Ruhum daralıyor bu iş yerinde.

hayatım sizin ded,kodunuz Ayşenin fiziği güzel,X kıyefeti iddalı platform ve ruj muhabbetidir.Bizim burası ben Üstüm o Ast ,iş hırsı,o çalışmıyor muhabbeti.
ow hiç hoslanmam :işsiz: onun calışmaması beni kötü etkilemiyosa ben ne karısırım ki yap işini cık

yoo ben valla bekarım, ailemle yaşıyorum. hafta içi nadiren. hafta sonu da iki haftada bi çıkıyorum. öyle aşırı sosyal değilim yani. bu sene bi tatil yaptım şükür, başka yok :) hafta sonu ne mesaisi, çocuklar mı, temizlik vs mi? eğer öyleyse bi hafta iizn ver kendine ev pis kalsın gez toz yani.
evi önemsemiyorum eskisi kadar ama 2 bucuk yaşında bebeklede çıkılmıyor hani.nerdeeee?Allahtan oğlum büyüdü.

evi önemsemiyorum eskisi kadar ama 2 bucuk yaşında bebeklede çıkılmıyor hani.nerdeeee?Allahtan oğlum büyüdü.

niye çıkılmasın ki? hadi şimdi kış ama yazın çıkın deniz de varmış dolaşın sahil kenarında. yani hayat sadece lüks eğlencelerden ibaret değil ki.

bu tür zevkkler bana uzak canım cocukların büyümesi lazım ancak.
Çocuklar büyüyünce insan yaşlanıyor.
Ben kendi anne babama bakıyorum,benim yaptıklarıma özeniyorlar ama yaş olarak uygun değiller ki o şekilde yaşamaya.
Tabii sizin nasıl bir zevkiniz var bilmiyorum da...

Çocuklar büyüyünce insan yaşlanıyor.
Ben kendi anne babama bakıyorum,benim yaptıklarıma özeniyorlar ama yaş olarak uygun değiller ki o şekilde yaşamaya.
Tabii sizin nasıl bir zevkiniz var bilmiyorum da...
cocukların okul çagına gelmesi yeterli bence.O kadar ertelememek lazım hayatı.

cocukların okul çagına gelmesi yeterli bence.O kadar ertelememek lazım hayatı.
Dedim ya nasıl bir zevkiniz olduğunu bilemediğim için havaya konuşuyorum.
Okul çağına gelen çocuklar anne babaya çok ihtiyaç duyuyorlar gördüğüm kadarıyla.
İlginç bir düşünce anlayışınız var.

Dedim ya nasıl bir zevkiniz olduğunu bilemediğim için havaya konuşuyorum.
Okul çağına gelen çocuklar anne babaya çok ihtiyaç duyuyorlar gördüğüm kadarıyla.
İlginç bir düşünce anlayışınız var.
Onlarla yapılacak herşey bi sinema ,yemek,vs.

bende kamuda çalışıyorum.hani sözde zaman boldu.8.30 -17.30 olan memurlar zor dayanırken. biz 10 saat çalışıyoruz.yaranma kısmını geçtim zaten.dedikoduyu da az insanla muhatap olduğum için duymamış oluyorum. kimseden hayır beklemeyi de kestim.mesai dolunca üstümüzden tır geçmiş gibi hayattan soğumuş gibi çıkıyoruz.hani ortada atomu bölecek bir şeyde yok.gündeki aksiyonumuz.işçi ve memurların icat ettiği sorunlar ego tatmini.hani özel sektörde de bu var insanın iliğini çekene kadar koştururlar.ee bu kadar halsiz ve ruhsuz olduğumu hatırlamıyorum. eski çalıştığım yerlerde.sizde bir kamu çalışsanısınız neden böyle oluyor.sanki yaşamaya enerjim yok.

Onlarla yapılacak herşey bi sinema ,yemek,vs.
Okul çağındayken de bunları yapmak isteyecekler,ne farkedecek?
Aksine ergenliğe ulaştıklarında daha çok ilgilenmeniz gerekmez mi onlarla?
Kimle,nerede,neler yapıyorlar diye?
Onlar büyüdü ben de gezeyim diye mi düşünüyorsunuz gerçekten anlamadım ben?

Okul çağındayken de bunları yapmak isteyecekler,ne farkedecek?
Aksine ergenliğe ulaştıklarında daha çok ilgilenmeniz gerekmez mi onlarla?
Kimle,nerede,neler yapıyorlar diye?
Onlar büyüdü ben de gezeyim diye mi düşünüyorsunuz gerçekten anlamadım ben?
onları hiçbir zaman ihmal edemem ki ben öyle bir lüksüm yok bunlarher zaman yapılacak şeyler değil dersleri ve yaz tatilleri gibi boş zamanlarda.Onları bırakıp kendi zevkime düşmek aslaa:bicak:

çalışmak iyi bir şey olsa üstüne para vermezlerdi :işsiz: kim severek isteyerek çalışıyor ki? her şey ekonomik özgürlük için. iş dışındaki zamanlarda evli ve çocuklu iseniz bunun beraberinde getirdiği sorumluluklardan dolayı o saydığınız kurs, spor vs sosyalleşmelere zaman kalmıyor zaten. kamuda memursanız tatiliniz çoktur. özel sektör çalışanlarına göre kendinizi şanslı sayabilirsiniz.

bende kamuda çalışıyorum.hani sözde zaman boldu.8.30 -17.30 olan memurlar zor dayanırken. biz 10 saat çalışıyoruz.yaranma kısmını geçtim zaten.dedikoduyu da az insanla muhatap olduğum için duymamış oluyorum. kimseden hayır beklemeyi de kestim.mesai dolunca üstümüzden tır geçmiş gibi hayattan soğumuş gibi çıkıyoruz.hani ortada atomu bölecek bir şeyde yok.gündeki aksiyonumuz.işçi ve memurların icat ettiği sorunlar ego tatmini.hani özel sektörde de bu var insanın iliğini çekene kadar koştururlar.ee bu kadar halsiz ve ruhsuz olduğumu hatırlamıyorum. eski çalıştığım yerlerde.sizde bir kamu çalışsanısınız neden böyle oluyor.sanki yaşamaya enerjim yok.
Enerjim yok değil fakat İş yeri insanın gündelik yaşamını etkiliyor ailemizden daha çok buradayız ne de olsa.Benim gibi çok düşünen var burada bir tek ben değilim.:dua:

çalışmak iyi bir şey olsa üstüne para vermezlerdi :işsiz: kim severek isteyerek çalışıyor ki? her şey ekonomik özgürlük için. iş dışındaki zamanlarda evli ve çocuklu iseniz bunun beraberinde getirdiği sorumluluklardan dolayı o saydığınız kurs, spor vs sosyalleşmelere zaman kalmıyor zaten. kamuda memursanız tatiliniz çoktur. özel sektör çalışanlarına göre kendinizi şanslı sayabilirsiniz.
Özele göre veli nimet orası kesin.Belkide kendime zaman ayıramadığımdan bunaldım artık yansıtır oldum.

Back
X