- 2 Şubat 2017
- 3.349
- 3.499
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
senin bebişin de var boşver rahat olsun evde yoruluyorsun bari işte rahat ol.parana bak.Ben napaym ya kızlar..
cok sıkıcı bir işim var..
bütün gün yalnızım ne gelen var ne iş ..
gelseler bile maksimim 3 kişi hemen hallediyorum işlerini..
başkan deseniz ayda 1 gelir ne yaptın ne ettin tamam..
banka postana vs işleri olur
aylık dosya evrak kayıt işleri felan
ama onun harici hep bosum..
sadece pc var vakit geçirebildiğim iş yerim koca bir tarlaya bakıyor
ölsem gitsem kimsenin haberi olmaz
Pek Şanslı biri Değilim o Yüzden korkuyorumşansına kalmış canım daha iyisi de olabilir daha kötüsü de.
ah canm ya aldıgım asgari ücret onuda anneme veriyorum yarısını bana kalan 750 tl birde sigortam yatıyor işte..senin bebişin de var boşver rahat olsun evde yoruluyorsun bari işte rahat ol.parana bak.
Allah yardımcın olsun cnm çalışman evde kalmandan iyi emin ol.ah canm ya aldıgım asgari ücret onuda anneme veriyorum yarısını bana kalan 750 tl birde sigortam yatıyor işte..
ne yapaym maddiyatsızlık 750 tl bile muhtaç ediyor insanı
Şimdilik idare et ilerde iyisi olursa neden olmasın korkma.Pek Şanslı biri Değilim o Yüzden korkuyorum
Keske bende is yerinde yalniz olsam isim rahat oturyrm ama hep diken ustunde stresli bir is geln gdn oluyo tek olsam istedgm gibi hareket eder kafam rahat olurdu.Tek oldugun icin sanslisin benceBen napaym ya kızlar..
cok sıkıcı bir işim var..
bütün gün yalnızım ne gelen var ne iş ..
gelseler bile maksimim 3 kişi hemen hallediyorum işlerini..
başkan deseniz ayda 1 gelir ne yaptın ne ettin tamam..
banka postana vs işleri olur
aylık dosya evrak kayıt işleri felan
ama onun harici hep bosum..
sadece pc var vakit geçirebildiğim iş yerim koca bir tarlaya bakıyor
ölsem gitsem kimsenin haberi olmaz
ama boş boş oturmak ve yalnız olmak hiç birşey yapmamak cok sıkıcı biliyormusunz insanlı psikolojk olarak ciddi anlammda cok kötü yapıyorKeske bende is yerinde yalniz olsam isim rahat oturyrm ama hep diken ustunde stresli bir is geln gdn oluyo tek olsam istedgm gibi hareket eder kafam rahat olurdu.Tek oldugun icin sanslisin bence
kitap oku ,gazate oku,sosyal medyaya ttakıl oku ders çalış vs.ama boş boş oturmak ve yalnız olmak hiç birşey yapmamak cok sıkıcı biliyormusunz insanlı psikolojk olarak ciddi anlammda cok kötü yapıyor
Dizi izle kitap oku birseyler bul kndine dicem ama gene zamn gecmez.Kafan rahatsa katlncn yapck bisey yok cnmama boş boş oturmak ve yalnız olmak hiç birşey yapmamak cok sıkıcı biliyormusunz insanlı psikolojk olarak ciddi anlammda cok kötü yapıyor
Bilmiyorum ya kışın ortasında da işsiz kalmak istemiyorum ama burada da bunaldım artık çslışmak istemiyorum dinlenmek istiyorum biraz .Şimdilik idare et ilerde iyisi olursa neden olmasın korkma.
bunları yapmaktanda sıkılıyor insan artık. 1 gün değil 2 gün değil..kitap oku ,gazate oku,sosyal medyaya ttakıl oku ders çalış vs.
Haklısın daha sonra işini değiştirebilirsin mesela.bunları yapmaktanda sıkılıyor insan artık. 1 gün değil 2 gün değil..
Daha sonra o zaman çalışmak evde oturmaktan çok daha iyi emin ol.Bilmiyorum ya kışın ortasında da işsiz kalmak istemiyorum ama burada da bunaldım artık çslışmak istemiyorum dinlenmek istiyorum biraz .
Biliyorumdaha s
Daha sonra o zaman çalışmak evde oturmaktan çok daha iyi emin ol.
yogunluk bu tür şeyleri düşünmeye zaman bırakmıyor.22.30a kadar çalışmaya başladım ve böyle de gidecek sanırım. Keşke sıkılsam ya. Aynı rutinde boğuluyorum diye üzülsem. Hergün ayrı bir atraksiyon var hayatımda. En son ne zaman her şey yolunda dedim hatırlamıyorum. Hep acil, hep hemen halledilmesi gereken şeyler. Hepsinde ayrı bir sorun uğraş dur iyivegüçlüol.
ne güzel ohh bol keyifler dilerim.Bugun en yogun gunumdu sklmaya vakit kalmadi
Bende namusa varan edepsiz dedikkodulardan bıktım artık.esas sorun bu.ben de çok sıkılıyorum odadakiler kafa dengim değil .delirmelerdeyim sarmıyo bacım sarmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?