diyenler olucak belki ama kaç senedir geçmiyor, evet unutuluyor ama en ufak şey yine etkiliyor.. Teşekkür ederim şimdiden.

Tekrardan görüşmek mi istedi???

eski erkek arkadaşımın bana yaşattıkları, sonra evlenmesi bile beni bu kadar dağıtmamıştı.
Diyorsun ama bence asıl mesele bu.
Geri dönüp seninle iletişim kurmasından dolayı bu kadar karamsarsın.
Tamam sevgini bitirememiş olabilirsin ama o artık evli ve karısına ihanette bulunmaya yatkın bir erkek, yani iğrenç.
Evlenmeseydi herşey farklı olurdu, ama evlenmiş demek ki o senin kaderin değil.

Yeni biriyle tanışıp yepyeni bir sayfa açarsan herşey daha iyi olacak diye düşünüyorum.

Ben de sizin gibiyim sanırım. Henüz kurtulabilmiş değilim. Hiçbir şey tat vermiyor artık. Eskiden ağız dolusu gülerdim dertsizdim ama şimdi çok kırılgan bir yapıya sahip oldum. Sinirlerim yıprandı çok çabuk öfkeleniyorum artık. Hiçbir şey için heveslenmiyorum. Tek tesellim uzun bir sürenin sonunda da olsa geçeceğini hayal etmek. Eğer bir daha kırılmak istemiyorsanız sizi kırmış olan kişilere şans vermeyin. İnsanlara iyilik yapın daha çok huzur dolacaksınız. Sinirlenip başkasını kırıyorsanız vicdanınızı ortaya koyun. Ben vicdan yapınca sinirimi yatıştırabiyorum. Umarım yeniden küllerinizden doğarsınız.

Boşverin ne olur. O gitti, başka biri var şimdi hayatında. O kadına saygı duymak lazım. Herşeyden önce kendinize saygı duyun. Gerçekten sevseydi bu noktaya gelinir miydi? Benzer bir dönemden geçiyorum. Kolay değil sizi çok iyi anlıyorum. Çünkü daha bu akşam anneme hele tek hatası hep iyi niyeti olan anneme patladım. Çok üzüldük. Kontrollü olmak lazım. Geri dönüşü olmayan şeyler yapmamak lazım. Mutsuz eden bu olaylar niye daha fazla şey götürsün ki sizden? Sakin olun, önce sizin sonra etrafınızdakiler için..

Haklısınız. Sadece üzüntümle başa çıkma konusunda sıkıntı yaşıyorum ve nasıl üstesinden geleceğimi bilmiyorum

Bende böyleyim uzun zamandır. Ama bikaç gündür çok çok daha iyi hissediyorum
Umarım geçiyodur

Sizce amaçları ne olabilir

Amacı ne olabilir, sizi hala seviyor filan mı sanıyorsunuz, öyle olsa başkası olur muydu, silah mı dayadılar kafasına başkasıyla olsun diye?

"Elimin tersiyle ittim, kurtulmaya çalışıyorum" diyorsunuz ama her şey ortadayken adamın amacını sorguluyorsunuz, böyle mi kurtulacaksınız bu aşağılık yaklaşımdan?

Binlerce iğrenç sebebi var sizi hala "yoklamasının"...

Evlendiği halde ondan vazgeçemediğinizi, karşılık verdiğinizi görüp egosunu tatmin etmek...

Kafanızı meşgul edip herhangi bir ilişkiye başlamanızı engellemek ki sevdiğinden filan değil, siz onun hayaliyle yetinirken o karısının ruhu ve bedeniyle tatmin olacak, "hayalim bile yetiyor, işte ben böyle bir erkeğim" demek...

Sizi kandırıp ikinci kadın olmaya ikna etmek ve istediğinde eşiyle istediğinde sizinle birlikte olmak...

Her erkeğin hayali olan en az iki kadınla doyuma ulaşmak...

"Bir telefonumla kadın milletinin aklını alırım" diyebilmek ve haklı çıkmak...

Böyle net ve basit bir yaklaşımın amacını sormanız onun yaptığı şey kadar yanlış, böyle basit insanların size ulaşabilmesine izin vermekle bile büyük hata yapıyorsunuz.

İliskiniz ne kadar surmustu, neden ve ne sekilde bitmisti? Siz mi ayrildiniz?
Eski erkek arkadasiniz sevmeden gorucu usulu ile falan mi evlendi?
Karakteri nasildi, size neler yapti?

Bunlar hakkinda bir seyler soylerseniz amaci daha iyi anlasilir bence.

Bu erkekler ne kadar aciz yaratıklar yaa !!
Evlenmiş de, unutamamiş da, yanında istiyormuş... Ben karımdan hevesimi aldım, evlilik rutine bağladı yeni heyecan arıyorum demiyo da...
Eğer görüşmeye başlarsaniz zararlı çıkacak kişi sizsiniz. Ona hic bisey olmaz. Yakalanır, peşimi bırakmıyo der, karısı affeder. Siz de rezil olduğunuzla kalırsiniz. Hadi diyelim karısı affetmedi, sizle evlendi. Böyle ciğersiz bi adamla nasıl mutlu olunur ??
Yeriniz de olsam yüklü bi miktar bağış yapar, bu adamdan kurtuldugum için şükrederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…