allah yardimcin olsun oncelikle. bosanmak herseye care degil tatlim. demekki sinavinda oymus senin. esini duzeltmeye calis biraz. tatli dilinle guler yuzunle. bi gun karşılık vermez iki gun vermez ama emin ol üçüncü gun verir. severek evlendik diyorsun demekki oda seni seviyordu. o yanasmiyorsa sen yanas sokul yanina zorla kolunun altina gir yolda elini tut ne bileyim daha bircok sey. ve allaha dua et esinle muhabbetinizin artmasi iicin. hemen bosanma dusunmeyin. sanki bosansan evlenecegin diger adam daha mi iyi olacak. on yargilarla dolu bi ulkede yaşıyoruz. bi konu vardi okudunmu bilmem ailesi dul diye geziye gondermemis. boyle zihniyetlerle dolu bi ulkede bosansan da rahat edemezsn. o yuzden sabret dua et dusun bol bol nerede yanlis yapiyoruz diye.
Ben bosanmis bir kadin degilim. Ama yine de elalem ne der demezdim mutsuz olsaydim. Calisiyor musunuz? Esinizle sorunlariniz icin gereken herseyi yaptınız mi? Duzelmeyeceginden eminseniz, kendi ayaklarinizin ustunde durabiliyorsaniz neden pisman olasiniz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?