Ruhum daralıyor

Bu kadar stres o bebeğin beyin gelişimini de etkiliyor unutmayın aslında onun iyiyliğini isterken ona zarar veriyorsunuz

Kalp atışı duyana kadar yaşadığım stresi ztn anlatamam. Oyle iyi geldi ki yazdiklarin. Allah bağışlasın yavrunu.
Aynılarını yaşadım dedim ya sanıyodum ki çok pimpirikli bi anne olurum bebeği darlarım ömrümü çürütürüm falan :)
Doğduktan sonra ilk zamanlarda aynı ruh halindeydim birkez daha öpiyim nasıl olsa ölcek derdim lohusalık da geçince tümmmm korkularım uçtu gitti
Şimdi bende rahatım bebeğimde, çok sakin mutlu bir bebek
Kötü senaryolar düşünme dicem ama elinde değil biliyorum düşün sonra gece seni sürekli meme emmek için uyandırdığında gülersin bu hallerine :)

Aynılarını yaşadım dedim ya sanıyodum ki çok pimpirikli bi anne olurum bebeği darlarım ömrümü çürütürüm falan :)
Doğduktan sonra ilk zamanlarda aynı ruh halindeydim birkez daha öpiyim nasıl olsa ölcek derdim lohusalık da geçince tümmmm korkularım uçtu gitti
Şimdi bende rahatım bebeğimde, çok sakin mutlu bir bebek
Kötü senaryolar düşünme dicem ama elinde değil biliyorum düşün sonra gece seni sürekli meme emmek için uyandırdığında gülersin bu hallerine :)
Ya işin garibi her konuda gayet rahat bi insanım. Ilk hamileliğinde de öyleydim hic beklemediğim bi şekilde ikili test icin gittigim muayenede ogrendim kalbinin durdugunu. O noktadan sonra basladi tum korkularim. Bi kere olduysa bu bi daha olabilir diye dusundum hep ama cok sukur bu bebeğim güçlü cikti ins sonuna kdr gidicez her sey guzel olacak. Dedigin gibi doğumdan sonra bu hallerimi tebessümle hatırlicam ins.

Ya işin garibi her konuda gayet rahat bi insanım. Ilk hamileliğinde de öyleydim hic beklemediğim bi şekilde ikili test icin gittigim muayenede ogrendim kalbinin durdugunu. O noktadan sonra basladi tum korkularim. Bi kere olduysa bu bi daha olabilir diye dusundum hep ama cok sukur bu bebeğim güçlü cikti ins sonuna kdr gidicez her sey guzel olacak. Dedigin gibi doğumdan sonra bu hallerimi tebessümle hatırlicam ins.
Canım sen benim mesajimi görmedin sanırım bidaha yazıyorum
bende aynı aletten alicam
sana da öneririm için Rahatlar böyle panik yapmassin

bebeginin kalp atişlarini duyabilcegin bi alet var ondan alsana
Pilli kuçük bisi zaten hiç bi zararida yok

Gece gunduz ne zaman aklina gelirse koy karnina yavrunu dinle gümbür gümbür

Psikolojiniz oldukca kotu gorunuyor. Logusalikta daha da kotulesebilir.
Farkli bir uzmana gidin bence.
Biz nedesek de elinizde degil bu takintilariniz biliyorum, o yuzden destek alsaniz iyi olur.
Bu arada ben de cok pimpiriktim hamilelikte, sizin kadar olmasa da, sacma seyleri takip aglardim:) az kilo almis olsa o ay aglardim besleyemiyorum karnimdaki cocugu diye :) logusalik hic anlatmiyim.
Nasibimizde ne varsa onu yasiyoruz.
Allah hayirlisini versin hepimize

Canım sen benim mesajimi görmedin sanırım bidaha yazıyorum
bende aynı aletten alicam
sana da öneririm için Rahatlar böyle panik yapmassin

bebeginin kalp atişlarini duyabilcegin bi alet var ondan alsana
Pilli kuçük bisi zaten hiç bi zararida yok

Gece gunduz ne zaman aklina gelirse koy karnina yavrunu dinle gümbür gümbür
Psikoloğum bunu yapmamami söylemişti takıntılarımı artırabilirmiş. Ama psikoloğu değiştireceğim gerci bakalim yenisi ne diyecek buna.

Back
X