Tekrardan görüşmek mi istedi???Bu zamana kadar her şeyin altından kendim kalkmama hatta kendimi kaldırmayıp çevreme de elimden geldiğince destek olmama, akıl dağıtmama rağmen şu günlerde kendime yeticek aklımın bile kalmadığını farkediyorum. Hiç bir şeye halim kalmadı. Çok asabi olmaya, fevri hareketlerde bulunmaya, her şeyden çok çabuk sıkılmaya başladım. Eskiden keyif aldığım her şeyden aldığım hazzı yitirdim. Kendimden çok sevdiğim, başka kimseyi o kadar sevemeyeceğim eski erkek arkadaşımın bana yaşattıkları, sonra evlenmesi bile beni bu kadar dağıtmamıştı. Geçenlerde ortaya yeniden çıktı ve ne kadar da sevsem durumdan dolayı elimin tersiyle itmek zorunda kaldım. Doğru olan her şeyi biliyorum ama artık kalbimin en ufak bir darbeyi kaldıracak hali kalmadı, çok yoruldum her şeyden kendimden başka kimsenin faydası yok kendimi toplamam lazım, çevremi de çok kırıyorum farkındayım ama kendimi düzeltmek adına ne yapabileceğim hakkında bir fikrim yok, önerisi olan ya da aynı şeyleri yaşayıp kendini düzeltmeyi başarabilmiş birileri var mı ? Asabi, sinirlilik haliyle başa çıkabilen mesela... Geçer diyenler olucak belki ama kaç senedir geçmiyor, evet unutuluyor ama en ufak şey yine etkiliyor.. Teşekkür ederim şimdiden.
Diyorsun ama bence asıl mesele bu.eski erkek arkadaşımın bana yaşattıkları, sonra evlenmesi bile beni bu kadar dağıtmamıştı.
Evet uzun bi zaman sonra tekrar ortaya çıktı
Evet aynen öyle, yanında olmamı istiyomuş.Evli olduğu halde sana ne söyledi? Görüşelim özledim falanmı?
Evet aynen öyle, yanında olmamı istiyomuş.
Ay bunların hepsi mi aynı...Evet aynen öyle, yanında olmamı istiyomuş.
Sizce amaçları ne olabilirAy bunların hepsi mi aynı...
Benimde sevip kavusamadigim kişi irtibata geçmeye calisiyor evli eee tabiki bende evliyim geçmiş geçmişte kaldı sonuçta
Bende böyleyim uzun zamandır. Ama bikaç gündür çok çok daha iyi hissediyorumBen de sizin gibiyim sanırım. Henüz kurtulabilmiş değilim. Hiçbir şey tat vermiyor artık. Eskiden ağız dolusu gülerdim dertsizdim ama şimdi çok kırılgan bir yapıya sahip oldum. Sinirlerim yıprandı çok çabuk öfkeleniyorum artık. Hiçbir şey için heveslenmiyorum. Tek tesellim uzun bir sürenin sonunda da olsa geçeceğini hayal etmek. Eğer bir daha kırılmak istemiyorsanız sizi kırmış olan kişilere şans vermeyin. İnsanlara iyilik yapın daha çok huzur dolacaksınız. Sinirlenip başkasını kırıyorsanız vicdanınızı ortaya koyun. Ben vicdan yapınca sinirimi yatıştırabiyorum. Umarım yeniden küllerinizden doğarsınız.
Bir bilsem canim ben nisanlandim diye eşiyle inat uğruna beni unutmak için evlenmiş mutlu değilmiş bilmem ne...Sizce amaçları ne olabilir
Eşine soyleyeyim o daha iyi yanında olur deseydinEvet aynen öyle, yanında olmamı istiyomuş.
Sizce amaçları ne olabilir
Bu zamana kadar her şeyin altından kendim kalkmama hatta kendimi kaldırmayıp çevreme de elimden geldiğince destek olmama, akıl dağıtmama rağmen şu günlerde kendime yeticek aklımın bile kalmadığını farkediyorum. Hiç bir şeye halim kalmadı. Çok asabi olmaya, fevri hareketlerde bulunmaya, her şeyden çok çabuk sıkılmaya başladım. Eskiden keyif aldığım her şeyden aldığım hazzı yitirdim. Kendimden çok sevdiğim, başka kimseyi o kadar sevemeyeceğim eski erkek arkadaşımın bana yaşattıkları, sonra evlenmesi bile beni bu kadar dağıtmamıştı. Geçenlerde ortaya yeniden çıktı ve ne kadar da sevsem durumdan dolayı elimin tersiyle itmek zorunda kaldım. Doğru olan her şeyi biliyorum ama artık kalbimin en ufak bir darbeyi kaldıracak hali kalmadı, çok yoruldum her şeyden kendimden başka kimsenin faydası yok kendimi toplamam lazım, çevremi de çok kırıyorum farkındayım ama kendimi düzeltmek adına ne yapabileceğim hakkında bir fikrim yok, önerisi olan ya da aynı şeyleri yaşayıp kendini düzeltmeyi başarabilmiş birileri var mı ? Asabi, sinirlilik haliyle başa çıkabilen mesela... Geçer diyenler olucak belki ama kaç senedir geçmiyor, evet unutuluyor ama en ufak şey yine etkiliyor.. Teşekkür ederim şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?