• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar bir sey söyleyin. Ben aptal miyim?

Insan hata yapmayim dedikce daha cok hata yapar. Bu onun dogasidir. Bunun gerizekalilikla alakasi yok. Oyke bir ortamda o stresle hata yapmanak imkansiz. Ancak buna dur demedigin surece daha cok ezileceksin. Iki sansin var ya isten atilmayi goze alip icindeki canavari cikarip kadina karsi agzina geleni soyleyeceksin ya da isini degistireceksin. Ve mumkunse kadin sana bagirdiginda gizli ses kaydi al. Mobingde bazen delil sayilabiliyor.

evet aynen dediginiz gibi alttan aldikca daha saldirganlasiyor, o saldirganlastikca ben panik olup daha cok hata yapiyorum. Atilmayi goze alip bugun sayip doktum:) nasil rahatladim ve kadin inkar etmiyor bir de diretiyor hala :) yalniz ses kaydi aklima gelmedi

Herhangi bir nörolojik veya mental hastalığı olabilir mi acaba sizin bilmediğiniz? Belki bu yüzden uzun yıllardır işten çıkarmıyorlardır.
Çok benzer bir olay benim de başıma geldi. Bir laboratuara girmiştim stajyer olarak. Supervisorımın iletişim kurma becerisi sıfırdı, ne kendi dediği anlaşılıyor ne benim dediğimi anlıyordu. Sonra da aksaklıklar çıkınca haksız yere beni azarlayıp duruyordu. 3 hafta dayanabildim anca, sonra istifa ettim. Patronum da bana çok anlayışlı davranmıştı konuşmaya gittiğimde, istersem aynı yerde kalabileceğimi, birimimi değiştirip beni başkasıyla çalıştırabileceğini söylemişti. Adamın herkesle sorunları vardı, benim gibi düşünmeyen kimse yokken neden 20 yıldır burada çalışıyor diye düşünüyordum ki sonradan öğrendim meğer otizmliymiş ve kalıcı kontratı olduğu için işten çıkarılamıyormuş. Almanya’da bu gibi durumlardaki bireylere ayrıcalık tanıyorlar sanırım yaşadığım bu olaydan anladığım kadarıyla. Siz hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama belki böyle bir şey olabilir diye düşündüm.

evet Almanyadayim ve kadinin yalniz benimle degil herkesle bir sorunu var. sanki narsistik kisilik bozuklugu gibi geliyor bana. O hata yapinca cok stresi var, zamani yok oluyor ama biz hata yapinca acaba gerizekali olabilir misiniz? Bir de pek hasta oldugunu dusunmuyorum cunku kime nasil davranacagini cok iyi biliyor:) bagirdigi kisiler hep kendi altinda calisanlar :))

Yazdiklariniza cok tesekkur ederim.

kadini aradim, baska yaptigim isi gosterdim bayildi:D sonra tartismayi baslatip icimdekileri saydim doktum.

Dedigi seyler sunlar:

- evet zekani sorguladim, ama bu bir hakaret degil.
- evet benim anlattigimi normal zekadaki bir insanin kavramasi gerekir
- cok hassas, cok alingansin
- eger uslu olursan, benden cok sey ogrenirsin
- sen bu is icin para aliyorsun
- hayat tozpembe degil
- sorun bende degil sende:D

bir de herseyi soyledi ve dediki hadi ise devam edelim, yani bana soz hakki bile vermeyecwkti.

bende sinirlendim o oyle olmaz boyle olur dedim, bi guzel icimi doktum.

yarin patronum, ben o ucumuz konusucaz bakalim

ama nasil rahatladim:D isten cikarilsam bile umrumda degil

simdiki hedefim hic biriktirmwden o anda soyleyip cekilmek, simdi bunu ogrenmeye calisicam

Back
X