Ruhum daralıyor bu iş yerinde.

kime koyacağım :)
müşterilere mi
koyarsak hepsi başka firmalara yönelir biz de aç kalırız:)
müşteri kazanmak çok zor kaybetmek çok kolay
bizim gibi yüzlerce firma var , müşteriyi elde tutabilmek için hep alttan almak zorundayız
pardıon firmalarla haşir neşirsiniz sandım ben müşteri veli nimet orası ayrı.:cool:

İşe yeni girdim. Onlarca kitaplar deneme sınavları sonra mülakat ıdı vıdı süreçler derken sonunda atandığım için şükrediyorum sonsuz kere. Dedikoducu boş insanları da daha doğrusu genel olarak ‘insanları’ da takmamaya çalışıyorum. Eşim, ailem, bir iki arkadaşım gerisi boş.
Canım içtiğimiz sigaradan tutun giydiğimiz kıyafete kadar göze batıyor ya .

yoo hain değilim meslek kutsal fakat ortam boş o anlamda dedim.

estağfurullah ne haini :KK43: ama o dedikoduların beteri var özel sektörde ondan dedimmm .
Bir de ah o bitmeyen mesai saatleri için :KK12:
İnanın özel sektörde beterin beteri var her açıdan ....takmayın kimseyi kafanıza kapatın kulakları...:eğlence:

estağfurullah ne haini :KK43: ama o dedikoduların beteri var özel sektörde ondan dedimmm .
Bir de ah o bitmeyen mesai saatleri için :KK12:
İnanın özel sektörde beterin beteri var her açıdan ....takmayın kimseyi kafanıza kapatın kulakları...:eğlence:
haklısın cnm verdiğin moral için tşkr ederim:rapci:

başlığı görünce ''benimdeeeeeee'' diye bagırmaya geldim:olamaz::olamaz:
siz dedikoduyu bide özel sektörde görün işin kötüsü bende alıştım kendimi konuların ortasında buluyorum
yani tam olarak tecavüz kacınılmazdı zevk almaya çalışıyorum:skandal:

başlığı görünce ''benimdeeeeeee'' diye bagırmaya geldim:olamaz::olamaz:
siz dedikoduyu bide özel sektörde görün işin kötüsü bende alıştım kendimi konuların ortasında buluyorum
yani tam olarak tecavüz kacınılmazdı zevk almaya çalışıyorum:skandal:
bende zevk almaya çalışayım bari başka seçeneğim yok ki.:KK53:

Hemen bir değişiklik yapıyor ve yazıyorum...
“Benim mesaim 24 saat sürüyor.
Yatağımdan kalktığımda başlıyorum rutinime.
Hergün bir robot gibi aynı şeyleri tekrarlıyorum.
Paramda var çok şükür.
Vaktimde var.
Herşeyim tamam değil mi???
Ama benim bir klavuzum yok... Bilmiyorum nasıl yapacağımı...”

Bu bir makaleden alıntıdır hanımlar.Dilerim işinize yarar...
Benim çok yaradı tam bir aydır çok şükür harika motivasyonlu yaşıyorum ve inanın çok huzurlu ve mutluyum...

haftada bir deniz havası soluyosan bence yine iyi.

ayrıca kimse her hafta sonu etkinlikten etkinliğe koşmuyor ki burada. soyadımız sabancı değil nihayetinde. elimizdekilerle yetinmeliyiz. ayrıca yapılabilecek daha az masraflı şeyler var, onlara yönelebilirsiniz.

Hemen bir değişiklik yapıyor ve yazıyorum...
“Benim mesaim 24 saat sürüyor.
Yatağımdan kalktığımda başlıyorum rutinime.
Hergün bir robot gibi aynı şeyleri tekrarlıyorum.
Paramda var çok şükür.
Vaktimde var.
Herşeyim tamam değil mi???
Ama benim bir klavuzum yok... Bilmiyorum nasıl yapacağımı...”

Bu bir makaleden alıntıdır hanımlar.Dilerim işinize yarar...
Benim çok yaradı tam bir aydır çok şükür harika motivasyonlu yaşıyorum ve inanın çok huzurlu ve mutluyum...
Benimde işime yarıycak tşkr ederim motivasyonumu yükseltici kitaplarda okuyorum.Hem nabzım yükseliyor hem motivasyonum:KK47:

haftada bir deniz havası soluyosan bence yine iyi.

ayrıca kimse her hafta sonu etkinlikten etkinliğe koşmuyor ki burada. soyadımız sabancı değil nihayetinde. elimizdekilerle yetinmeliyiz. ayrıca yapılabilecek daha az masraflı şeyler var, onlara yönelebilirsiniz.
benim hafta sonumda yok aşkım öğle arası yapıyorum ne yapıyorsam hafta sonu evde mesai yapabiliyorum sadece.Demek ki herkes vbenim gibi.KK kadınları hafta sonu gezmelerdedir diye tahmin ediyordum ben :tokat:

Bizim burada içi geçmiş daha cok oldugu için koca karı dedikodusu daha çok mevcut:deli: çıtır çıtır hatunlar olsa ammena.:KK51:
o yönden şanslıyım sanırım fabrikanın ofislerinde yaş ortalaması 26 falan sen düşün ortalıkta dönenleri:deli:
kimse inkar etmesin yani kadınız doğamızda var bu dedikodu bende istemezdim böyle olsun:kahve:

Turkish Delight Turkish Delight benim çocuğum bile yok (: Vakit var madden de çok şükür ama bende bulamıyorum doğru adımları...Ve inan vakit hiç bir zaman yetmiyor gün 30 saat olsa işte haftasonları da 50 saat olunca olur gibi gibi hahahah (:

Yaz boyu etkinlik kovaladım ben annem o neydi öyle git gel hazırlan tükeniyor insan bu defa da evde pinekleme nasıl keyifli geliyor (:

Bence bir hafta hareket bir hafta sakinlik mottosu tutuyor ;)

benim hafta sonumda yok aşkım öğle arası yapıyorum ne yapıyorsam hafta sonu evde mesai yapabiliyorum sadece.Demek ki herkes vbenim gibi.KK kadınları hafta sonu gezmelerdedir diye tahmin ediyordum ben :tokat:

yoo ben valla bekarım, ailemle yaşıyorum. hafta içi nadiren. hafta sonu da iki haftada bi çıkıyorum. öyle aşırı sosyal değilim yani. bu sene bi tatil yaptım şükür, başka yok :) hafta sonu ne mesaisi, çocuklar mı, temizlik vs mi? eğer öyleyse bi hafta iizn ver kendine ev pis kalsın gez toz yani.

o yönden şanslıyım sanırım fabrikanın ofislerinde yaş ortalaması 26 falan sen düşün ortalıkta dönenleri:deli:
kimse inkar etmesin yani kadınız doğamızda var bu dedikodu bende istemezdim böyle olsun:kahve:
hayatım sizin ded,kodunuz Ayşenin fiziği güzel,X kıyefeti iddalı platform ve ruj muhabbetidir.Bizim burası ben Üstüm o Ast ,iş hırsı,o çalışmıyor muhabbeti.

Turkish Delight Turkish Delight benim çocuğum bile yok :-) Vakit var madden de çok şükür ama bende bulamıyorum doğru adımları...Ve inan vakit hiç bir zaman yetmiyor gün 30 saat olsa işte haftasonları da 50 saat olunca olur gibi gibi hahahah :-)

Yaz boyu etkinlik kovaladım ben annem o neydi öyle git gel hazırlan tükeniyor insan bu defa da evde pinekleme nasıl keyifli geliyor :-)

Bence bir hafta hareket bir hafta sakinlik mottosu tutuyor :KK66:
ahh gençlik bekarlık bu olsa gerek :) darısı bana

Parası ve sağlığı yerinde olan müsait zamanlarda geziyordur tabii.
Gezmek dediğiniz zaten aileyle yenilen yemek,bir kahve,sinema.
Artık zevke kalmış.

Back
X