Ruhum daralıyor bu iş yerinde.

deniz

deniz kenarında değilim canım Merkezdeyiz.
Şehir olarak dedim zaten, denize kıyısı var yani değil mi?:KK45: Millet ölüyor denizi olan şehire atanmak için görüyorum hep. Ya o da olmasaydı? Biz de yıllık izinlerde bayram tatillerinde 3 4 günlük tatillerde ancak gezebiliyoruz. Siz izinde de mi gidemiyorsunuz bi yerlere?

Devlet dairelerinin rutin yaşantısını bilirsiniz.Burası benim ekmek teknem (fakat ben bu iş yerini sevmiyorum) dedikodu yuvası:sinirli:hergün istemsiz geliyorum buraya.Hayatımda değişiklikler istiyorum (tatil ,kurs,spor yamaç paraşütü ,yurtdışı turu)Bebeciklerim ufak.Zaman varsa para yok,Para varsa zaman yok ot gibi yaşayıp gidiyorum ev ve ruh sıkıcı iş yerim arasında.Alışveriş yapmak ve haftada bir deniz havası solumaktan başka yaptıgım bişey yok .Bunaldım:KK14::KK14:
malasef hepimizin hayatı aynı rutinde bebeciklein varmış hayatında olan olmayan herşey için şükretmeye başlayarak mutlu olmaya başlayabilirsin :KK14::KK14:

Şehir olarak dedim zaten, denize kıyısı var yani değil mi?:KK45: Millet ölüyor denizi olan şehire atanmak için görüyorum hep. Ya o da olmasaydı? Biz de yıllık izinlerde bayram tatillerinde 3 4 günlük tatillerde ancak gezebiliyoruz. Siz izinde de mi gidemiyorsunuz bi yerlere?
ayne bende öyleyim bayram seyran olucakta ancak olsun deniz bana yeter.

Her yerde dedikodu var, buna bir oneri sunamiyorum.
Ozel sektorde mesai var, yine hayallerinizi gerceklestiremezsiniz. Esnafin zaten pazar gunu tatildir, onun disinda surekli isin basinda olmak zorundalar. Bence kulaklarinizi kapatip, hic biseyi gormeyin

Devlet dairelerinin rutin yaşantısını bilirsiniz.Burası benim ekmek teknem (fakat ben bu iş yerini sevmiyorum) dedikodu yuvası:sinirli:hergün istemsiz geliyorum buraya.Hayatımda değişiklikler istiyorum (tatil ,kurs,spor yamaç paraşütü ,yurtdışı turu)Bebeciklerim ufak.Zaman varsa para yok,Para varsa zaman yok ot gibi yaşayıp gidiyorum ev ve ruh sıkıcı iş yerim arasında.Alışveriş yapmak ve haftada bir deniz havası solumaktan başka yaptıgım bişey yok .Bunaldım:KK14::KK14:
ben o deniz havasını da alamıyorum ya. :(

bence halinize şükür etmelisiniz ben öyle yaparak avutuyorum kendimi.. iyi yanlarından bakın herşeye
saglıgınz yerinde
evlatlarınız var pırlanta gibi..
en azından onlarla birlikte birşeyler yapabiliyorsunuz
iyi kötü bir işiniz var geliriniz var maddi anlamda rahatsınız.

evde daha cok mutluyum bebişlerleEn Büyük TÜRKİYE
bende evde elimde kahvemle tvnin karşısında bilumum saçma evlilik olay yeri programlarını seyrederken çok mutluyum işim sıkıcı değil ama hersabah hazırlan çık zor gelio bazen ama şükürler olsun iyiki bir işim var çalışıyorum bebişte çok istouruz inşşalh olur

bence halinize şükür etmelisiniz ben öyle yaparak avutuyorum kendimi.. iyi yanlarından bakın herşeye
saglıgınz yerinde
evlatlarınız var pırlanta gibi..
en azından onlarla birlikte birşeyler yapabiliyorsunuz
iyi kötü bir işiniz var geliriniz var maddi anlamda rahatsınız.
Allah sağlık versin önce kesinlikle:KK54:

bende evde elimde kahvemle tvnin karşısında bilumum saçma evlilik olay yeri programlarını seyrederken çok mutluyum işim sıkıcı değil ama hersabah hazırlan çık zor gelio bazen ama şükürler olsun iyiki bir işim var çalışıyorum bebişte çok istouruz inşşalh olur
bunların hayalini çok kuruyoruz evde keyif yapmakikahve içmek ama yine de çalışmak büyük nimet ortam hariç.:dondurma:

Ben napaym ya kızlar..
cok sıkıcı bir işim var..
bütün gün yalnızım ne gelen var ne iş ..
gelseler bile maksimim 3 kişi hemen hallediyorum işlerini..
başkan deseniz ayda 1 gelir ne yaptın ne ettin tamam..
banka postana vs işleri olur
aylık dosya evrak kayıt işleri felan
ama onun harici hep bosum..
sadece pc var vakit geçirebildiğim iş yerim koca bir tarlaya bakıyor :işsiz:
ölsem gitsem kimsenin haberi olmaz :ruh:

Back
X