Ruhum daralıyor alışır mıyım?

Asosyalkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2021
119
157
53
Merhaba kızlar.. 10 gündür bir sıkıntıyla cebelleşirken 3 gün önce çok daha büyük bir sıkıntı daha çıktı.. buraya da açmıştım konuyu ablamın aldatılması ve çocuklarla ne yapacağını bilememesi uzun hikaye on gündür onunla meşgüldü kafam huzursuzdum üç gün önce de bir sıkıntıdan dolayı eşimin işini kaybetme ihtimali var ve ortada bir netlik bile yok sadece beklemedeyiz belirsizlik çok kötü bişey yaşayan bilir. Ruhum daralıyor elimden bişey gelmiyor sürekli huzursuzum bu problemlerin çözülmeleri de çok zor nasıl olacak sadece zaman gösterecek ama sürekli böyle de nasıl geçecek günler bilmiyorum..alışır mıyım sizce yoksa hep mi böyle olacak.. buraya yazınca biraz rahatlarım diye düşündüm konuşacak pek kimsem yok çünkü kimseye anlatamıyorum.

Hic bir sıkıntı sonsuza dek sürmez.Her karanlığın bir safagi vardir dogru sabredebilirseniz eğer bu süreclerde gececektir. Yapmanız gereken biseyler varsa yapın ama yoksa sakince beklemelisiniz. İssizlik zor evet ama gecmeyecek şeyler degil parca parca toplamda 1 bucuk yil issiz kaldik biz esimle hic bunalmadık vardir bir hayır deyip is aramaya devam ettik simdi ikimizde isimizdeyiz sukur .üzmeyin kendinizi.

Hayat birçok ihtimalle dolu. Biz daha yaşanmamış şeyleri kafamızda kurup üzülürsek ne olur? Saha hiçbir şey yaşanmadan kuruntu yapmayın.akışa güvenin. Kötü bir şey olursa da üzülmek yerine çözüme kafa yorun. Yoksa Kuruntular büyür ve gerçekleşir

Allah yardımcınız olsun. Her şey olacağına varır ve her şerde bir hayır vardır unutmayın. Kafaya takarak düşünerek bir sonuca varamazsınız. Dua edin bol bol.
Bir de kitap okuyorsanız, Dale Carnegie Üzüntüyü Bırak Yaşamaya Bak kitabını okuyun, bu tür durumlar için çok iyi.

Sıkılmanız çok normal, ama unutmayın Allah her zorluktan sonra mutlaka kolaylık verir yeter ki sağlık olsun, inşallah rabbim yardımcınız olur ve eşiniz işini kaybetmez , oldu ki kaybedersede umutsuzluğa kapılıp gitmeye gerek yok, bir kapı kapanır, başka bir kapı açılır .

Back
X