- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Turkish Delight
ow hiç hoslanmamhayatım sizin ded,kodunuz Ayşenin fiziği güzel,X kıyefeti iddalı platform ve ruj muhabbetidir.Bizim burası ben Üstüm o Ast ,iş hırsı,o çalışmıyor muhabbeti.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ow hiç hoslanmamhayatım sizin ded,kodunuz Ayşenin fiziği güzel,X kıyefeti iddalı platform ve ruj muhabbetidir.Bizim burası ben Üstüm o Ast ,iş hırsı,o çalışmıyor muhabbeti.
evi önemsemiyorum eskisi kadar ama 2 bucuk yaşında bebeklede çıkılmıyor hani.nerdeeee?Allahtan oğlum büyüdü.yoo ben valla bekarım, ailemle yaşıyorum. hafta içi nadiren. hafta sonu da iki haftada bi çıkıyorum. öyle aşırı sosyal değilim yani. bu sene bi tatil yaptım şükür, başka yok :) hafta sonu ne mesaisi, çocuklar mı, temizlik vs mi? eğer öyleyse bi hafta iizn ver kendine ev pis kalsın gez toz yani.
ahh gençlik bekarlık bu olsa gerek :) darısı bana
bu tür zevkkler bana uzak canım cocukların büyümesi lazım ancak.Parası ve sağlığı yerinde olan müsait zamanlarda geziyordur tabii.
Gezmek dediğiniz zaten aileyle yenilen yemek,bir kahve,sinema.
Artık zevke kalmış.
evi önemsemiyorum eskisi kadar ama 2 bucuk yaşında bebeklede çıkılmıyor hani.nerdeeee?Allahtan oğlum büyüdü.
en güzelini yapıyon kız heriflerin canını çıkartmalı haniBekar değilim kiadamı da peşimde helak ediyorum
dahası bende pek genç değilim 30 lara geçtim yani
Dilerim en kısa sürede huzurlanın
![]()
Çocuklar büyüyünce insan yaşlanıyor.bu tür zevkkler bana uzak canım cocukların büyümesi lazım ancak.
kışında güzel oluyor aslında deniz yetiyor kış dahi olsa.niye çıkılmasın ki? hadi şimdi kış ama yazın çıkın deniz de varmış dolaşın sahil kenarında. yani hayat sadece lüks eğlencelerden ibaret değil ki.
cocukların okul çagına gelmesi yeterli bence.O kadar ertelememek lazım hayatı.Çocuklar büyüyünce insan yaşlanıyor.
Ben kendi anne babama bakıyorum,benim yaptıklarıma özeniyorlar ama yaş olarak uygun değiller ki o şekilde yaşamaya.
Tabii sizin nasıl bir zevkiniz var bilmiyorum da...
Dedim ya nasıl bir zevkiniz olduğunu bilemediğim için havaya konuşuyorum.cocukların okul çagına gelmesi yeterli bence.O kadar ertelememek lazım hayatı.
etkiliyor çünkü benim hakkımda dakonuşuluyor.ow hiç hoslanmamonun calışmaması beni kötü etkilemiyosa ben ne karısırım ki yap işini cık
Onlarla yapılacak herşey bi sinema ,yemek,vs.Dedim ya nasıl bir zevkiniz olduğunu bilemediğim için havaya konuşuyorum.
Okul çağına gelen çocuklar anne babaya çok ihtiyaç duyuyorlar gördüğüm kadarıyla.
İlginç bir düşünce anlayışınız var.
Okul çağındayken de bunları yapmak isteyecekler,ne farkedecek?Onlarla yapılacak herşey bi sinema ,yemek,vs.
onları hiçbir zaman ihmal edemem ki ben öyle bir lüksüm yok bunlarher zaman yapılacak şeyler değil dersleri ve yaz tatilleri gibi boş zamanlarda.Onları bırakıp kendi zevkime düşmek aslaaOkul çağındayken de bunları yapmak isteyecekler,ne farkedecek?
Aksine ergenliğe ulaştıklarında daha çok ilgilenmeniz gerekmez mi onlarla?
Kimle,nerede,neler yapıyorlar diye?
Onlar büyüdü ben de gezeyim diye mi düşünüyorsunuz gerçekten anlamadım ben?
Enerjim yok değil fakat İş yeri insanın gündelik yaşamını etkiliyor ailemizden daha çok buradayız ne de olsa.Benim gibi çok düşünen var burada bir tek ben değilim.bende kamuda çalışıyorum.hani sözde zaman boldu.8.30 -17.30 olan memurlar zor dayanırken. biz 10 saat çalışıyoruz.yaranma kısmını geçtim zaten.dedikoduyu da az insanla muhatap olduğum için duymamış oluyorum. kimseden hayır beklemeyi de kestim.mesai dolunca üstümüzden tır geçmiş gibi hayattan soğumuş gibi çıkıyoruz.hani ortada atomu bölecek bir şeyde yok.gündeki aksiyonumuz.işçi ve memurların icat ettiği sorunlar ego tatmini.hani özel sektörde de bu var insanın iliğini çekene kadar koştururlar.ee bu kadar halsiz ve ruhsuz olduğumu hatırlamıyorum. eski çalıştığım yerlerde.sizde bir kamu çalışsanısınız neden böyle oluyor.sanki yaşamaya enerjim yok.
Özele göre veli nimet orası kesin.Belkide kendime zaman ayıramadığımdan bunaldım artık yansıtır oldum.çalışmak iyi bir şey olsa üstüne para vermezlerdikim severek isteyerek çalışıyor ki? her şey ekonomik özgürlük için. iş dışındaki zamanlarda evli ve çocuklu iseniz bunun beraberinde getirdiği sorumluluklardan dolayı o saydığınız kurs, spor vs sosyalleşmelere zaman kalmıyor zaten. kamuda memursanız tatiliniz çoktur. özel sektör çalışanlarına göre kendinizi şanslı sayabilirsiniz.
Boşvermek zorundaym aynen.Biz iş yerinde az dedikodusuZ günlerde şaşırıyoruz oyle bir yer malesef :) tam 2 yıl ağlayarak gittim ise. Sabredin elden birsey gelmiyor