- 22 Kasım 2010
- 11.362
- 20.400
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Ilk bebegimi 11 haftalikken kalp atislari durduğu icin kaybettim şimdi tekrar hamileyim. 33.haftaya geldik cok sukur. Zaman zaman yorulduğumda gelen lekelenmeleri saymazsak genel olarak iyi giden bir hamileligim var. Ancak içimdeki korkuları bir türlü atamiyorum. Devamlı bu bebegimin de kalbi duracakmış endişesi tasiyorum. Hareketlerini hissedene kadar hemen her hafta acildeydim. Şimdi de biraz az hareket etse acaba kordon mu dolandı acaba beslenemiyor mu vs surekli takacak bir sey buluyorum daha bugun gene gittim acile.artik esim ailem bunaldılar hakli olarak. Eşimi de panikletiyorum Cogu zaman. Bir sure psikologa gittim gittigim psikologun da 8 ayıkken bebegimin karnnda oldugunu ogrendim. Aslında bunu bana kendi acılı sürecini nasil atlattığını örneklendirmek icin anlatmıştı ama ben kaybetmis olusuna cok taktım. Paniğe bağlı tansiyon yükselmesi yasiyorum randevulardan once. Evde tansiyonum normal. Nasil aşacağım bu korkuları bilmiyorum. Bazen yatıp dklarca hareketini takip ediyorum. Eger azsa o gün zehir oluyor. Cok hareketli bir bebis degil bir de. Bir günü diğerine uymuyor. Ama kontrollerde sorun yok gelisiminde. Profesyonel yardim olmadan aşabilir miyim bu hallerini bilmiyorum ama paylaşmak istedim...