Ruhum daralıyor bu iş yerinde.

senin bebişin de var boşver rahat olsun evde yoruluyorsun bari işte rahat ol.parana bak.

Keske bende is yerinde yalniz olsam isim rahat oturyrm ama hep diken ustunde stresli bir is geln gdn oluyo tek olsam istedgm gibi hareket eder kafam rahat olurdu.Tek oldugun icin sanslisin bence

Keske bende is yerinde yalniz olsam isim rahat oturyrm ama hep diken ustunde stresli bir is geln gdn oluyo tek olsam istedgm gibi hareket eder kafam rahat olurdu.Tek oldugun icin sanslisin bence
ama boş boş oturmak ve yalnız olmak hiç birşey yapmamak cok sıkıcı biliyormusunz insanlı psikolojk olarak ciddi anlammda cok kötü yapıyor

22.30a kadar çalışmaya başladım ve böyle de gidecek sanırım. Keşke sıkılsam ya. Aynı rutinde boğuluyorum diye üzülsem. Hergün ayrı bir atraksiyon var hayatımda. En son ne zaman her şey yolunda dedim hatırlamıyorum. Hep acil, hep hemen halledilmesi gereken şeyler. Hepsinde ayrı bir sorun uğraş dur iyivegüçlüol.

yogunluk bu tür şeyleri düşünmeye zaman bırakmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…