Ruhum daralıyor bu iş yerinde.

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.349
3.499
133
Devlet dairelerinin rutin yaşantısını bilirsiniz.Burası benim ekmek teknem (fakat ben bu iş yerini sevmiyorum) dedikodu yuvası:sinirli:hergün istemsiz geliyorum buraya.Hayatımda değişiklikler istiyorum (tatil ,kurs,spor yamaç paraşütü ,yurtdışı turu)Bebeciklerim ufak.Zaman varsa para yok,Para varsa zaman yok ot gibi yaşayıp gidiyorum ev ve ruh sıkıcı iş yerim arasında.Alışveriş yapmak ve haftada bir deniz havası solumaktan başka yaptıgım bişey yok .Bunaldım:KK14::KK14:
Dipnot:Namusa varan kötü yorumlar yapılabiliyor çok üzücü maalesef :(

Son düzenleme:
Dedikodusuz işyeri arıyorsanız tek kişilik bir esnaf olacaksınız.
İkinci kişinin olduğu heryerde dedikodu da vardır,kuyu kazmaca da.
Hayat böyle,inanın hiç kimse hayatından memnun değil, sağlığımıza ve elimizdeki güzelliklere şükredip yaşamaya devam ediyoruz işte.

Dedikodusuz işyeri arıyorsanız tek kişilik bir esnaf olacaksınız.
İkinci kişinin olduğu heryerde dedikodu da vardır,kuyu kazmaca da.
Hayat böyle,inanın hiç kimse hayatından memnun değil, sağlığımıza ve elimizdeki güzelliklere şükredip yaşamaya devam ediyoruz işte.
Laale Laale seni sever fikirlerini takdir ederim her zaman sağlığım için herzaman şükrederim ama kendime nasıl fırsat yaratacağiimi bilmiyorum İş yerime de ortamından dolayı isteksiz geliyorum cnm.

Laale Laale seni sever fikirlerini takdir ederim her zaman sağlığım için herzaman şükrederim ama kendime nasıl fırsat yaratacağiimi bilmiyorum İş yerime de ortamından dolayı isteksiz geliyorum cnm.
Teşekkür ederim.
Ben de bayıla bayıla gelmiyorum işe.
Ama çözüm olmadığı için kafama takmıyorum.
İnsanlarla az muhatap oluyorum,işime yoğunlaşıyorum,boş vakitlerimde burada takılıyorum,akşam olunca da eyvallah evimize uçuyorum!

Teşekkür ederim.
Ben de bayıla bayıla gelmiyorum işe.
Ama çözüm olmadığı için kafama takmıyorum.
İnsanlarla az muhatap oluyorum,işime yoğunlaşıyorum,boş vakitlerimde burada takılıyorum,akşam olunca da eyvallah evimize uçuyorum!
Meslektaşız sanırm :)

Çoğunluğun olduğu her yerde dedikodu vardır. Kamu ya da özel farketmez.
Kamu kurumlarında bir nebze belki daha fazladır. Özellikle boş vakti çok olan kurumlarda.

Yapmak istediklerini ve yapamadıklarını o kadar iyi anlıyorum ki!

Bekarken elimden geldiğince yapmıştım.
Nasılsa bir gün yapmaya fırsat bulamam diye.
Ki o günlerdeyim. Hem maddi hem manevi olarak yapamıyorum.

Maddiyat yine çok etkilemiyor.
Paranı biriktir. Kafandaki şey her ne ise onun için ufak ufak biriktir.
Bir de cesur ol.
Yapmaktan kaçma!
Yok çocuk var yok şu var derken ömür geçiyor.
Sana kalan hiç bir şey.

Annem senelerce ev almak istedi. Biriktirdi biriktirdi 55 yaşında aldı evi. Ama kanser hastası belki o evde bir sene oturamayacak kim bilir.

Bunları da düşün.

Kim güle oynaya işe gidiyor ki?? :) Benimde maaaş sıkıntısı çektiğim için canım sıkılıyor bu aralar. Genede akşamları ve hafta sonlarını değerlendirmeye çalışıyoruz. Bende teknikerim :)

valla bizim aile şirketimiz
ben bile işe severek gelmiyorum
beni de çalıştığımız firmalar bezdiriyor
yüzlerce müdürüm var gibi hissediyorum

Bende çok bunaldım buradan insanlardan Herşeyden bunaldım artık . Ayrılmak istiyorum buradan ama nasıl başka iş hemen bulamam :( of çok çıkmazdayım

İşe yeni girdim. Onlarca kitaplar deneme sınavları sonra mülakat ıdı vıdı süreçler derken sonunda atandığım için şükrediyorum sonsuz kere. Dedikoducu boş insanları da daha doğrusu genel olarak ‘insanları’ da takmamaya çalışıyorum. Eşim, ailem, bir iki arkadaşım gerisi boş.

Oranın patronu sensin ağırlığını koy derim.
kime koyacağım :)
müşterilere mi
koyarsak hepsi başka firmalara yönelir biz de aç kalırız:)
müşteri kazanmak çok zor kaybetmek çok kolay
bizim gibi yüzlerce firma var , müşteriyi elde tutabilmek için hep alttan almak zorundayız

Back
X